0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: denkot στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 09:20:35 pmΣυνάδελφοι τα κενά είναι αρκετά, τουλάχιστον 70-80(πλήρες ωράριο) και δεν μπορεί να μην τα καλύψει, γιατί αυτό θα έχει σίγουρα πολιτικό κόστος. Αν καλύψει λίγα από αυτά, τα σχολεία συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς θεολόγους και εμείς δεν ξεσηκωθούμε, τότε σίγουρα αυτό δε θα έχει πολιτικό κόστος για το Υπουργείο και η Αννούλα θα κοιμάται ήσυχα, αφού ως γνωστόν δεν ενδιαφέρεται αν τα παιδιά διδάσκονται θρησκευτικά.Προσωπική μου άποψη, που την έχω ξαναπεί, χωρίς πληροφορία από το υπουργείο, είναι πως στην πρώτη φάση θα πάρει τουλάχιστον 40 θεολόγους.Aπό το υπουργείο διαδίδεται ότι "υπάρχει πληθώρα μονίμων θεολόγων και καταβάλλεται προσπάθεια τα όποια κενά να καλυφθούν με μετακινήσεις από περιοχές που παρουσιάζουν πλεονάσματα προς περιοχές που παρουσιάζουν λειτουργικά κενά...", ενώ αναφορικώς με τα οργανικά κενά, υποστηρίζεται ότι "δεν υπάρχει ούτε ένα..." - αν είναι (?) δυνατόν, μετά από τόσες αθρόες συνταξιοδοτήσεις....Όλη αυτή η απαξίωση στον κλάδο μας δεν είναι τυχαία, αφού μας κυβερνούν πουλημένοι άθεοι!Πού είναι η αντίδραση και η προστασία τηης εκκλησίας;πού είναι ένα υποστηρικτικό συνδικαλιστικό όργανο από εμάς τους θεολόγους;θα ζησουμε ξανά την υποβάθμιση της ωρομισθίας και του αμω....
Συνάδελφοι τα κενά είναι αρκετά, τουλάχιστον 70-80(πλήρες ωράριο) και δεν μπορεί να μην τα καλύψει, γιατί αυτό θα έχει σίγουρα πολιτικό κόστος. Αν καλύψει λίγα από αυτά, τα σχολεία συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς θεολόγους και εμείς δεν ξεσηκωθούμε, τότε σίγουρα αυτό δε θα έχει πολιτικό κόστος για το Υπουργείο και η Αννούλα θα κοιμάται ήσυχα, αφού ως γνωστόν δεν ενδιαφέρεται αν τα παιδιά διδάσκονται θρησκευτικά.Προσωπική μου άποψη, που την έχω ξαναπεί, χωρίς πληροφορία από το υπουργείο, είναι πως στην πρώτη φάση θα πάρει τουλάχιστον 40 θεολόγους.
Θα συμφωνήσω βέβαια πως σε μια εποχή αθείας το τελευταίο που θέλουν είναι να προσλάβουν είναι ένας θεολόγος...
Συμφωνω ομως με τον συναδελφο πως κατι δεν παει καλα αφου και μενα οι δευτεροβαθμιες μου λενε κενα και το υπουργειο δεν εχει ΙΔΕΑ,δεν μπορω να το εξηγησω εσεις?