0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν αναφέρει τίποτα για αναπληρωτές, αλλά αυτό το άρθρο μου πε να διαβάσω ο κύριος Ντίνος!
Παράθεση από: Astropeleki στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:08:10 pmΔεν αναφέρει τίποτα για αναπληρωτές, αλλά αυτό το άρθρο μου πε να διαβάσω ο κύριος Ντίνος!Πόσα πια να σκεφτεί κι έρημος ο νομοθέτης! Ότι αναπληρωτής που προσλαμβάνεται σε μη λειτουργικό κενό τότε κρίνεται υπεράριθμος και ... Η νομοθεσία προβλέπει ότι αναπληρωτής προσλαμβάνεται σε λειτουργικό κενό. Να σου βρουν λοιπόν το λειτουργικό κενό για το οποίο σε κάλεσαν! Η απόφαση πρόσληψής σου είναι για το νομό Λασιθίου με βούλα και υπογραφή της ΑΔ.
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:26:31 pmΠαράθεση από: Astropeleki στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 05:08:10 pmΔεν αναφέρει τίποτα για αναπληρωτές, αλλά αυτό το άρθρο μου πε να διαβάσω ο κύριος Ντίνος!Πόσα πια να σκεφτεί κι έρημος ο νομοθέτης! Ότι αναπληρωτής που προσλαμβάνεται σε μη λειτουργικό κενό τότε κρίνεται υπεράριθμος και ... Η νομοθεσία προβλέπει ότι αναπληρωτής προσλαμβάνεται σε λειτουργικό κενό. Να σου βρουν λοιπόν το λειτουργικό κενό για το οποίο σε κάλεσαν! Η απόφαση πρόσληψής σου είναι για το νομό Λασιθίου με βούλα και υπογραφή της ΑΔ. Το ξέρω... Ο πίνακας είναι επίσημος. Να κόψουν τον λαιμό τους και να μου βρουν κενό. Εντός νομού. Τέλος.
Μου έχει τύχει και μενα πριν 2 χρονια.Πηρα τηλ στο τμημα διορισμών και μου είπαν οτι το ΠΥΣΠΕ εχει δικαιωμα να μετακινει τόσο μόνιμους,όσο και αναπληρωτες.Επειδη έκανα αρκετη φασαρια και επέμεινα με κράτησαν στο γραφειο και κάλυπτα μικρα κενα εντος νομου και μετα απο 2 μηνες έφυγε συναδελφος με εγκυμοσυνη και πηγα στην ταξη της μεχρι το τελος.
σε άλλο νομό δεν μπορούν να σε πάνε, τουλάχιστον όχι τους αναπληρωτές. Υπεραριθμία και αναπληρωτής είναι ασύνδετες έννοιες.