0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κ εγω mogli στη γ αθηνας ημουν κ το θεωρησα απαραδεχτο!!ουτε κενα μας εδωσαν ουτε σχολεια ουτε μας εβγαλαν πινακα καταταξης με κοινωνικα κριτηρια για να ξερουμε ποιος προηγειται..εμενα δεν ηθελαν καν να παρουν το χαρτι της εντοπιοτητας που ειχα..καταλαβαινεις μαγειρεμα!!
Παράθεση από: atherina στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 07:29:07 pm κ εγω mogli στη γ αθηνας ημουν κ το θεωρησα απαραδεχτο!!ουτε κενα μας εδωσαν ουτε σχολεια ουτε μας εβγαλαν πινακα καταταξης με κοινωνικα κριτηρια για να ξερουμε ποιος προηγειται..εμενα δεν ηθελαν καν να παρουν το χαρτι της εντοπιοτητας που ειχα..καταλαβαινεις μαγειρεμα!!Είναι υποχρεωμένοι με νόμο να βγάλουν πίνακα κ δεν το κάνουν; Πώς δεν ήθελαν να το πάρουν το χαρτί εντοπιότητας; Δεν μετράει για την τοποθέτηση; Τι είπαν;
κανονικα υποτιθεται οτι επρεπε να ξερουν τα κενα πως αλλιως καλεσαν πχ 20 αναπληρωτες δεν μετρησαν τα κενα τους πρωτα;
Παρουσιάστηκα στη Λειβαδιά κι επικρατούσε το αδιαχώρητο.Λέω "θα μιλήσουμε με κάποιον"?Η απάντηση ήταν αρνητική."Πάρτε μία αίτηση από εκεί δίπλα, μια ανάληψη και τα κενά.Αφήστε τα και θα σας ειδοποιήσουμε.Καλά έτσι και δεν με καλέσουν κοντά στην πόλη μου θα διαμαρτυρηθώ γιατί είχε ένα σωρό κενα και λόγω κοινωνικών κριτηρίων.
Παράθεση από: xionati στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:37:28 amΠαρουσιάστηκα στη Λειβαδιά κι επικρατούσε το αδιαχώρητο.Λέω "θα μιλήσουμε με κάποιον"?Η απάντηση ήταν αρνητική."Πάρτε μία αίτηση από εκεί δίπλα, μια ανάληψη και τα κενά.Αφήστε τα και θα σας ειδοποιήσουμε.Καλά έτσι και δεν με καλέσουν κοντά στην πόλη μου θα διαμαρτυρηθώ γιατί είχε ένα σωρό κενα και λόγω κοινωνικών κριτηρίων.στην λιβαδεια ειναι πολλη καλη η α/θμια το μονο αρνητικο ήταν οταν ειχα παρουσιαστει ως β φαση δεν μας ελεγαν τα κενα κ τα ηξερε μονο ο προισταμενος οπου κ μας εστελνε
Γ' Αθηνών και δηλώσαμε περιοχές...Επειδή πέρυσι ήμουν Α΄ Αθηνών και δήλωσα γραφεία μου φάνηκε περίεργο... Για τα κενά ιδέα δεν είχαν..