*

Αποστολέας Θέμα: ΑΜΩ-Παγίδα!  (Αναγνώστηκε 53923 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΑΜΩ-Παγίδα!
« Απάντηση #224 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 01:24:38 pm »
να ρωτησω κατι
πως γινεται να εχουν παρει καποιον αναπληρωτη στην ειδικη αγωγη και να τον καλουν και τωρα σαν αναπληρωτη μειωμενου?
γινεται αυτο? ειναι ανεξαρτητες οι προσληψεις? κι αν εχει ηδη δεχτει μπορει να παραιτηθει κ να γινει μειωμεμου?

Ναι γίνονται όλα τα παραπάνω, προβλέπονται.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:20:17 »

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 03:41:11 pm »
εντωμεταξύ προλήφθηκαν όπως βλέπω άλλοι 212 ΑΜΩ ΠΕ07 (γερμανικών)... με τον νούμερο 688 στον ενιαίο πίνακα να πηγαίνει στο κέντρο της Θεσ/νίκης, κι εμένα με 87 σειρά στον πίνακα να πρέπει να τρέχω στα χωριά της Πιερίας... γιατί, όπως μου είπαν, τα κενά της Θεσ/νίκης άνοιξαν πολύ αργότερα από της επαρχίας. μόνο που κανείς δε μου διευκρίνισε γιατί άνοιξαν μετά τα κενά της Θεσ/νίκης κι όχι έγκαιρα όπως της επαρχίας.

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:34:08 pm »
εντωμεταξύ προλήφθηκαν όπως βλέπω άλλοι 212 ΑΜΩ ΠΕ07 (γερμανικών)... με τον νούμερο 688 στον ενιαίο πίνακα να πηγαίνει στο κέντρο της Θεσ/νίκης, κι εμένα με 87 σειρά στον πίνακα να πρέπει να τρέχω στα χωριά της Πιερίας... γιατί, όπως μου είπαν, τα κενά της Θεσ/νίκης άνοιξαν πολύ αργότερα από της επαρχίας. μόνο που κανείς δε μου διευκρίνισε γιατί άνοιξαν μετά τα κενά της Θεσ/νίκης κι όχι έγκαιρα όπως της επαρχίας.

ελπίζω να μην εννοείς οτι το νούμερο 688 φταίει σε αυτό ή το το αξίζει λιγότερο από τους παραπάνω να δουλεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. οι προσλήψεις δεν γίνονται σύμφωνα με τις αποστάσεις αλλά με το τι δηλώνουμε στην αίτηση. χρόνια ξέρουμε οτι οι διευθύνσεις δεν "ανοίγουν" ταυτόχρονα. και όταν μια εγκύκλιος σου λέει οτι μπορείς να βρεθείς για ακόμα και 5 ώρες στην Πιερία, τότε δεν δηλώνεις Πιερία. εκτός και αν το ρισκάρεις.

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:41:28 pm »

ελπίζω να μην εννοείς οτι το νούμερο 688 φταίει σε αυτό ή το το αξίζει λιγότερο από τους παραπάνω να δουλεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. οι προσλήψεις δεν γίνονται σύμφωνα με τις αποστάσεις αλλά με το τι δηλώνουμε στην αίτηση. χρόνια ξέρουμε οτι οι διευθύνσεις δεν "ανοίγουν" ταυτόχρονα. και όταν μια εγκύκλιος σου λέει οτι μπορείς να βρεθείς για ακόμα και 5 ώρες στην Πιερία, τότε δεν δηλώνεις Πιερία. εκτός και αν το ρισκάρεις.

Πες τα πια!Ας σταματήσουμε τη γκρίνια κι ας αναλάβουμε την ευθύνη όσων δηλώνουμε κ υπογράφουμε. Α!Κι ας μάθουμε να διαβάζουμε τις εγκυκλίους!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:20:17 »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:52:56 pm »

Πες τα πια!Ας σταματήσουμε τη γκρίνια κι ας αναλάβουμε την ευθύνη όσων δηλώνουμε κ υπογράφουμε. Α!Κι ας μάθουμε να διαβάζουμε τις εγκυκλίους!!!

Συμφωνώ και εγώ. Αυτά είναι πράγματα γνωστά απο χρόνια...ας μην κάνουμε λές και τα βλέπουμε πρώτη φορά. Και αν τα βλέπουμε πρώτη φορά ας κάνουμε τουλάχιστον τον κόπο να τα ψάχνουμε καλά (όσο πολύτιμος και να είναι ο χρόνος μας).

Αποσυνδεδεμένος kimolia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 11:44:59 pm »

Συμφωνώ και εγώ. Αυτά είναι πράγματα γνωστά απο χρόνια...ας μην κάνουμε λές και τα βλέπουμε πρώτη φορά. Και αν τα βλέπουμε πρώτη φορά ας κάνουμε τουλάχιστον τον κόπο να τα ψάχνουμε καλά (όσο πολύτιμος και να είναι ο χρόνος μας).

Παιδιά ηρεμήστε....η συνάδελφος δεν κάνει σαν "να τα βλέπει πρώτη φορά"! ούτε βέβαια είπε ότι άτομα με λιγότερα μόρια από αυτήν αξίζουν λιγότερο, έλεος πια!την αγανάκτηση της εξέφρασε που τη βρίσκω απόλυτα λογική, δεν είναι δυνατόν ένας νομός να χρειάζεται 15 ατομα και να παίρνει ένα το Σεπτέμβριο και 14 τον οκτώβριο.....και πώς να ρισκάρεις να δηλώσεις μόνο έναν νομό, όταν η Διαμαντοπούλου έκανε λόγο για μείωση των προσλήψεων, αρκετοί δήλωσαν και ένα με δυο γειτονικούς νομούς (δεν αναφέρομαι στο κουτάκι ναι σε όλα).

για φέτος ισχύει ότι όσο πιο λίγα μόρια είχε κάποιος τόσο πιο τυχερός ήταν. Είναι μια πραγματικότητα και δεν έχει να κάνει το σχόλιο μου με κανέναν συνάδελφο προσωπικά (για να μην παρεξηγηθώ).

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 12:00:47 am »
Εννοείται πως δεν παρεξηγούμε ούτε κάνουμε επίθεση σε κανέναν. Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Όλα είναι ένα ρίσκο όμως. Εγω ρίσκαρα να βάλω μόνο τον τόπο κατοικίας μου με βάση τα φετινά δεδομένα. Αν δεν με καλούσανε δεν θα μπορούσα να πω τίποτα σε κανέναν....Αν όμως είχα δηλώσει και εκτός της περιοχής μου νομίζω πως δεν θα χε νόημα να σκέφτομαι το οτι δεν θα μετρήσει η προϋπηρεσία μου όπως πέρυσι, ή το οτι θα καλούσαν άτομα κάτω απο μένα δίπλα στο σπίτι μου. Έτσι είναι αυτά και δυστυχώς τα γνωρίζουμε.

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 12:06:31 am »
ακριβώς αυτό που είπε η kimolia. εκφράζω την αγανάκτησή μου απλά, και δεν υποτιμώ κανέναν συνάδελφο. απλά βλέπω το παράλογο του πράγματος. και συγκεκριμένα στον κλάδο μας, πάντα όσο με καλούσαν ωρομίσθια τουλάχιστον, σχεδόν ταυτόχρονα (την ίδια εβδομάδα) άνοιγαν όλα τα κενά. αυτό υπέθεσα πως θα γινόταν και φέτος. και ναι, δήλωσα και 2 γειτονικούς νομούς, όταν μας λέγανε πως οι προσλήψεις θα είναι κατά 70% λιγότερες. και πίστευα πως θα τα καταφέρω να ανταποκριθώ, έστω και στους γειτονικούς νομούς. και πιστέψτε με, το έψαξα πολύ καλά, χιλιόμετρο προς χιλιόμετρο μία μία τις περιοχές πριν τις δηλώσω. αλλά έχω και νεογέννητο μωρό και τώρα βλέπω στην πράξη πόσο δύσκολο είναι να το αφήσω. νόμιζα πως θα τα κατάφερνα, αλλά τελικά δεν μπορώ να τα καταφέρω με το μωρό, δυστυχώς. οπότε, με το που τελειώνει η άδεια μου σε 2 βδομάδες, θα αναγκαστώ να τους πώ όχι απ'ότι φαίνεται, και να χάσω αυτή τη χρονιά, χωρίς ένσημα και λεφτά, επειδή έκανα παιδί. τι να κάνουμε. αθάνατο ελληνικό κράτος. συγνώμη που εκφράσαμε λοιπόν την αγανάκτησή μας.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 12:55:11 am »
Τώρα οτι έγινε έγινε. Κοίτα να σαι καλά εσύ και το μωράκι σου και τα υπόλοιπα θα διορθωθούν.

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 10:35:45 am »
έπειτα ακόμα και μόνο το νομό Θεσσαλονίκης να δήλωνα, κάλεσαν πρώτα οι δ' και ε' Θεσ/νίκης (που φτάνουν μέχρι Ρεντίνα και Σοχό, πολύ μακρινές περιοχές) και πρίν 2 μέρες η α' και β'. και μη μου πείτε να δήλωνα μόνο α' και β' Θεσσαλονίκης, με τη Διαμαντοπούλου να λέει πως φέτος θα δουλέψουμε με 70% λιγότερους αναπληρωτές!! οπότε πάλι εγώ θα έπρεπε να πάω μακριά και οι τελευταίοι του πίνακα μέσα στην πόλη. πείτε μου λοιπόν ποιά λογική έχει όλο αυτό και ποιά η διαφορά μου μ'αυτόν που είναι 600 θέσεις πίσω μου. αφήστε που και αυτοί που είναι 600 θέσεις πιό πίσω, λογικά βάλανε πολύ περισσότερες περιοχές από μένα και βρέθηκαν μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. ε, μη βγάζουμε και τα παράλογα λογικά τώρα.

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 01:29:17 pm »

τότε αν δεν θέλεις να πηγαίνεις μακριά ας έβαζες μόνο Α και

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 01:47:37 pm »

τότε αν δεν θέλεις να πηγαίνεις μακριά ας έβαζες μόνο Α και

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 02:10:36 pm »
τώρα σοβαρά μιλάς?? ας μην το σχολιάσω το τελευταίο.... όσο για το αν αξίζει κάποιος λιγότερο ή περισσότερο να πάει μακριά ή πιό κοντά, ε, ναι, στην τελική αυτός που είναι ψηλά στον πίνακα σημαίνει πως έχει φάει και παραπάνω χρόνια και πολύυυυυ περισσότερα χιλιόμετρα στους δρόμους και δυσπρόσιτα και, και... από αυτόν που είναι στο τέλος. οπότε νομίζω πιό δίκαιο θα ήταν να τύχει ευνοικότερης μεταχείρισης. ή μήπως πάλι είμαι παράλογη και υπερβολική? λέω κάτι τόσο περίεργο?

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 02:14:56 pm »
μη το τραβάς και συ τόσο! οι κανόνες μπορεί να είναι γνωστοί, αρεστοί δεν είναι όμως από κανέναν.. τα κενά θα έπρεπε να δημοσιοποιούνται από τη στιγμή που προκύπτουν. θα μπορούσαμε να κάνουμε αιτήσεις κανονικά το καλοκαίρι και μετά να κάναμε αιτήσεις σε συγκεκριμένα σχολεία, και όλα αυτά να γίνονταν ηλεκτρονικά και ορατά σε όλους. αλλά δεν τους κόβει!

Θα είναι αρεστοί μάλλον απ`αυτούς που ευνοούνται από την αδικία.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144