*

Αποστολέας Θέμα: Δηλώσατε νηπιαγωγείο ή περιοχή;  (Αναγνώστηκε 23336 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mogli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Δηλώσατε νηπιαγωγείο ή περιοχή;
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 11:26:58 pm »
Κ γω το θεώρησα απαράδεκτο.. :( ..κ εκεί μέσον; ???   :-\..τί να πω!!  Καλή μας σχολική χρονιά :) κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. ;)
Να λες αυτό που σκέφτεσαι κ΄να σκέφτεσαι αυτό που λες..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:10:38 »

Αποσυνδεδεμένος Melina04

• Πλήρες μέλος
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:19:09 am »
κ εγω mogli στη γ αθηνας ημουν κ το θεωρησα απαραδεχτο!!ουτε κενα μας εδωσαν ουτε σχολεια ουτε μας εβγαλαν πινακα καταταξης με κοινωνικα κριτηρια για να ξερουμε ποιος προηγειται..
εμενα δεν ηθελαν καν να παρουν το χαρτι της εντοπιοτητας που ειχα..καταλαβαινεις μαγειρεμα!!

Είναι υποχρεωμένοι με νόμο να βγάλουν πίνακα κ δεν το κάνουν; Πώς δεν ήθελαν να το πάρουν το χαρτί εντοπιότητας; Δεν μετράει για την τοποθέτηση; Τι είπαν;

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:40:41 am »
κ εγω mogli στη γ αθηνας ημουν κ το θεωρησα απαραδεχτο!!ουτε κενα μας εδωσαν ουτε σχολεια ουτε μας εβγαλαν πινακα καταταξης με κοινωνικα κριτηρια για να ξερουμε ποιος προηγειται..
εμενα δεν ηθελαν καν να παρουν το χαρτι της εντοπιοτητας που ειχα..καταλαβαινεις μαγειρεμα!!

Είναι υποχρεωμένοι με νόμο να βγάλουν πίνακα κ δεν το κάνουν; Πώς δεν ήθελαν να το πάρουν το χαρτί εντοπιότητας; Δεν μετράει για την τοποθέτηση; Τι είπαν;
δεν είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν πίνακα με τα κοινωνικά κριτήρια...υποτίθεται ότι πρέπει να τα ξέρετε αυτά... :) δημοσιουπαλληλικός κώδικας!!απαράδεκτο δεν είναι δεδομένου ότι φέτος δεν ξέρουν τα κενά ακόμα.εγώ πέρσι στη θήβα μας έδωσαν για παράδειγμα τη λίστα των σχολείων ολόκληρη γιατί δεν ήξεραν τα κενά ακόμα.το χαρτι εντοπιότητας αρκετά γραφεία δεν το ξέρουν...έχω την εντύπωση ότι ενώ μέτραγε για τους μόνιμους το αλλάξανε και για αναπληρωτές...αλλά είναι όπως η υπόθεση με το πιστοποιητικό υγείας που ενώ από πέρσι μετράει για 3 χρόνια δεν το έχουν διαβάσει

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:37:28 am »
Παρουσιάστηκα στη Λειβαδιά κι επικρατούσε το αδιαχώρητο.Λέω "θα μιλήσουμε με κάποιον"?Η απάντηση ήταν αρνητική."Πάρτε μία αίτηση από εκεί δίπλα, μια ανάληψη και τα κενά.Αφήστε τα και θα σας ειδοποιήσουμε.Καλά έτσι και δεν με καλέσουν κοντά στην πόλη μου θα διαμαρτυρηθώ γιατί είχε ένα σωρό κενα και λόγω κοινωνικών κριτηρίων.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:10:38 »

Αποσυνδεδεμένος atherina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:36:01 am »
κανονικα υποτιθεται οτι επρεπε να ξερουν τα κενα πως αλλιως καλεσαν πχ 20 αναπληρωτες δεν μετρησαν τα κενα τους πρωτα;

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:54:18 am »
κανονικα υποτιθεται οτι επρεπε να ξερουν τα κενα πως αλλιως καλεσαν πχ 20 αναπληρωτες δεν μετρησαν τα κενα τους πρωτα;

Ποια κενά να μετρήσουν βρε παιδιά ! Εδώ διόρισαν στο Λασίθι ενώ είχαν υπεράριθμους!!!!!!!!! Το απόλυτο μπάχαλο φέτος >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:31:58 am »
Γ' Αθηνών και δηλώσαμε περιοχές...Επειδή πέρυσι ήμουν Α΄ Αθηνών και δήλωσα γραφεία μου φάνηκε περίεργο...  ::) Για τα κενά ιδέα δεν είχαν.. ???

Αποσυνδεδεμένος natassoulini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:48:50 am »
Στην Κορινθία που παρουσιάστηκα εγώ ,χθες ανέβασαν τα κενά στο internet ,σήμερα δηλώσαμε τις περιοχές και το μεσημέρι, πάλι μέσω internet, θα μάθουμε που τοποθετηθήκαμε.Από τις/τους 32 (τόσοι όσα τα κενά ) παρουσιάστηκαν οι 29.Οι υπόλοιποι αν δεν παρουσιαστούν και δεν έστειλαν τις προτιμήσεις τους με fax , θα τις/τους στείλουν σε ό,τι απέμεινε;Τη Δευτέρα μας είπαν θα πάμε κατευθείαν στο σχολείο.
Σκέφτομαι,άρα υπάρχω....    ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:21:07 pm »
Εμάς τι μας γυροφέρνουν και δεν αποφασίζουν!Από Τρίτη λέει να τηλεφωνούμε.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:49:29 pm »
Παρουσιάστηκα στη Λειβαδιά κι επικρατούσε το αδιαχώρητο.Λέω "θα μιλήσουμε με κάποιον"?Η απάντηση ήταν αρνητική."Πάρτε μία αίτηση από εκεί δίπλα, μια ανάληψη και τα κενά.Αφήστε τα και θα σας ειδοποιήσουμε.Καλά έτσι και δεν με καλέσουν κοντά στην πόλη μου θα διαμαρτυρηθώ γιατί είχε ένα σωρό κενα και λόγω κοινωνικών κριτηρίων.

στην λιβαδεια ειναι πολλη καλη η α/θμια το μονο αρνητικο ήταν οταν ειχα παρουσιαστει ως β φαση δεν μας ελεγαν τα κενα κ τα ηξερε μονο ο προισταμενος οπου κ μας εστελνε
μαρακι

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:06:45 pm »

στην λιβαδεια ειναι πολλη καλη η α/θμια το μονο αρνητικο ήταν οταν ειχα παρουσιαστει ως β φαση δεν μας ελεγαν τα κενα κ τα ηξερε μονο ο προισταμενος οπου κ μας εστελνε
και εγώ συμφωνώ...η λειβαδιά έχει πολύ καλό γραφείο και η θήβα...και γενικά σε πάνε όσο κοντά μπορούνε απλά μην τους κατηγορείτε γιατί έχουν πελαγώσει και αυτοί...δεν έχουν μπει οι μεταθέσεις και οι αποσπάσεις επομένως δεν ξέρουν ποιά σχολεία θα μείνουν κενά για ανπληρωτές.σωρό κενά δεν έχει...επειδή ξέρω είναι 33 αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:08:22 pm »
τα κενά ως αριθμό τα ξέρουν οι περισσότερες διευθύνσεις...πέρα από το φιάσκο λασιθίου! απλά δεν ξέρουν συγκεκριμένα σχολεία λόγω μεταθέσεων, αποσπάσεων και νέων εγγραφών παιδιών

Αποσυνδεδεμένος mogli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 04:19:15 pm »
Γ' Αθηνών και δηλώσαμε περιοχές...Επειδή πέρυσι ήμουν Α΄ Αθηνών και δήλωσα γραφεία μου φάνηκε περίεργο...  ::) Για τα κενά ιδέα δεν είχαν.. ???

..Κ γω Α Αθηνών ήμουν πέρυσι.. Απόρησα κ γω φέτος ..αλλά πραγματικά με όσα διαβάζω βλέπω ότι η απουσία οργάνωσης είναι καθολικό φαινόμενο..
Να λες αυτό που σκέφτεσαι κ΄να σκέφτεσαι αυτό που λες..

Αποσυνδεδεμένος sedix

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Εκπαιδευση ?? ποια εκπαιδευση ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 07:28:32 pm »
Στην Α΄ Πειραια  φαινεται οτι ηταν οργανωμενοι .

χθες παρουσιαστηκαμε  , δηλωσαμε σχολεια και μολις πριν λιγο ειδα οτι ο αιρετος Μεντακης εβγαλε στο αλφαβητα τις τοποθετησεις μας !!

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9148

με χαρα ειδα οτι  ειμαι σε νηπιαγωγειο πολυ κοντα στο σπιτι μου !!  :)

καλη τοποθετηση σε ολους !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2010, 07:31:58 pm από sedix »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182612
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687