Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:08:41 pmΠου είναι οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί;Άντε να μπουν να ρίξουν λίγο το μέσο όρο Αδιόριστη Νηπιαγωγός 31.
Που είναι οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί;Άντε να μπουν να ρίξουν λίγο το μέσο όρο
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:52:26 pmρε μανία με την αποκατασταση !!!! χιλιες φορες ελευθερος παρα μπελαδες στο κεφαλι μου με ζηλιες και ....ιστοριες απ τη κρύπτη !!! Εσεις, πατε γυρεύοντας? για σκεφτητε το .....Εξάλλου Μάρκο εσύ είσαι και ένα ζωντανό παράδειγμα bon viveur....!! (Ας με συγχωρήσουν οι γαλλοφωνοι αν το γραψα λάθος....) Και αποδεδειγμένα πλέον δεν χρειάζεσαι ρύζια,μπουμπουνιέρες και πεθερές....!!! Όσο για την φωτό του Μάρκου....μπορεί ώρες-ώρες ο Μάρκος να παίρνει και το καλάμι του παρέα.... .....αλλά η φωτό δεν είναι καθόλου ρετουσαρισμένη,εγώ του την έβγαλα το καλοκαίρι....!Σχετικά με το θέμα τώρα....Έχουν γέλιο πάντως οι πιτσιρίκες οι δασκάλες μέσα στο φόρουμ που ρωτάνε "πότε θα γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ...;;;;"
ρε μανία με την αποκατασταση !!!! χιλιες φορες ελευθερος παρα μπελαδες στο κεφαλι μου με ζηλιες και ....ιστοριες απ τη κρύπτη !!! Εσεις, πατε γυρεύοντας? για σκεφτητε το .....
Παράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:18:03 pmΠαράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:08:41 pmΠου είναι οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί;Άντε να μπουν να ρίξουν λίγο το μέσο όρο Αδιόριστη Νηπιαγωγός 31.Καθυστερούν τόσο πολύ οι νηπιαγωγοί να διοριστούν; Δεν είναι σαν τους δασκάλους;
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:14:48 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:52:26 pmρε μανία με την αποκατασταση !!!! χιλιες φορες ελευθερος παρα μπελαδες στο κεφαλι μου με ζηλιες και ....ιστοριες απ τη κρύπτη !!! Εσεις, πατε γυρεύοντας? για σκεφτητε το .....Εξάλλου Μάρκο εσύ είσαι και ένα ζωντανό παράδειγμα bon viveur....!! (Ας με συγχωρήσουν οι γαλλοφωνοι αν το γραψα λάθος....) Και αποδεδειγμένα πλέον δεν χρειάζεσαι ρύζια,μπουμπουνιέρες και πεθερές....!!! Όσο για την φωτό του Μάρκου....μπορεί ώρες-ώρες ο Μάρκος να παίρνει και το καλάμι του παρέα.... .....αλλά η φωτό δεν είναι καθόλου ρετουσαρισμένη,εγώ του την έβγαλα το καλοκαίρι....!Σχετικά με το θέμα τώρα....Έχουν γέλιο πάντως οι πιτσιρίκες οι δασκάλες μέσα στο φόρουμ που ρωτάνε "πότε θα γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ...;;;;" φοβουνται μηπως διοριστουν μετα τα 26?
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:52:26 pmρε μανία με την αποκατασταση !!!! χιλιες φορες ελευθερος παρα μπελαδες στο κεφαλι μου με ζηλιες και ....ιστοριες απ τη κρύπτη !!! Εσεις, πατε γυρεύοντας? για σκεφτητε το .....Kαι από άποψη μοριοδότησης απορώ γιατί παντρεύεται ο κόσμος όταν ως ανύπανδρος γονέας έχεις ευνοϊκότερη μοριοδότηση σε όλα.Ο ιδανικός συνδιασμός για διορισμό εξάλλου είναι: 4τεκνη ανύπανδρη μητέρα. Διορίζεσαι, φεύγεις για ένα ωραίο επαρχιακό παραθαλλάσιο μέρος και αφήνεις τα 4 παιδιά με τον πατέρα τους ο οποίος γλιτώνει και από τις ζήλιες και πεθερές δια παντός γιατί καμία γυναίκα δεν πρόκειται να τον ζηλέψει με 4 ανήλικα στην καμπούρα του και καμία πεθερά να τον επιθυμήσει για γαμπρό! Είδατε πώς φροντίζει το υπεπθ να τακτοποιούνται όλοι σωστά;;
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο νόμος αναφέρεται μόνο σε ανύπαντρες μητέρες και όχι και στους πατεράδες των παιδιών αυτών οι οποίοι είναι εξίσου ανύπαντροι...
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:46:34 pmΔεν καταλαβαίνω γιατί ο νόμος αναφέρεται μόνο σε ανύπαντρες μητέρες και όχι και στους πατεράδες των παιδιών αυτών οι οποίοι είναι εξίσου ανύπαντροι...http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=7975
Παράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:14:31 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:46:34 pmΔεν καταλαβαίνω γιατί ο νόμος αναφέρεται μόνο σε ανύπαντρες μητέρες και όχι και στους πατεράδες των παιδιών αυτών οι οποίοι είναι εξίσου ανύπαντροι...http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=7975Οκ, οπότε εννοείται και ο άνδρας.Οπότε πρέπει να βρω μια να κάνω παιδί, να την αφήσω αστεφάνωτη και να με εγκαταλείψει...