0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, παιδιά. Μια απορία. Γιατί διακόπηκε η χορήγηση του επιδόματος ένα μήνα μετά την εγγραφή μου; Μήπως γνωρίζετε; Είναι η τέταρτη χρονιά που μπήκα στο ταμείο για τους καλοκαιρινούς μήνες (δούλεψα 5 διδακτικά έτη αναπληρώτρια). Πήρα τα χρήματα του πρώτου μήνα 26 Ιουλίου (360 ευρώ), αλλά τώρα που έκανα ανανέωση στο λογαριασμό δεν είδα να μπήκαν τα επόμενα...
Ναι, 450 ημέρες επιδότησης και από 1/1/2014 το όριο γίνεται 400 ημέρες, δηλαδή 16 μήνες.Δε θα σου πω να μην πας διότι δεν ξέρω πόσες ημέρες επιδότησης έχεις συμπληρώσει. Άλλωστε. η κάρτα ανεργίας πρέπει να βγαίνει όχι μόνο για το επίδομα ανεργίας.Παρακαλώ.
Γιατί οι 400 μέρες βγαίνουν 16 μήνες;Ο ΟΑΕΔ δε πληρώνει Σάββατα και Κυριακές;Μακάρι να είναι έτσι!Παράθεση από: jak_13 στις Αυγούστου 28, 2013, 11:50:15 pmΝαι, 450 ημέρες επιδότησης και από 1/1/2014 το όριο γίνεται 400 ημέρες, δηλαδή 16 μήνες.Δε θα σου πω να μην πας διότι δεν ξέρω πόσες ημέρες επιδότησης έχεις συμπληρώσει. Άλλωστε. η κάρτα ανεργίας πρέπει να βγαίνει όχι μόνο για το επίδομα ανεργίας.Παρακαλώ.