0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να γνωρίζαμε πραγματικά το μέγεθος των κενών... Δεν νομίζω όμως να περιοριστεί μόνο σε αυτές τις περιοχές... Από ό,τι έχω μέχρι τώρα κάλεσε 100+ θεολόγους, οι περισσότερες θέσεις των οποίων καλύπτουν οργανικά κενά και όχι λειτουργικά... άρα αφού καλούσε κάθε χρόνο περίπου 100 άτομα για την κάλυψη λειτουργικών κενών δεν μπορεί ξαφνικά να εξαφανίστηκαν φέτος δια μαγείας... δεν έχουμε φέτος εγκυμοσύνες και αναρρωτικές? άλλωστε η κλήση των αναπληρωτών φέτος αφορούσε κυρίως Κρήτη, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Πελοπόνησο... οι άλλες περιοχές δεν έχουν καθόλου κενά? Θέλω να πιστεύω πως όχι... Εκτίμηση μου βέβαια όλα αυτά...Καλό κουράγιο σε όσους περιμένουν...Υ.Γ. Να μην το ξεχάσω... άκουσα πως και στην α και στη β φάση καποια άτομα κυρίως τρίτεκνοι δεν παρουσιάστηκαν... δεν γνωρίζω πόσο αληθεύει αυτό αλλά είναι μια ελπίδα...
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Οκτωβρίου 20, 2010, 04:52:28 pmΜακάρι να γνωρίζαμε πραγματικά το μέγεθος των κενών... Δεν νομίζω όμως να περιοριστεί μόνο σε αυτές τις περιοχές... Από ό,τι έχω μέχρι τώρα κάλεσε 100+ θεολόγους, οι περισσότερες θέσεις των οποίων καλύπτουν οργανικά κενά και όχι λειτουργικά... άρα αφού καλούσε κάθε χρόνο περίπου 100 άτομα για την κάλυψη λειτουργικών κενών δεν μπορεί ξαφνικά να εξαφανίστηκαν φέτος δια μαγείας... δεν έχουμε φέτος εγκυμοσύνες και αναρρωτικές? άλλωστε η κλήση των αναπληρωτών φέτος αφορούσε κυρίως Κρήτη, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Πελοπόνησο... οι άλλες περιοχές δεν έχουν καθόλου κενά? Θέλω να πιστεύω πως όχι... Εκτίμηση μου βέβαια όλα αυτά...Καλό κουράγιο σε όσους περιμένουν...Υ.Γ. Να μην το ξεχάσω... άκουσα πως και στην α και στη β φάση καποια άτομα κυρίως τρίτεκνοι δεν παρουσιάστηκαν... δεν γνωρίζω πόσο αληθεύει αυτό αλλά είναι μια ελπίδα...ξέρω σίγουρα ότι στην αχαία υπάρχουν 2 κενά τα οποία δεν καλύφθηκαν με τη β φάση. η ηλεία έχει και αυτή ελλείψεις.η πληροφορία είναι από αιρετούς.μπορεί κανένας να φτιάξει έναν εκκαθαρισμένο πίνακα να ξέρουμε περίπου τι να περιμενουμε.
ξέρω σίγουρα ότι στην αχαία υπάρχουν 2 κενά τα οποία δεν καλύφθηκαν με τη β φάση. η ηλεία έχει και αυτή ελλείψεις.η πληροφορία είναι από αιρετούς.μπορεί κανένας να φτιάξει έναν εκκαθαρισμένο πίνακα να ξέρουμε περίπου τι να περιμενουμε.
Παράθεση από: xrysadim στις Οκτωβρίου 21, 2010, 01:51:12 pmξέρω σίγουρα ότι στην αχαία υπάρχουν 2 κενά τα οποία δεν καλύφθηκαν με τη β φάση. η ηλεία έχει και αυτή ελλείψεις.η πληροφορία είναι από αιρετούς.μπορεί κανένας να φτιάξει έναν εκκαθαρισμένο πίνακα να ξέρουμε περίπου τι να περιμενουμε.Εχω φτιαξει έναν εκκαθαριμενο πινακα πε01 αλλά δεν ξέρω πως να τον ανεβάσω..
Παράθεση από: jamais στις Οκτωβρίου 21, 2010, 03:04:20 pmΠαράθεση από: xrysadim στις Οκτωβρίου 21, 2010, 01:51:12 pmξέρω σίγουρα ότι στην αχαία υπάρχουν 2 κενά τα οποία δεν καλύφθηκαν με τη β φάση. η ηλεία έχει και αυτή ελλείψεις.η πληροφορία είναι από αιρετούς.μπορεί κανένας να φτιάξει έναν εκκαθαρισμένο πίνακα να ξέρουμε περίπου τι να περιμενουμε.Εχω φτιαξει έναν εκκαθαριμενο πινακα πε01 αλλά δεν ξέρω πως να τον ανεβάσω..Το Ηράκλειο έχει αδειάσει από θεολόγους που πήραν σύνταξη. Πήρε 8 στην Α΄φάση (ένας από αυτούς παραιτήθηκέ) και πέντε στην