0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε δυστυχώς, δεν μπορώ να δεχθώ τις αιτιάσεις σου γύρω από το θέμα, μια και οι εκπαιδευτικοί ανέκαθεν ήταν από τους πλέον κακοπληρωμένους Δ.Υ. ( Και αναφέρομαι σε εποχές, που "έψαχνες με το κεράκι" πτυχιούχο που να μπορεί να διδάξει).Δεν εξηγείται δηλαδή, η διαχρονικότητα του φαινομένου.
Μια απορία: Ο υπάλληλος της βουλής που αλλάζει το νερό στους βουλευτές παίρνει 3000
Παράθεση από: PA στις Νοεμβρίου 30, 2012, 12:43:08 amΣυνάδελφε δυστυχώς, δεν μπορώ να δεχθώ τις αιτιάσεις σου γύρω από το θέμα, μια και οι εκπαιδευτικοί ανέκαθεν ήταν από τους πλέον κακοπληρωμένους Δ.Υ. ( Και αναφέρομαι σε εποχές, που "έψαχνες με το κεράκι" πτυχιούχο που να μπορεί να διδάξει).Δεν εξηγείται δηλαδή, η διαχρονικότητα του φαινομένου.Μπορείς να μας παρουσιάσεις κάποια μισθολόγια εκπαιδευτικών και μισθολόγια των υπολοίπων Δ.Υ. διαχρονικά?
Παράθεση από: PA στις Νοεμβρίου 30, 2012, 12:43:08 amΣυνάδελφε δυστυχώς, δεν μπορώ να δεχθώ τις αιτιάσεις σου γύρω από το θέμα, μια και οι εκπαιδευτικοί ανέκαθεν ήταν από τους πλέον κακοπληρωμένους Δ.Υ. ( Και αναφέρομαι σε εποχές, που "έψαχνες με το κεράκι" πτυχιούχο που να μπορεί να διδάξει).Δεν εξηγείται δηλαδή, η διαχρονικότητα του φαινομένου.Συνάδελφε, το τελευταίο που θα περίμενα ήταν να συμφωνήσεις με τις αιτιάσεις μου ή με τις αιτιάσεις όλων των συναδέλφων που διαφωνούν μαζί σου.
Δυστυχώς, και αυτές οι αιτιάσεις σου δεν εξηγούν το γιατί οι εκπαιδευτικοί είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ οι πλέον κακοπληρωμένοι Δ.Υ.Άσε που δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει ο υδραυλικός στην όλη κουβέντα, δεδομένου ότι μιλάμε για το σύνολο σχεδόν του Δημόσιου τομέα, ο οποίος πληρώνεται καλύτερα από τον εκπαιδευτικό.Παρατηρώ, ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια πειστικότερη εξήγηση για την διαχρονικά χαμηλή αμοιβή του εκπαιδευτικού.Θα πρέπει να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε κι άλλο απ' ότι φαίνεται.Μέχρι τότε, καλό είναι να πάψουμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για οτιδήποτε.Η απόλυτη σιγουριά, δεν είναι καλός σύμβουλος όταν ψάχνεις απαντήσεις.
Παράθεση από: Giannis1 στις Νοεμβρίου 30, 2012, 12:52:00 amΠαράθεση από: PA στις Νοεμβρίου 30, 2012, 12:43:08 amΣυνάδελφε δυστυχώς, δεν μπορώ να δεχθώ τις αιτιάσεις σου γύρω από το θέμα, μια και οι εκπαιδευτικοί ανέκαθεν ήταν από τους πλέον κακοπληρωμένους Δ.Υ. ( Και αναφέρομαι σε εποχές, που "έψαχνες με το κεράκι" πτυχιούχο που να μπορεί να διδάξει).Δεν εξηγείται δηλαδή, η διαχρονικότητα του φαινομένου.Μπορείς να μας παρουσιάσεις κάποια μισθολόγια εκπαιδευτικών και μισθολόγια των υπολοίπων Δ.Υ. διαχρονικά?Ξαναρωτάω...
Θέλεις να πεις ότι οι εκπαιδευτικοί ήταν ποτέ καλοπληρωμένοι Δ.Υ.? Πιθανόν, αν και θα πρέπει να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς και που βασίζεσαι, μια και τυγχάνει να έχω συγγενείς που ήταν εκπαιδευτικοί από το 1960, με αποτέλεσμα να έχω αρκετά καλή εικόνα.
Γνωρίζω τι μισθό έπαιρνε ο εκπαιδευτικός τότε συγκριτικά με τον χωροφύλακα π.χ. ( γιατί η σύγκριση μετράει, και τίποτε άλλο στο θέμα που συζητάμε).
Παράθεση από: PA στις Νοεμβρίου 30, 2012, 12:59:40 amΘέλεις να πεις ότι οι εκπαιδευτικοί ήταν ποτέ καλοπληρωμένοι Δ.Υ.? Πιθανόν, αν και θα πρέπει να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς και που βασίζεσαι, μια και τυγχάνει να έχω συγγενείς που ήταν εκπαιδευτικοί από το 1960, με αποτέλεσμα να έχω αρκετά καλή εικόνα.Δεν έγραψα ποτέ ότι οι εκπαιδευτικοί ήταν καλοπληρωμένοι. Ποτέ όμως δεν ήταν τόσο κακοπληρωμένοι. Τυχαίο;
Αν ονομάζαμε ελίτ όλους όσους δουλεύουν στο Δημόσιο και πληρώνονται καλύτερα από εμάς, θα έπρεπε να δεχθούμε ότι ξαφνικά "όλη η Ελλάδα έγινε ελίτ" ( κάτι το οποίο είναι παράλογο κατά τη γνώμη μου).
Παράθεση από: PA στις Νοεμβρίου 30, 2012, 01:06:12 amΓνωρίζω τι μισθό έπαιρνε ο εκπαιδευτικός τότε συγκριτικά με τον χωροφύλακα π.χ. ( γιατί η σύγκριση μετράει, και τίποτε άλλο στο θέμα που συζητάμε).Σύγκριση γενική Υόμως και όχι επιλεκτική.