0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, αν έχεις πάρει μια δόση ΟΑΕΔ και μετά δεν παρουσιαστείς ξανά τον επόμενο μήνα υπάρχει περίπτωση να το χάσεις; Τα χρήματα δεν μπαίνουν αυτόματα; Και αν δεν χάνεις τα χρήματα, υπάρχου επιπτώσεις;
Οι ημερομηνίες (και οι προθεσμίες) που πρέπει να περάσεις απο τον ΟΑΕΔ αναγράφονται στην απόφαση που αφορά το επίδομα ανεργίας.Τα χρήματα δεν μπαίνουν αυτόματα..αλλά αν δεν περάσεις απο τον ΟΑΕΔ για να την πίστωση του λογαριασμού σου μέσα σε περίπου 2μήνες απο τη δοθείσα ημερομηνία ,θα χάσεις το συγκεκριμένο ποσό.
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 05:11:15 pmΟι ημερομηνίες (και οι προθεσμίες) που πρέπει να περάσεις απο τον ΟΑΕΔ αναγράφονται στην απόφαση που αφορά το επίδομα ανεργίας.Τα χρήματα δεν μπαίνουν αυτόματα..αλλά αν δεν περάσεις απο τον ΟΑΕΔ για να την πίστωση του λογαριασμού σου μέσα σε περίπου 2μήνες απο τη δοθείσα ημερομηνία ,θα χάσεις το συγκεκριμένο ποσό.προσωπικά ξέρω ότι αν δεν παρουσιαστείς δεν τα παίρνεις εκείνη τη στιγμή, αλλά τα παίρνεις όλα μαζεμένα στην τελευταία ορισθείσα ημερομηνία
Καλημέρα συνάδελφοι. Παίρνω επιδομα ανεργιας απο τον Οαεδ, ταυτοχρονα ομως εργαζομαι σε ΣΔΕ. Το θέμα ειναι οτι δεν εχω καποια συμβαση στα χερια μου για να την καταθέσω στον ΟΑΕΔ, ωστε να μην παιρνω το επιδομα. Ειναι παράνομο....ομως τι να κανω?
Ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση!!Επομένως θα παω την σύμβαση (χωρις υπογραφή απο τα κεντρικά-Ιδεκε-)!!..ετσι..θα μου διακόψουν το επίδομα!