0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει κανείς ενημέρωση από κάποιο επίσημο συλλογικό όργανο για τα κενά, όπως π.χ. βγήκε η ΔΟΕ (δάσκαλοι-νηπιαγωγοί) και καταφέρθηκε εντόνως ενάντια στις ανακοινώσεις του Υπουργείου πως τα κενά είναι ελάχιστα. Στη δευτεροβάθμια δεν υπάρχει κανείς να μας πει σ΄αυτά τα ΠΥΣΔΕ τι κενά αναγνωρίζουν ανά νομό;;
Σχοινούσα !!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 09:30:11 amΣχοινούσα !!!!!!!!!!!!Πού να δεις και Οινούσσα!!!!
Παράθεση από: mohitto στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 09:37:03 pmΠαράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 09:30:11 amΣχοινούσα !!!!!!!!!!!!Πού να δεις και Οινούσσα!!!! Την είδα εγώ πέρσι! Τρέλα!!!
πράγματι στην γ Ημαθίας υπάρχουν 3 αναπληρωτές χωρίς ωράριο, δεν ξέρω τι παίζει...εγώ έχω τοποθετηθεί, αλλά γίνεται η τρίτεκνη χωρις ωράριο να διεκδικήσει την τοποθέτησή μου; επίσης οι χωρίς ωράριο είναι στη διάθεση όλου του νομού ή της περιφέρειας που προσλήφθηκαν;
Παράθεση από: ippokratis στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 09:35:32 pmπράγματι στην γ Ημαθίας υπάρχουν 3 αναπληρωτές χωρίς ωράριο, δεν ξέρω τι παίζει...εγώ έχω τοποθετηθεί, αλλά γίνεται η τρίτεκνη χωρις ωράριο να διεκδικήσει την τοποθέτησή μου; επίσης οι χωρίς ωράριο είναι στη διάθεση όλου του νομού ή της περιφέρειας που προσλήφθηκαν;Η τρίτεκνη μπαίνει πάνω από σένα στο δικαίωμα τοποθέτησης [πρώτα μπαίνουν οι πολύτεκνοι, μετά οι τρίτεκνοι , μετά οι έχοντες δύο παιδιά κ.ο.κ.]. Ωστόσο διέπραξε και αυτή με τη σειρά της το λάθος να μην επιλέξει και μετά να διεκδικήσει την τοποθέτησή της σε κάποια θέση που συνέπεσε να είναι η δική σου ( εσύ μέχρι να πάρεις επίσημα από την τοποθέτησή σου από το ΠΥΣΔΕ δεν είσαι 100% κατοχυρωμένος και μπορεί να μετακινηθείς - ειδικά αν ο άλλος έχει μεγάλες διασυνδέσεις δυστυχώς ). Ο νέος νόμος ορίζει ότι αναπληρωτές χωρίς ωράριο είναι στη διάθεση όλου του νομού και όχι της περιφέρειας.