0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σασ!!θα ήθελα τη βοήθεια σασ!σκέφτομαι να δωσω ξανα πανελλαδικέσ μετα απο 7 χρόνια. ειχα δωσει το 2003, περασα σε μια σχολη, την τελείωσα αλλα δεν.....θελω να μπω στη σχολη που ηθελα τοτε και δεν τα καταφερα. δευτερη φορα τοτε δεν μπορούσα με τπτ να δωσω, μ φαινόταν βουνο. στο προκείμενο ομωσ..επειδη δεν διαθετω χρηματα για φροντιστήριο, θα διαβάζω μόνοσ. ηδη ξεκίνησα. θελω όμωσ να εχω καποια επαφη κ ετσι σκέφτηκα την ενισχυτικη. θετω λοιπόν το ερώτημα/ μήπωσ γνωρίζει κάποιοσ να μ πει αν μπορω να ακολουθήσω πδσ ενώ δεν θα παρακολουθω μαθήματα στο σχολείο??εχετε ακούσει κατι?? σασ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Παράθεση από: nasosX στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:05:01 amγεια σασ!!θα ήθελα τη βοήθεια σασ!σκέφτομαι να δωσω ξανα πανελλαδικέσ μετα απο 7 χρόνια. ειχα δωσει το 2003, περασα σε μια σχολη, την τελείωσα αλλα δεν.....θελω να μπω στη σχολη που ηθελα τοτε και δεν τα καταφερα. δευτερη φορα τοτε δεν μπορούσα με τπτ να δωσω, μ φαινόταν βουνο. στο προκείμενο ομωσ..επειδη δεν διαθετω χρηματα για φροντιστήριο, θα διαβάζω μόνοσ. ηδη ξεκίνησα. θελω όμωσ να εχω καποια επαφη κ ετσι σκέφτηκα την ενισχυτικη. θετω λοιπόν το ερώτημα/ μήπωσ γνωρίζει κάποιοσ να μ πει αν μπορω να ακολουθήσω πδσ ενώ δεν θα παρακολουθω μαθήματα στο σχολείο??εχετε ακούσει κατι?? σασ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Η ΠΔΣ καταργείται
Παράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:11:06 amΠαράθεση από: nasosX στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:05:01 amγεια σασ!!θα ήθελα τη βοήθεια σασ!σκέφτομαι να δωσω ξανα πανελλαδικέσ μετα απο 7 χρόνια. ειχα δωσει το 2003, περασα σε μια σχολη, την τελείωσα αλλα δεν.....θελω να μπω στη σχολη που ηθελα τοτε και δεν τα καταφερα. δευτερη φορα τοτε δεν μπορούσα με τπτ να δωσω, μ φαινόταν βουνο. στο προκείμενο ομωσ..επειδη δεν διαθετω χρηματα για φροντιστήριο, θα διαβάζω μόνοσ. ηδη ξεκίνησα. θελω όμωσ να εχω καποια επαφη κ ετσι σκέφτηκα την ενισχυτικη. θετω λοιπόν το ερώτημα/ μήπωσ γνωρίζει κάποιοσ να μ πει αν μπορω να ακολουθήσω πδσ ενώ δεν θα παρακολουθω μαθήματα στο σχολείο??εχετε ακούσει κατι?? σασ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Η ΠΔΣ καταργείταιΑκόμα και αν είσαι σε πολύ απομακρυσμένη περιοχή, όπου η υπουργός μας λέει ότι θα γίνει, αν δεν είσαι μαθητής δεν έχεις το δικαίωμα να παρακολουθήσεις μαθήματα ΠΔΣ.
Πιστευω εξαρταται απο το διευθυντη του σχολειου.... εμενα μου εχει τυχει και δεν υπηρξε κανενα προβλημα! Ειναι σιγουρο αυτο....μπορεις να ρωτησεις το διευθυντη του σχολειου που θα δωσεις εξετασεις, να ξερεις ομως οτι τα τμηματα αργουν να ξεκινησουν τα μαθηματα. Καλη επιτυχια!!!
ακουσα σημερα το πρωι στον αυτια οτι η πδσ θα γινεται απο αποσταση.ισχυει?
[ να βλέπει καθηγητή να διδάσκει
Η Διαμ. ειπε πως ο μαθητης θα παταει το κουμπι (στον υπολογιστη) και θα βγαινει ενας καθηγητης (κομπαρσος) που θα κανει μαθημα κονσερβα.Το θεμα ειναι ποιος θα απανταει στις ερωτησεις καθε μαθητη απο το ιντερνετ 1 φορα την εβδομαδα...θα θελουν μια μερα ο καθηγητης και ο μαθητης για να γραψουν τα συμβολα για μια ασκηση...
Μου εβαλαν χτες τα χρηματα του α τριμηνου του 2010 για την πδσ χωρις να ξερουν αν ειναι μεσα και ο δεκεμβριος του 2009 που δουλεψα. Εσεις εχετε πληρωθει?
Η Διαμ. ειπε πως ο μαθητης θα παταει το κουμπι (στον υπολογιστη) και θα βγαινει ενας καθηγητης (κομπαρσος) που θα ...