0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: comba στις Σεπτεμβρίου 12, 2010, 07:27:15 pmαν είσαι ΑΚΩ στο Υπ.Παιδείας αποκλείεσαι από τον ΟΑΕΔ.αν είσαι ΑΜΩ είναι μεγάλο το ερώτημα και δεν έχει διευκρινησθεί ακόμα.Μέχρι 8 ώρες.
αν είσαι ΑΚΩ στο Υπ.Παιδείας αποκλείεσαι από τον ΟΑΕΔ.αν είσαι ΑΜΩ είναι μεγάλο το ερώτημα και δεν έχει διευκρινησθεί ακόμα.
ylem καλωσήρθες στο PDE.Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς και όχι κεφαλαίους χαρακτήρες.Ευχαριστούμε
γιατους πινακες και να μετραει πως θα τη βαλεις αφου κλειδωσανγια διορισμο μεσω ΑΣΕΠ μετραει οπως ολες ως προσαυξηση αν περασεις τη βαση
Παράθεση από: zst στις Οκτωβρίου 07, 2010, 12:43:44 pmγιατους πινακες και να μετραει πως θα τη βαλεις αφου κλειδωσανγια διορισμο μεσω ΑΣΕΠ μετραει οπως ολες ως προσαυξηση αν περασεις τη βασηρωτάω γενικώς συνάδελφε για να έχω έστω ελπίδες για το διαγωνισμό του Ασεπ αν μετράνε ευχαριστώ!
Παράθεση από: ylem στις Οκτωβρίου 09, 2010, 03:45:49 amΠαράθεση από: zst στις Οκτωβρίου 07, 2010, 12:43:44 pmγιατους πινακες και να μετραει πως θα τη βαλεις αφου κλειδωσανγια διορισμο μεσω ΑΣΕΠ μετραει οπως ολες ως προσαυξηση αν περασεις τη βασηρωτάω γενικώς συνάδελφε για να έχω έστω ελπίδες για το διαγωνισμό του Ασεπ αν μετράνε ευχαριστώ!Δε νομίζω!
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ?