0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι πως γινεται να εχουν παρει καποιον αναπληρωτη στην ειδικη αγωγη και να τον καλουν και τωρα σαν αναπληρωτη μειωμενου?γινεται αυτο? ειναι ανεξαρτητες οι προσληψεις? κι αν εχει ηδη δεχτει μπορει να παραιτηθει κ να γινει μειωμεμου?
εντωμεταξύ προλήφθηκαν όπως βλέπω άλλοι 212 ΑΜΩ ΠΕ07 (γερμανικών)... με τον νούμερο 688 στον ενιαίο πίνακα να πηγαίνει στο κέντρο της Θεσ/νίκης, κι εμένα με 87 σειρά στον πίνακα να πρέπει να τρέχω στα χωριά της Πιερίας... γιατί, όπως μου είπαν, τα κενά της Θεσ/νίκης άνοιξαν πολύ αργότερα από της επαρχίας. μόνο που κανείς δε μου διευκρίνισε γιατί άνοιξαν μετά τα κενά της Θεσ/νίκης κι όχι έγκαιρα όπως της επαρχίας.
Παράθεση από: lloullou στις Οκτωβρίου 28, 2010, 03:41:11 pmεντωμεταξύ προλήφθηκαν όπως βλέπω άλλοι 212 ΑΜΩ ΠΕ07 (γερμανικών)... με τον νούμερο 688 στον ενιαίο πίνακα να πηγαίνει στο κέντρο της Θεσ/νίκης, κι εμένα με 87 σειρά στον πίνακα να πρέπει να τρέχω στα χωριά της Πιερίας... γιατί, όπως μου είπαν, τα κενά της Θεσ/νίκης άνοιξαν πολύ αργότερα από της επαρχίας. μόνο που κανείς δε μου διευκρίνισε γιατί άνοιξαν μετά τα κενά της Θεσ/νίκης κι όχι έγκαιρα όπως της επαρχίας. ελπίζω να μην εννοείς οτι το νούμερο 688 φταίει σε αυτό ή το το αξίζει λιγότερο από τους παραπάνω να δουλεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. οι προσλήψεις δεν γίνονται σύμφωνα με τις αποστάσεις αλλά με το τι δηλώνουμε στην αίτηση. χρόνια ξέρουμε οτι οι διευθύνσεις δεν "ανοίγουν" ταυτόχρονα. και όταν μια εγκύκλιος σου λέει οτι μπορείς να βρεθείς για ακόμα και 5 ώρες στην Πιερία, τότε δεν δηλώνεις Πιερία. εκτός και αν το ρισκάρεις.
Παράθεση από: marigen στις Οκτωβρίου 28, 2010, 10:34:08 pmΠαράθεση από: lloullou στις Οκτωβρίου 28, 2010, 03:41:11 pmεντωμεταξύ προλήφθηκαν όπως βλέπω άλλοι 212 ΑΜΩ ΠΕ07 (γερμανικών)... με τον νούμερο 688 στον ενιαίο πίνακα να πηγαίνει στο κέντρο της Θεσ/νίκης, κι εμένα με 87 σειρά στον πίνακα να πρέπει να τρέχω στα χωριά της Πιερίας... γιατί, όπως μου είπαν, τα κενά της Θεσ/νίκης άνοιξαν πολύ αργότερα από της επαρχίας. μόνο που κανείς δε μου διευκρίνισε γιατί άνοιξαν μετά τα κενά της Θεσ/νίκης κι όχι έγκαιρα όπως της επαρχίας. ελπίζω να μην εννοείς οτι το νούμερο 688 φταίει σε αυτό ή το το αξίζει λιγότερο από τους παραπάνω να δουλεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. οι προσλήψεις δεν γίνονται σύμφωνα με τις αποστάσεις αλλά με το τι δηλώνουμε στην αίτηση. χρόνια ξέρουμε οτι οι διευθύνσεις δεν "ανοίγουν" ταυτόχρονα. και όταν μια εγκύκλιος σου λέει οτι μπορείς να βρεθείς για ακόμα και 5 ώρες στην Πιερία, τότε δεν δηλώνεις Πιερία. εκτός και αν το ρισκάρεις.Πες τα πια!Ας σταματήσουμε τη γκρίνια κι ας αναλάβουμε την ευθύνη όσων δηλώνουμε κ υπογράφουμε. Α!Κι ας μάθουμε να διαβάζουμε τις εγκυκλίους!!!
Παράθεση από: Χαρά στις Οκτωβρίου 28, 2010, 10:41:28 pmΠαράθεση από: marigen στις Οκτωβρίου 28, 2010, 10:34:08 pmΠαράθεση από: lloullou στις Οκτωβρίου 28, 2010, 03:41:11 pmεντωμεταξύ προλήφθηκαν όπως βλέπω άλλοι 212 ΑΜΩ ΠΕ07 (γερμανικών)... με τον νούμερο 688 στον ενιαίο πίνακα να πηγαίνει στο κέντρο της Θεσ/νίκης, κι εμένα με 87 σειρά στον πίνακα να πρέπει να τρέχω στα χωριά της Πιερίας... γιατί, όπως μου είπαν, τα κενά της Θεσ/νίκης άνοιξαν πολύ αργότερα από της επαρχίας. μόνο που κανείς δε μου διευκρίνισε γιατί άνοιξαν μετά τα κενά της Θεσ/νίκης κι όχι έγκαιρα όπως της επαρχίας. ελπίζω να μην εννοείς οτι το νούμερο 688 φταίει σε αυτό ή το το αξίζει λιγότερο από τους παραπάνω να δουλεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. οι προσλήψεις δεν γίνονται σύμφωνα με τις αποστάσεις αλλά με το τι δηλώνουμε στην αίτηση. χρόνια ξέρουμε οτι οι διευθύνσεις δεν "ανοίγουν" ταυτόχρονα. και όταν μια εγκύκλιος σου λέει οτι μπορείς να βρεθείς για ακόμα και 5 ώρες στην Πιερία, τότε δεν δηλώνεις Πιερία. εκτός και αν το ρισκάρεις.Πες τα πια!Ας σταματήσουμε τη γκρίνια κι ας αναλάβουμε την ευθύνη όσων δηλώνουμε κ υπογράφουμε. Α!Κι ας μάθουμε να διαβάζουμε τις εγκυκλίους!!!Συμφωνώ και εγώ. Αυτά είναι πράγματα γνωστά απο χρόνια...ας μην κάνουμε λές και τα βλέπουμε πρώτη φορά. Και αν τα βλέπουμε πρώτη φορά ας κάνουμε τουλάχιστον τον κόπο να τα ψάχνουμε καλά (όσο πολύτιμος και να είναι ο χρόνος μας).
τότε αν δεν θέλεις να πηγαίνεις μακριά ας έβαζες μόνο Α και
μη το τραβάς και συ τόσο! οι κανόνες μπορεί να είναι γνωστοί, αρεστοί δεν είναι όμως από κανέναν.. τα κενά θα έπρεπε να δημοσιοποιούνται από τη στιγμή που προκύπτουν. θα μπορούσαμε να κάνουμε αιτήσεις κανονικά το καλοκαίρι και μετά να κάναμε αιτήσεις σε συγκεκριμένα σχολεία, και όλα αυτά να γίνονταν ηλεκτρονικά και ορατά σε όλους. αλλά δεν τους κόβει!