Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:12:09 pmGreen το μυστικό είναι να επιλέξει άλλες δίτεκνες ή τρίτεκνες συναδέλφους που θέλουν ένα επιπλέον τέκνο για μοριοδότηση και αυτές.. Αυτός θα συντηρεί μόνο ένα σπίτι στο οποίο θα μαζεύει όλα τα παιδιά του.Δε βρίσκω πιο ευχάριστη και express λύση για άμεσο διορισμό. Ακόμη και το επόμενο ΑΣΕΠ πιο πολύ θα αργήσει.Μα ακόμα και αν παντρευτώ μία τέτοια και κάνω μαζί της ένα παιδί, θα θεωρούμαι και εγώ πολύτεκνος όταν τα άλλα 3 δεν θα είναι φυσικά μου παιδιά;
Green το μυστικό είναι να επιλέξει άλλες δίτεκνες ή τρίτεκνες συναδέλφους που θέλουν ένα επιπλέον τέκνο για μοριοδότηση και αυτές.. Αυτός θα συντηρεί μόνο ένα σπίτι στο οποίο θα μαζεύει όλα τα παιδιά του.Δε βρίσκω πιο ευχάριστη και express λύση για άμεσο διορισμό. Ακόμη και το επόμενο ΑΣΕΠ πιο πολύ θα αργήσει.
Παράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:23:06 pmΠαράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:19:46 pmΕπίσης αν είσαι αθεράπευτα σχεσάκιας κάνεις πρώτα την μονογονεϊκή (ώσπου να διοριστείς, τοποθετηθείς) και μετά τραβάς και ένα γάμο. Απορώ γιατί ο κόσμος τρέχει και παντρεύεται και κάνει παιδιά πριν διοριστεί-τοποθετηθεί αφού είναι προφανές ότι συμφέρει το αντίστροφο...Μήπως χάνεις τα προνόμια όταν παντρευτείς?Δε νομίζω, τί θα σου πάρουν πίσω τη μετάθεση ή το διορισμό;
Παράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:19:46 pmΕπίσης αν είσαι αθεράπευτα σχεσάκιας κάνεις πρώτα την μονογονεϊκή (ώσπου να διοριστείς, τοποθετηθείς) και μετά τραβάς και ένα γάμο. Απορώ γιατί ο κόσμος τρέχει και παντρεύεται και κάνει παιδιά πριν διοριστεί-τοποθετηθεί αφού είναι προφανές ότι συμφέρει το αντίστροφο...Μήπως χάνεις τα προνόμια όταν παντρευτείς?
Επίσης αν είσαι αθεράπευτα σχεσάκιας κάνεις πρώτα την μονογονεϊκή (ώσπου να διοριστείς, τοποθετηθείς) και μετά τραβάς και ένα γάμο. Απορώ γιατί ο κόσμος τρέχει και παντρεύεται και κάνει παιδιά πριν διοριστεί-τοποθετηθεί αφού είναι προφανές ότι συμφέρει το αντίστροφο...
εχω 2 εξωγαμα !! ειμαι 2 φορες μονογονεικος? παω να τα αναγνωρισω ....DNA σαν τον Πασχαλη θα κανω...
επειδή με την αγγελία δεν πηρα κανενα πμ ..(φτουυυυ γκαντεμιά) …σκεφτηκα να βαλω την φωτο στο προφιλ….μπας και δω μια άσπρη μέρα άσε που ζηλεύω και τον ΜΑΡΚΟ giota8 την κυρα παραξενη την εβαλα για ύπνο ....δεν με βλέπει
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:44:38 pmΠαράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:26:32 pmΔεν χρειάζεται να σε εγκαταλείψει ,αναγνωρίζετε από κοινού την ύπαρξη του παιδιού και ζείτε μαζί χωρίς τον Γάμο απλά.πω πω ....μου αρεσει ετσι!(απλη χωρις συμβασεις συμβιωση) Εργενης γαρ! Να δω ποια θα βρεθει στο τελος να με....μαζεψει και να με νοικοκυρεψει! Να δειτε που θα ειναι ηθοποιος(δραματικης Σχολης) αναπληρωτρια που κανει αναπληρωση στη...Ξανθη) εξ ου και τα συχνα ταξιδια μου!μου το ειπε μια γυφτισσα!" Ελα λεβεντη, ομορφοπαιδο ,....ασιμωσε....να σου πω τη μοιρα σου, ....να σου πω ποια ομορφουλα θα παρεις!!! "δε θελω να σε στενοχωρησω αλλα ακομα κι ετσι την πεθερα δε νομιζω να τη γλιτωνεις!
Παράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:26:32 pmΔεν χρειάζεται να σε εγκαταλείψει ,αναγνωρίζετε από κοινού την ύπαρξη του παιδιού και ζείτε μαζί χωρίς τον Γάμο απλά.πω πω ....μου αρεσει ετσι!(απλη χωρις συμβασεις συμβιωση) Εργενης γαρ! Να δω ποια θα βρεθει στο τελος να με....μαζεψει και να με νοικοκυρεψει! Να δειτε που θα ειναι ηθοποιος(δραματικης Σχολης) αναπληρωτρια που κανει αναπληρωση στη...Ξανθη) εξ ου και τα συχνα ταξιδια μου!μου το ειπε μια γυφτισσα!" Ελα λεβεντη, ομορφοπαιδο ,....ασιμωσε....να σου πω τη μοιρα σου, ....να σου πω ποια ομορφουλα θα παρεις!!! "
Δεν χρειάζεται να σε εγκαταλείψει ,αναγνωρίζετε από κοινού την ύπαρξη του παιδιού και ζείτε μαζί χωρίς τον Γάμο απλά.
Τη κορη της θα παρω....(μεγαλο τολμημα)!!
Παράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:18:43 pm επειδή με την αγγελία δεν πηρα κανενα πμ ..(φτουυυυ γκαντεμιά) …σκεφτηκα να βαλω την φωτο στο προφιλ….μπας και δω μια άσπρη μέρα άσε που ζηλεύω και τον ΜΑΡΚΟ giota8 την κυρα παραξενη την εβαλα για ύπνο ....δεν με βλέπει τωρα με τη φωτογραφια δε θα προλαβαινεις ν'απαντας σε μηνυματα,αλλα φορα και κανα κρανος για καλο και για κακο γιατι βλεπω εκεινη η γοβιτσα στιλετο να σου'ρχεται ιπταμενη! btw πιο μικρη φωτογραφια δεν ειχες να βαλεις??? θα στραβωθουν βρε οι υποψηφιες! ετσι θα γινουν τα ματια τους!!!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:31:05 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:18:43 pm επειδή με την αγγελία δεν πηρα κανενα πμ ..(φτουυυυ γκαντεμιά) …σκεφτηκα να βαλω την φωτο στο προφιλ….μπας και δω μια άσπρη μέρα άσε που ζηλεύω και τον ΜΑΡΚΟ giota8 την κυρα παραξενη την εβαλα για ύπνο ....δεν με βλέπει τωρα με τη φωτογραφια δε θα προλαβαινεις ν'απαντας σε μηνυματα,αλλα φορα και κανα κρανος για καλο και για κακο γιατι βλεπω εκεινη η γοβιτσα στιλετο να σου'ρχεται ιπταμενη! btw πιο μικρη φωτογραφια δεν ειχες να βαλεις??? θα στραβωθουν βρε οι υποψηφιες! ετσι θα γινουν τα ματια τους!!!κάτι βρήκα.......λές να είναι καλύτερα;;
Παράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:53:41 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:31:05 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:18:43 pm επειδή με την αγγελία δεν πηρα κανενα πμ ..(φτουυυυ γκαντεμιά) …σκεφτηκα να βαλω την φωτο στο προφιλ….μπας και δω μια άσπρη μέρα άσε που ζηλεύω και τον ΜΑΡΚΟ giota8 την κυρα παραξενη την εβαλα για ύπνο ....δεν με βλέπει τωρα με τη φωτογραφια δε θα προλαβαινεις ν'απαντας σε μηνυματα,αλλα φορα και κανα κρανος για καλο και για κακο γιατι βλεπω εκεινη η γοβιτσα στιλετο να σου'ρχεται ιπταμενη! btw πιο μικρη φωτογραφια δεν ειχες να βαλεις??? θα στραβωθουν βρε οι υποψηφιες! ετσι θα γινουν τα ματια τους!!!κάτι βρήκα.......λές να είναι καλύτερα;; ετσι μπραβο και τα στραβωσες τα κοριτσια!!!αιντε οι ελευθερες να παιρνετε σειρα!!!(ελπιζω η κυρια παραξενη να κοιμαται ακομη )
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:57:23 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:53:41 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:31:05 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:18:43 pm επειδή με την αγγελία δεν πηρα κανενα πμ ..(φτουυυυ γκαντεμιά) …σκεφτηκα να βαλω την φωτο στο προφιλ….μπας και δω μια άσπρη μέρα άσε που ζηλεύω και τον ΜΑΡΚΟ giota8 την κυρα παραξενη την εβαλα για ύπνο ....δεν με βλέπει τωρα με τη φωτογραφια δε θα προλαβαινεις ν'απαντας σε μηνυματα,αλλα φορα και κανα κρανος για καλο και για κακο γιατι βλεπω εκεινη η γοβιτσα στιλετο να σου'ρχεται ιπταμενη! btw πιο μικρη φωτογραφια δεν ειχες να βαλεις??? θα στραβωθουν βρε οι υποψηφιες! ετσι θα γινουν τα ματια τους!!!κάτι βρήκα.......λές να είναι καλύτερα;; ετσι μπραβο και τα στραβωσες τα κοριτσια!!!αιντε οι ελευθερες να παιρνετε σειρα!!!(ελπιζω η κυρια παραξενη να κοιμαται ακομη ) σσσσσσ….φεύγω……ξύπνησε ...γειάααα