*

Αποστολέας Θέμα: ΑΜΩ-Παγίδα!  (Αναγνώστηκε 53932 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΑΜΩ-Παγίδα!
« Απάντηση #196 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 03:27:05 am »
Πάντως όσοι ΑΜΩ, ΑΚΩ, Μόνιμοι κλπ πηγαίνουν σε 3 σχολεία και πάνω δεν έχουν καμία εξωδιδακτική υποχρέωση. 
Φαντάζομαι με την απαλλαγή λόγω των 3 σχολείων...ακόμη δεν έχουν πάρει όμως ΑΜΩ που θα είναι σε ένα σχολείο (οι ξενόγλωσσοι μόνο έχουν πάει ΑΜΩ που κατά παράδοση ήταν και είναι σε παραπάνω από ένα σχολεία) Όταν θα πάρουν ενδεχομένως και ΑΜΩ σε ένα σχολείο μόνο...είμαι περίεργη για το τι θα απαιτήσουν.... ??? ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:42:59 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 03:28:28 am »
οτι ισχυει για τους αμω θα ισχυει και για τους ακω, δηλαδη δε θα μετρανε οι αργιες πια :P :P
βαζω ιδεες κυρια υπουργε ;D ;D ;D

Δυστυχώς, σε πρόλαβε. Το είχε ήδη σκεφτεί από μόνη της. Οι 431 εκπαιδευτικοί αγγλικής γλώσσας που προσλήφθηκαν προχθές θα υπογράφουν επίσης παρουσιολόγιο!! Όσες ώρες δουλεύουμε, τόσες θα πληρωνόμαστε. Νέα κατηγορία στην πιάτσα: ΩΠΑ: Ωρομίσθιοι πλήρους ωραρίου!!!
Τι είναι αυτά ρεεεεεε......;;;;;  ??? ??? ??? ??? ??? ???
Πόσο ακόμα ο κατήφορος...;;; ??? ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Οκτωβρίου 24, 2010, 08:45:27 pm »
Εμενα μου εζητηθη να παρευρισκομαι στην συνελευση του συλλογου διδασκοντων σε ενα απο τα σχολεια που θα ειμαι την Τεταρτη 27 Οκτωβριου,10.30 το πρωι.Πηγαινω σε 4 σχολεια ΑΜΩ.Εχει ο διευθυντης δικαιωμα να μου το ζηταει;Γιατι αν δεν εχω υποχρεωση δεν θα παω

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Οκτωβρίου 24, 2010, 09:00:25 pm »
Εμενα μου εζητηθη να παρευρισκομαι στην συνελευση του συλλογου διδασκοντων σε ενα απο τα σχολεια που θα ειμαι την Τεταρτη 27 Οκτωβριου,10.30 το πρωι.Πηγαινω σε 4 σχολεια ΑΜΩ.Εχει ο διευθυντης δικαιωμα να μου το ζηταει;Γιατι αν δεν εχω υποχρεωση δεν θα παω
πες του διευθυντη να παει μεχρι την πορτα να δει αν ερχεσαι :P
σε 4 σχολεια παιδι μου δε θα κανεις τιποτε παρα μονο τον περιπλανομενο θιασο, και αυτο ειναι υπεραρκετο, αντε με τους μαλ@@ες πολυ τους ανεχομαστε καποιους βολεμενους

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:42:59 »

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Οκτωβρίου 24, 2010, 09:08:11 pm »
Αρα θα του τηλεφωνησω να του το πω,εχουμε κι αλλες δουλειες.Παντως ο αλλος διευθυντης του ενος εκ των 4ρων σχολειων που ειμαι,εκει παω για ενα 2ωρο,ηθελε να ειμαι στο δικο του στις 27,για την συνελευση και συνεννοηθηκε με τον αλλον που θα ειμαι.Ο αλλος του ειπε οτι με χρειαζεται εφοσον τις τεταρτες ειμαι στο δικο του σχολειο.Επεμενε κιολας οτι δεν θα πληρωθω αν δεν ειμαι εκει!Δεν ειναι δηλαδη μεσα στις υποχρεωσεις ενος ΑΜΩ,εφοσον εχει το καθεστως του αναπληρωτη;

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Οκτωβρίου 24, 2010, 09:15:53 pm »
ως αναπληρώτρια σε δύο σχολεία πέρσι μου είχαν πει -δεν το έψαξα περισσότερο είναι η αλήθεια- ότι αν την ημέρα που είμαι στο ένα σχολείο έχουμε σύλλογο είμαι υποχρεωμένη να συμμετέχω.

Αποσυνδεδεμένος kalia_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 12:13:01 pm »
Καλημέρα!
Στις 15 οκτωβρίου το υπουργείο με κάλεσε ως αναπληρώτρια Δευτεροβάθμιας στον νομό ημαθίας (είμαι από Θεσσαλονίκη).
Πήρα αμέσως μεγάλη χαρά και ξεκίνησα τα τηλέφωνα σε όλα τα φροντιστήρια που δούλευα για να τους ενημερώσω ότι
θα παραιτηθώ.
Στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας που πήγα μου είπαν ότι έχω μόνο 9 ώρες μάθημα σε εσπερινό σχολείο. Τότε τους ρώτησα ξανά και ξανά
αν είμαι πράγματι αναπληρώτρια ή μειωμένου ωραρίου σκεπτόμενη ότι τότε δεν θα με συνέφερε οικονομικά να κάνω τόσο δρόμο καθημερινά.
Με διαβεβαίωσαν ότι είμαι αναπληρώτρια πλήρους και θα παίρνω τον μισθό αναπληρωτή.
Οπότε υπέγραψα, έκανα και ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο και τελικά χθές βράδυ που πήγα για μάθημα ο υποδιευθυντής μου ανακοιώνει ότι είμαι μειωμένου ωραρίου και δεν θα πληρώνομαι ούτε τον βασικό μισθό!
Με αυτόν τον τρόπο δεν βγαίνουν ούτε οι βενζίνες και τα διόδια που θα πληρώνω, μιας και την ώρα που σχολάω δεν υπάρχει ούτε τρένο, ούτε λεωφορείο. Τώρα είμαι πολύ απελπισμένη και δεν γνωρίζω τί να κάνω. Αισθάνομαι εξαπατημένη. Έχασα και τα φροντιστήρια και πλέον δεν έχω κανένα έσοδο, εκτός από όσα θα πληρώνομαι από το σχολείο που δεν φτάνουν ούτε για τις μετακινήσεις μου.
Υπάρχουν κυρώσεις σε μια ενδεχόμενη παραίτηση; Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω που από την συγχυσή μου αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει;
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ή έχει έρθει σε παρόμοια θέση θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη του...

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 12:30:27 pm »
Καλημέρα!
Στις 15 οκτωβρίου το υπουργείο με κάλεσε ως αναπληρώτρια Δευτεροβάθμιας στον νομό ημαθίας (είμαι από Θεσσαλονίκη).
Πήρα αμέσως μεγάλη χαρά και ξεκίνησα τα τηλέφωνα σε όλα τα φροντιστήρια που δούλευα για να τους ενημερώσω ότι
θα παραιτηθώ.
Στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας που πήγα μου είπαν ότι έχω μόνο 9 ώρες μάθημα σε εσπερινό σχολείο. Τότε τους ρώτησα ξανά και ξανά αν είμαι πράγματι αναπληρώτρια ή μειωμένου ωραρίου σκεπτόμενη ότι τότε δεν θα με συνέφερε οικονομικά να κάνω τόσο δρόμο καθημερινά.
Με διαβεβαίωσαν ότι είμαι αναπληρώτρια πλήρους και θα παίρνω τον μισθό αναπληρωτή.
Οπότε υπέγραψα, έκανα και ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο και τελικά χθές βράδυ που πήγα για μάθημα ο υποδιευθυντής μου ανακοιώνει ότι είμαι μειωμένου ωραρίου και δεν θα πληρώνομαι ούτε τον βασικό μισθό!

στα χαρτιά που έχεις υπογράψει φαίνεται ότι έχεις κληθεί με βάση την τάδε υπουργική απόφαση ως αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου (η ΑΔ υπέγραφε τότε μόνο για πλήρους) Σου έχουν ζητήσει να υπογράψεις άλλο έγγραφο ότι αποδέχεσαι μερικής απασχόλησης;
Μόνο η υπουργός μπορεί να τροποποιήσει την απόφαση πρόσληψης σου. Ο υποδιευθυντής του σχολείου δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.

Απευθύνσου και στην ελμε της περιοχής σου κι εξέθεσε το πρόβλημα σου όπως και στον αιρετό στο ΠΥΣΔΕ.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 12:53:59 pm »
αρκεί βέβαια να μην έχεις υπογράψει σύμβαση για 9 ώρες όταν παρουσιάστηκες στη Δευτεροβάθμια. Εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα...

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 01:08:20 pm »
H kalia ειναι βιολογος και προσληφθηκε αναπληρωτρια συμφωνα με την ανακοινωση του Υπουργειου Παιδειας  http://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1575%3A15-10-10-&catid=135%3Aprotobathmia-kai-deyterobathmia&Itemid=142&lang=el

Εφοσον το υπουργειο ανακοινωσε προσληψη ως αναπληρωτρια και μετα στην Δευτεροβ. της λενε οτι ειναι μειωμενου ωραριου,το θεμα ειναι πολυ σοβαρο.

Αποσυνδεδεμένος kalia_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 03:52:10 pm »
Στη Δευτεροβάθμια ακόμη μου λένε ότι ειμαι αναπληρώτρια, να μην ανησυχώ. Στο σχολείο μου τα είπαν διαφορετικά.
Εγώ κατάλαβα ότι οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν γνωρίζουν τελικά τι ισχύει, και τώρα λόγω των εορτών δεν μπορώ να μάθω περισσότερα στοιχεία.
Εύχομαι να έκαναν λάθος οι υπεύθυνοι του σχολείου. Θα ξαναεπικοινωνήσω μεθαύριο με την δευτεροβάθμια.

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 04:59:55 pm »
Στη Δευτεροβάθμια ακόμη μου λένε ότι ειμαι αναπληρώτρια, να μην ανησυχώ. Στο σχολείο μου τα είπαν διαφορετικά.
Εγώ κατάλαβα ότι οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν γνωρίζουν τελικά τι ισχύει, και τώρα λόγω των εορτών δεν μπορώ να μάθω περισσότερα στοιχεία.
Εύχομαι να έκαναν λάθος οι υπεύθυνοι του σχολείου. Θα ξαναεπικοινωνήσω μεθαύριο με την δευτεροβάθμια.

κοπέλα μου άμα σε προσέλαβαν στους αναπληρωτές γιατί κάθεσαι και ρωτάς τον κάθε άσχετο στο σχολείο σου ? έλεος δηλαδή. Εννοήτε ότι είσαι αναπληρώτρια πλήρους αφού ως τέτοια σε προσέλαβαν. Είναι δική του δουλειά να σου βρουν ώρες. Αμάν πια. Φιλτράρετε τις μπούρδες

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 05:58:57 pm »

κοπέλα μου άμα σε προσέλαβαν στους αναπληρωτές γιατί κάθεσαι και ρωτάς τον κάθε άσχετο στο σχολείο σου ? έλεος δηλαδή. Εννοήτε ότι είσαι αναπληρώτρια πλήρους αφού ως τέτοια σε προσέλαβαν. Είναι δική του δουλειά να σου βρουν ώρες. Αμάν πια. Φιλτράρετε τις μπούρδες

Αν σου λένε άλλα αντί άλλων κάθε φορά, και επειδή ζεις και στο Ελλαδιστάν, όλα μπορείς να τα περιμένεις και να είσαι υποψιασμένος. Εύλογο, λοιπόν, το άγχος της.. Αν και, μάλλον, οι του σχολείου απλά δεν ήξεραν, οπότε δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 06:17:25 pm »
Μπορει στη Δευτεροβ. να αμελησαν να της δωσουν το αλλο σχολειο για συμπληρωση ωραριου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)