0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μενω κοντα στο κεντρο των Αθηνων . Κανενα site που να λεει για τα γραφεια δευτεροβαθμιας στο κεντρο Αθηνων γνωριζετε ?Ευχαριστων εκ των προτερων.Χαιρετισμους .
Τις περιοχες προτιμησεις στην αιτηση θα τις γραψουμε κατα σειρα προτεραιοτητας περιοχης που θελουμε να παμε , δηλαδη πρωτη περιοχη θα βαλουμε την πρωτη μας επιλογη, δευτερη περιοχη την δευτερη επιλογη κλπ, ή δεν παιζει κανενα ρολο οποτε θα τις γραφουμε κατα αυξων κωδικο περιοχης?
"...5. Από τις διατάξεις του άρθρου 27 του Ν.3475/2006 (ΦΕΚ 146/13.7.2006 τ.Α΄), όπως συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 22 του Ν.3577/07 (ΦΕΚ 130/8.6.2007 τ.Α΄) ορίζεται ότι:α. εκπαιδευτικοί, που έχουν προσληφθεί και υπηρετούν σε ιδιωτικό σχολείο με πλήρες ωράριο διδασκαλίας, δεν προσλαμβάνονται κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους ως προσωρινοί αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στη δημόσια εκπαίδευση..."Επειδή είναι "καινούριο φρούτο" αυτή η ρύθμιση, αν ξέρει κάποιος ας μου λύσει την απορία, γιατί έχω αγχωθεί... Αν ξεκινήσω από Σεπτέμβρη δουλειά σε ιδιωτικό και με καλέσουν αργότερα αναπληρώτρια, δεν μπορώ να φύγω? Αυτό εννοούν? Κι αν ναι, για ποιο λόγο το έκαναν αυτό? Δηλαδή θα πρέπει να μείνω χωρίς δουλειά με την πιθανότητα ότι θα με καλέσουν?... Δεν ξέρω πού να ρωτήσω σχετικά (οι διευθύνσεις έχουν πλήρη άγνοια) και, καθώς είναι περίοδος που στέλνονται τα βιογραφικά, είναι πολύ σημαντικό να ξέρω...
β. Η προϋπηρεσία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών της προηγούμενης παραγράφου στο ιδιωτικό σχολείο, για το χρονικό διάστημα από τότε που κλήθηκαν να αναλάβουν υπηρεσία ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στη δημόσια εκπαίδευση μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους, δύναται να υπολογίζεται ως προϋπηρεσία αναπληρωτού προσφερθείσα σε δημόσιο σχολείο, εφόσον ο ιδιωτικός εκπαιδευτικός υποβάλει σχετική δήλωση στη Διεύθυνση ή το Γραφείο Εκπαίδευσης, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ιδιωτικό σχολείο. Στην περίπτωση αυτή δεν δύναται να υπολογιστεί η ανωτέρω προϋπηρεσία και ως προσφερθείσα σε ιδιωτικό σχολείο.γ. Η ρύθμιση της προηγούμενης παραγράφου για τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ως προϋπηρεσίας που προσφέρθηκε σε δημόσιο σχολείο, ισχύει από το σχολικό έτος 2006-2007 και για μία μόνο φορά.
Και μια ερώτηση ακόμα . Γνωρίζετε τι συμβαίνει σε περίπτωση της άρνησης του διορισμού (πολύ μακριά το πήγα αλλά είναι κάτι που με απασχολεί ) Εαν κάποιος διοριστεί αναπληρωτής ή ωρομίσθιος και αρνηθεί το διορισμό θα μπορεί την επόμενη χρονιά να ξανακάνει αίτηση; Δηλαδή ,θα υπάρχει κάποια επίπτωση;Ευχαριστώ πολύ!