0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν είσαι ΑΚΩ στο Υπ.Παιδείας αποκλείεσαι από τον ΟΑΕΔ.αν είσαι ΑΜΩ είναι μεγάλο το ερώτημα και δεν έχει διευκρινησθεί ακόμα.
Παράθεση από: comba στις Σεπτέμβριος 12, 2010, 07:27:15 μμαν είσαι ΑΚΩ στο Υπ.Παιδείας αποκλείεσαι από τον ΟΑΕΔ.αν είσαι ΑΜΩ είναι μεγάλο το ερώτημα και δεν έχει διευκρινησθεί ακόμα.Μέχρι 8 ώρες.
κι εγω ειχα αυτη τη απορια, για τις αναθεσεις των ωρων (Ειμαι ΠΕ12). Ρωτησα στην ΕΠΑΣ πώς γινεται η επιλογη με τους ΠΕ17 και δε πηρα σαφη απαντηση. Μου ειπανε ότι βγαινει εγκυκλιος για τις αναθεσεις (αόριστα μου μιλησανε). Επισης αν εργαζεσαι καπου αλλου, μου ειπανε ότι μπορεις να παρεις 7 ωρες. Εδω στο φορουμ διαβασα για 8 ωρες...
Παράθεση από: elsa28 στις Σεπτέμβριος 29, 2010, 12:26:27 μμκι εγω ειχα αυτη τη απορια, για τις αναθεσεις των ωρων (Ειμαι ΠΕ12). Ρωτησα στην ΕΠΑΣ πώς γινεται η επιλογη με τους ΠΕ17 και δε πηρα σαφη απαντηση. Μου ειπανε ότι βγαινει εγκυκλιος για τις αναθεσεις (αόριστα μου μιλησανε). Επισης αν εργαζεσαι καπου αλλου, μου ειπανε ότι μπορεις να παρεις 7 ωρες. Εδω στο φορουμ διαβασα για 8 ωρες... Σύμφωνα με καινούρια εγκύκλιο αν εργάζεσαι σε ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα με πλήρες ωράριο (έστω κι αν δεν είσαι μόνιμος - βλέπε ΑΚΩ) δικαιούσε το 1/3 των ωρών του κανονικού ωραρίου συν το πολύ ! ώρα ακόμη. Δηλαδή 21/3=7+1=8 ώρες. Το αν θα είναι ΑΕΙ ή ΤΕΙ είναι (προς το παρόν) στη κρίση του εκάστοτε διευθυντή.