0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χθες κάλεσαν κάποια άτομα που είχαν καλέσει και στην ά φάση της ειδικής. για να τα καλέσουν σημαίνει οτι δεν αποδέχθηκαν το διορισμό στην ειδική. δεν γίνεται αν έχουν αποδεχθεί το διορισμό να τις ξανακαλέσουν..έτσι νομίζω.. υπογράφουν πρόσληψη κάπου θα φαίνεται αυτό.όπως επίσης στην ά φάση της ειδικής είχαν καλέσει άτομα που ήδη τις είχε πάρει από την ά φάση γενικής, οπότε σίγουρα δεν πήγαν στην ειδική..υπάρχουν κενά από την ά φάση..
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 06:56:06 pmχθες κάλεσαν κάποια άτομα που είχαν καλέσει και στην ά φάση της ειδικής. για να τα καλέσουν σημαίνει οτι δεν αποδέχθηκαν το διορισμό στην ειδική. δεν γίνεται αν έχουν αποδεχθεί το διορισμό να τις ξανακαλέσουν..έτσι νομίζω.. υπογράφουν πρόσληψη κάπου θα φαίνεται αυτό.όπως επίσης στην ά φάση της ειδικής είχαν καλέσει άτομα που ήδη τις είχε πάρει από την ά φάση γενικής, οπότε σίγουρα δεν πήγαν στην ειδική..υπάρχουν κενά από την ά φάση..Γίνεται αυτό το πράγμα?? Δεν το παρατήρησα η αλήθεια είναι.. Στην Α' φάση κάλεσαν 28 άτομα, τα οποία είχαν καλέσει και στη γενική, όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιό από τα δύο διάλεξαν..
Παιδια μεχρι ποτε θα μπορει μια νηπιαγωγος να υποβαλλει τα χαρτια της (σεμιναριο ειδικης αγωγης 400 ωρων) για να μπει στους ΠΕ60.50 για αναπληρωτρια ειδικης αγωγης?Εχει καταργηθει ή θα καταργηθει?Οποιος κανει σεμιναριο μετα την 31-08-2010 δεν εχει δικαιωμα να κανει τα χαρτια του?
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 08:50:42 pmΠαιδια μεχρι ποτε θα μπορει μια νηπιαγωγος να υποβαλλει τα χαρτια της (σεμιναριο ειδικης αγωγης 400 ωρων) για να μπει στους ΠΕ60.50 για αναπληρωτρια ειδικης αγωγης?Εχει καταργηθει ή θα καταργηθει?Οποιος κανει σεμιναριο μετα την 31-08-2010 δεν εχει δικαιωμα να κανει τα χαρτια του? τα χαρτιά γίνανε τον ιούλιο..οπότε τώρα δε νομίζω..εκτός και αν μας απορροφήσει όλους και βγάλει συμπληρωματική εγκύκλιο που είναι απίθανο...είχε πει οτι θα τα καταργήσει..αλλά είδα προχθές από το πανεπιστήμιο αθηνών το διοργανώνει και φέτος..τι να σου πω τώρα..