0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι έχω καταλάβει κάπως τη λογική τους (αν έχει λογική αυτή η κατάσταση στα σχολεία): αφού τακτοποιήσουν τα οργανικά κενά, περί τα τέλη Αυγούστου ,τακτοποιούν και εμάς που είμαστε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ σε θέσεις που προκύπτουν από συνταξιοδοτήσεις και αποσπάσεις. Στη συνέχεια, ό,τι κενά δημιουργηθούν τα καλύπτουν με αναπληρωτές. Κάπως έτσι!
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 05:52:22 pmΝομίζω ότι έχω καταλάβει κάπως τη λογική τους (αν έχει λογική αυτή η κατάσταση στα σχολεία): αφού τακτοποιήσουν τα οργανικά κενά, περί τα τέλη Αυγούστου ,τακτοποιούν και εμάς που είμαστε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ σε θέσεις που προκύπτουν από συνταξιοδοτήσεις και αποσπάσεις. Στη συνέχεια, ό,τι κενά δημιουργηθούν τα καλύπτουν με αναπληρωτές. Κάπως έτσι! ναι μονο που στην περιπτωση την δικη μας προχωρησαν στους αναπληρωτες πριν τακτοποιησουν αυτους που ηθελαν αποσπαση. καταλαβες;;;
Παράθεση από: marylou στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 06:13:44 pmΠαράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 05:52:22 pmΝομίζω ότι έχω καταλάβει κάπως τη λογική τους (αν έχει λογική αυτή η κατάσταση στα σχολεία): αφού τακτοποιήσουν τα οργανικά κενά, περί τα τέλη Αυγούστου ,τακτοποιούν και εμάς που είμαστε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ σε θέσεις που προκύπτουν από συνταξιοδοτήσεις και αποσπάσεις. Στη συνέχεια, ό,τι κενά δημιουργηθούν τα καλύπτουν με αναπληρωτές. Κάπως έτσι! ναι μονο που στην περιπτωση την δικη μας προχωρησαν στους αναπληρωτες πριν τακτοποιησουν αυτους που ηθελαν αποσπαση. καταλαβες;;; Και εγώ είμαι χωρίς σχολείο, ενώ είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, ενώ έχουν βγει ήδη οι αναπληρωτές. Κατάλαβες;;;
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 06:18:36 pmΠαράθεση από: marylou στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 06:13:44 pmΠαράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 05:52:22 pmΝομίζω ότι έχω καταλάβει κάπως τη λογική τους (αν έχει λογική αυτή η κατάσταση στα σχολεία): αφού τακτοποιήσουν τα οργανικά κενά, περί τα τέλη Αυγούστου ,τακτοποιούν και εμάς που είμαστε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ σε θέσεις που προκύπτουν από συνταξιοδοτήσεις και αποσπάσεις. Στη συνέχεια, ό,τι κενά δημιουργηθούν τα καλύπτουν με αναπληρωτές. Κάπως έτσι! ναι μονο που στην περιπτωση την δικη μας προχωρησαν στους αναπληρωτες πριν τακτοποιησουν αυτους που ηθελαν αποσπαση. καταλαβες;;; Και εγώ είμαι χωρίς σχολείο, ενώ είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, ενώ έχουν βγει ήδη οι αναπληρωτές. Κατάλαβες;;; τουλαχιστον εισαι στον νομο που θελεις;; γιατι εμεις ειμαστε 600 χιλιομετρα μακρια απο τα σπιτια μας
Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής: με ποιο σκεπτικό κάνουν τις μεταθέσεις και βγάζουν κόσμο υπεράριθμο. Αν δεν έχω τα μόρια να πάρω μετάθεση, μη με πάρεις, όχι να με έχεις στη διάθεση και να με ταλαιπωρείς. Η λογική τους είναι τι εξυπηρετεί τη δευτεροβάθμια. Σου λέει, άσε να έχουμε καβάτζα εκπαιδευτικούς στη διάθεση, ώστε να μην περιμένουμε αναπληρωτές. Εκεί πρέπει να βάλει χέρι το υπουργείο. Όλοι θέλουμε να έρθουμε κοντά στο σπίτι μας, αλλά όλοι ξέρουμε τι ταλαιπωρία είναι να είσαι σε διάθεση.
Κανονικά πρέπει να ανατραπούν όλα, εκτός αν υπάχει κενό σε σχολείο που θέλεις.