0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως όσοι ΑΜΩ, ΑΚΩ, Μόνιμοι κλπ πηγαίνουν σε 3 σχολεία και πάνω δεν έχουν καμία εξωδιδακτική υποχρέωση.
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 14, 2010, 02:16:53 pmοτι ισχυει για τους αμω θα ισχυει και για τους ακω, δηλαδη δε θα μετρανε οι αργιες πια βαζω ιδεες κυρια υπουργε Δυστυχώς, σε πρόλαβε. Το είχε ήδη σκεφτεί από μόνη της. Οι 431 εκπαιδευτικοί αγγλικής γλώσσας που προσλήφθηκαν προχθές θα υπογράφουν επίσης παρουσιολόγιο!! Όσες ώρες δουλεύουμε, τόσες θα πληρωνόμαστε. Νέα κατηγορία στην πιάτσα: ΩΠΑ: Ωρομίσθιοι πλήρους ωραρίου!!!
οτι ισχυει για τους αμω θα ισχυει και για τους ακω, δηλαδη δε θα μετρανε οι αργιες πια βαζω ιδεες κυρια υπουργε
Εμενα μου εζητηθη να παρευρισκομαι στην συνελευση του συλλογου διδασκοντων σε ενα απο τα σχολεια που θα ειμαι την Τεταρτη 27 Οκτωβριου,10.30 το πρωι.Πηγαινω σε 4 σχολεια ΑΜΩ.Εχει ο διευθυντης δικαιωμα να μου το ζηταει;Γιατι αν δεν εχω υποχρεωση δεν θα παω
Καλημέρα! Στις 15 οκτωβρίου το υπουργείο με κάλεσε ως αναπληρώτρια Δευτεροβάθμιας στον νομό ημαθίας (είμαι από Θεσσαλονίκη).Πήρα αμέσως μεγάλη χαρά και ξεκίνησα τα τηλέφωνα σε όλα τα φροντιστήρια που δούλευα για να τους ενημερώσω ότι θα παραιτηθώ.Στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας που πήγα μου είπαν ότι έχω μόνο 9 ώρες μάθημα σε εσπερινό σχολείο. Τότε τους ρώτησα ξανά και ξανά αν είμαι πράγματι αναπληρώτρια ή μειωμένου ωραρίου σκεπτόμενη ότι τότε δεν θα με συνέφερε οικονομικά να κάνω τόσο δρόμο καθημερινά.Με διαβεβαίωσαν ότι είμαι αναπληρώτρια πλήρους και θα παίρνω τον μισθό αναπληρωτή. Οπότε υπέγραψα, έκανα και ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο και τελικά χθές βράδυ που πήγα για μάθημα ο υποδιευθυντής μου ανακοιώνει ότι είμαι μειωμένου ωραρίου και δεν θα πληρώνομαι ούτε τον βασικό μισθό!
Στη Δευτεροβάθμια ακόμη μου λένε ότι ειμαι αναπληρώτρια, να μην ανησυχώ. Στο σχολείο μου τα είπαν διαφορετικά.Εγώ κατάλαβα ότι οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν γνωρίζουν τελικά τι ισχύει, και τώρα λόγω των εορτών δεν μπορώ να μάθω περισσότερα στοιχεία.Εύχομαι να έκαναν λάθος οι υπεύθυνοι του σχολείου. Θα ξαναεπικοινωνήσω μεθαύριο με την δευτεροβάθμια.
Παράθεση από: kalia_ στις Οκτωβρίου 27, 2010, 03:52:10 pmΣτη Δευτεροβάθμια ακόμη μου λένε ότι ειμαι αναπληρώτρια, να μην ανησυχώ. Στο σχολείο μου τα είπαν διαφορετικά.Εγώ κατάλαβα ότι οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν γνωρίζουν τελικά τι ισχύει, και τώρα λόγω των εορτών δεν μπορώ να μάθω περισσότερα στοιχεία.Εύχομαι να έκαναν λάθος οι υπεύθυνοι του σχολείου. Θα ξαναεπικοινωνήσω μεθαύριο με την δευτεροβάθμια.κοπέλα μου άμα σε προσέλαβαν στους αναπληρωτές γιατί κάθεσαι και ρωτάς τον κάθε άσχετο στο σχολείο σου ? έλεος δηλαδή. Εννοήτε ότι είσαι αναπληρώτρια πλήρους αφού ως τέτοια σε προσέλαβαν. Είναι δική του δουλειά να σου βρουν ώρες. Αμάν πια. Φιλτράρετε τις μπούρδες