0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την πιο ρεαλιστική, αν και πικρή, τοποθέτηση έκανε ο Πάγκαλος στην επιτροπή που εξετάζει το νομοσχέδιο για τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις δημόσιων οργανισμών.«Μας ρωτάνε οι πολίτες που φάγαμε τα λεφτά» και απαντάει «Μαζί τα φάγαμε, αφού σας διορίζαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί σε μία πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος»!
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 06:41:39 pmΠαράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:17:25 pmΕτσι ειναι...πρεπει να απασχολεισαι καθημερινα εστω και 1 ωρα για να παρεις ολοκληρο ενσημο κι ετσι να εχεις πληρη ασφαλιση...αλλιως κλαφτα.Αφηστε ,τα ξερω γιατι δουλεψα κι ενα φεγγαρι με συμβαση στο ΙΚΑ με τα προγραμματα του ΟΑΕΔ.Οχι ακριβώς, η μια ώρα δε σου δίνει ένσημο. Χρειάζονται από 2 και πάνω.Με 2 ώρες την ημέρα 5 μέρες, παίρνει κανείς 20 ένσημα το μήνα (ή όσες εργάσιμες έχει ο μήνας).Άσχετο, γνωρίζει κανείς αν τους ΑΜΩ τους καλούν όπως καλούσαν τους ωρομίσθιους των ολοημέρων, δηλαδή με τηλέφωνο, ή θα βγεί λίστα με ονόματα? Αν κατάλαβα καλά με τηλέφωνο γίνεται, αλλά αν μπορούσε κάποιος να επιβεβαιώσει.Εγώ απ'ο,τι κατάλαβα και είδα βγαίνουν απλά ονόματα στο ιντερνετ....γιατί θεωρούνται αναπληρωτές.... Και μάλιστα υπήρχε κείμενο της ένωσης καθηγητών γερμανικής φιλολογίας που κατήγγειλαν το γεγονός πως δεν τους πήραν τηλέφωνο....αλλά εμένα λογικό μου φαίνεται να μην πάρουν τηλέφωνο....εφόσον τυπικά θεωρείσαι αναπληρωτής και η πρόσληψη γίνεται αναλόγως...Στα υπόλοιπα βέβαια...την τύφλα τους δεν ξέρουν....
Παράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:17:25 pmΕτσι ειναι...πρεπει να απασχολεισαι καθημερινα εστω και 1 ωρα για να παρεις ολοκληρο ενσημο κι ετσι να εχεις πληρη ασφαλιση...αλλιως κλαφτα.Αφηστε ,τα ξερω γιατι δουλεψα κι ενα φεγγαρι με συμβαση στο ΙΚΑ με τα προγραμματα του ΟΑΕΔ.Οχι ακριβώς, η μια ώρα δε σου δίνει ένσημο. Χρειάζονται από 2 και πάνω.Με 2 ώρες την ημέρα 5 μέρες, παίρνει κανείς 20 ένσημα το μήνα (ή όσες εργάσιμες έχει ο μήνας).Άσχετο, γνωρίζει κανείς αν τους ΑΜΩ τους καλούν όπως καλούσαν τους ωρομίσθιους των ολοημέρων, δηλαδή με τηλέφωνο, ή θα βγεί λίστα με ονόματα? Αν κατάλαβα καλά με τηλέφωνο γίνεται, αλλά αν μπορούσε κάποιος να επιβεβαιώσει.
Ετσι ειναι...πρεπει να απασχολεισαι καθημερινα εστω και 1 ωρα για να παρεις ολοκληρο ενσημο κι ετσι να εχεις πληρη ασφαλιση...αλλιως κλαφτα.Αφηστε ,τα ξερω γιατι δουλεψα κι ενα φεγγαρι με συμβαση στο ΙΚΑ με τα προγραμματα του ΟΑΕΔ.
Απο οτι φαινεται κανεις μας δεν θα τραηουδησει ti-ΑΜΩ........
Στους πίνακες ΑΜΩ των ξενόγλωσσων είδα το απίστευτο ΑΜΩ-ΕΥ
Αν δουλυεις 5 μερες την εβδομαδα εστω και μια ωρα την ημερα τον μηνα θα παρεις 4 εβδομαδες Χ 5 ενσημα την εβδομαδα = 20 ενσημα.
Προσέξτε και ενημερωθείτε γιατί από πέρυσι η μια ώρα την ημέρα δεν σου δίνει ένσημο, θες 2 μινιμουμ...
ΠαράθεσηΠροσέξτε και ενημερωθείτε γιατί από πέρυσι η μια ώρα την ημέρα δεν σου δίνει ένσημο, θες 2 μινιμουμ...Εγω παντως γνωριζω οτι απο τοτε που η ωριαια αποζημιωση εγινε 11 ευρω μικτα κοβεται ακριβως ενα ενσημο ακομα και αν πας για μια μονο ωρα την ημερα......