0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν διαφωνώ με τον PA, σε αρκετα μαλιστα εχω και γω την ιδια αποψη, οπως και η κυριος Θοδωρης , ο υποδηματοποιός, της γειτονιάς μου και η δικηγορος η κυρια Ελπίδα που μενει στο κατω διαμέρισμα.
Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μου, σε κοινοβουλευτικά καθεστώτα και σε βάθος χρόνου, επικρατεί αυτό που θεωρούν σωστό αξιακά, οι πολλοί.
Παράθεση από: PA στις Νοεμβρίου 29, 2012, 11:20:20 pmΥ.Γ. Κατά τη γνώμη μου, σε κοινοβουλευτικά καθεστώτα και σε βάθος χρόνου, επικρατεί αυτό που θεωρούν σωστό αξιακά, οι πολλοί.Διαφωνώ....Αυτό γίνεται στα ευνομούμενα κράτη, πάρε για παράδειγμα την Αγγλία.Στο δικό μας κράτος αξιακά αν το εξετάσουμε, επικρατεί η άποψη "όλα για το χρήμα"....
Πώς προσλαμβάνεται μια καθαρίστρια στον ΟΣΕ;; Πώς διορίζεται ένας εκπαιδευτικός;;
Αφού μπήκε με ρουσφέτι είναι δικός τους άνθρωπος, άρα να μην τον πληρώσουν καλά;;; Για να συνεχίσει να είναι δικός τους...Ο λαός ποτέ δε θα ζητούσε για κάποιον πέρα από τον εαυτό του παραπάνω χρήματα, άρα ούτε για τον εκπαιδευτικό... Δε σου λέω ότι μας εκτιμούν ιδιαιτέρως, σου λέω ότι ο μισθός δεν έχει σχέση με την εκτίμηση...διαχρονικά(για να χρησιμοποιήσω και μια προσφιλή σου λέξη...)
Δε σου λέω ότι μας εκτιμούν ιδιαιτέρως
Όταν μία κοινωνία ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ πληρώνει λιγότερο τον εκπαιδευτικό από τον Αστυφύλακα ή την καθαρίστρια του ΟΣΕ ( για παράδειγμα), αυτό σημαίνει ότι αποτιμά το έργο του εκπαιδευτικού ως "χαμηλότερης αξίας" από αυτό του Αστυφύλακα ή της καθαρίστριας του ΟΣΕ.Κάθε άλλη πιθανή εξήγηση αυτού του ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ φαινομένου, με ενδιαφέρει πολύ και θα ήθελα να την ακούσω προκειμένου να καταλάβω περισσότερα πράγματα για το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Νοεμβρίου 29, 2012, 11:38:35 pmΔε σου λέω ότι μας εκτιμούν ιδιαιτέρωςενα δειγμα της "εκτιμησης" που μας εχουν ειναι τα τελευταια χρονια τα τμηματα της γ' λυκειου στα περισσοτερα σχολεια της περιοχης μου το τελευταιο διμηνο της χρονιας λειτουργουν με μαξιμουμ τους 5 μαθητες οι οποιοι και αυτοι θα ελειπαν αν δεν ειχαν προβλημα απουσιων.το που ειναι οι υπολοιποι ολοι ξερετε.και αυτο βεβαια με την συγκαταθεση-παρότρυνση-στηριξη των γονεων τους.στην κρισιμοτερη στιγμη για τα παιδια τους παραμονες εξετασεων μας δειχνουν την "εκτιμηση" και το "ευχαριστω" στον εκπαιδευτικο του δημοσιου σχολειου..