Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά άσχετο αλλά ψάχνω σύντροφο να πάμε Αυστραλία, Καναδά, Σουηδία..όπου βολεύει. Εναν να έβρισκα να ταιριάζαμε και θα έφευγα σφαίρα. Δεν ξέρω, ίσως φαίνεται αστείο έως γελοίο αλλά θέλω να φύγω από αυτή τη χώρα της ματαίωσης που δε σέβονται ούτε τον κόπο σου. Στα 38 μου με προοπτική διορισμού βρίσκομαι άνεργη, κοιτάω γύρω μου βλέπω να με εξυπηρετούν άνθρωποι χωρίς τα δικά μου προσόντα και αναρωτιέμαι τι έκανα λάθος. Και τελικά κάθε φορά καταλήγω στο ότι απλά γεννήθηκα από λάθος γονείς (μη κατέχοντες θέση εξουσίας). Και θέλω να φύγω, να φύγω, να φύγω. Καλό σας μεσημέρι
Αδιοριστη ετων 40! απο τα 32 ωρομίσθια
Παράθεση από: DreamOn στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:58:02 pmΚαλά άσχετο αλλά ψάχνω σύντροφο να πάμε Αυστραλία, Καναδά, Σουηδία..όπου βολεύει. Εναν να έβρισκα να ταιριάζαμε και θα έφευγα σφαίρα. Δεν ξέρω, ίσως φαίνεται αστείο έως γελοίο αλλά θέλω να φύγω από αυτή τη χώρα της ματαίωσης που δε σέβονται ούτε τον κόπο σου. Στα 38 μου με προοπτική διορισμού βρίσκομαι άνεργη, κοιτάω γύρω μου βλέπω να με εξυπηρετούν άνθρωποι χωρίς τα δικά μου προσόντα και αναρωτιέμαι τι έκανα λάθος. Και τελικά κάθε φορά καταλήγω στο ότι απλά γεννήθηκα από λάθος γονείς (μη κατέχοντες θέση εξουσίας). Και θέλω να φύγω, να φύγω, να φύγω. Καλό σας μεσημέριΡίξε μια ματιά πιο πάνω, ο συνάδελφος δηλώνει ελεύθερος... κι εγώ μαζί σας να κρατάω φανάρι γιατί για μετανάστευση το βλέπω αλλιώς δε βγαίνει η ζωή εδώ!!
Παράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 05:15:05 pmΠαράθεση από: DreamOn στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:58:02 pmΚαλά άσχετο αλλά ψάχνω σύντροφο να πάμε Αυστραλία, Καναδά, Σουηδία..όπου βολεύει. Εναν να έβρισκα να ταιριάζαμε και θα έφευγα σφαίρα. Δεν ξέρω, ίσως φαίνεται αστείο έως γελοίο αλλά θέλω να φύγω από αυτή τη χώρα της ματαίωσης που δε σέβονται ούτε τον κόπο σου. Στα 38 μου με προοπτική διορισμού βρίσκομαι άνεργη, κοιτάω γύρω μου βλέπω να με εξυπηρετούν άνθρωποι χωρίς τα δικά μου προσόντα και αναρωτιέμαι τι έκανα λάθος. Και τελικά κάθε φορά καταλήγω στο ότι απλά γεννήθηκα από λάθος γονείς (μη κατέχοντες θέση εξουσίας). Και θέλω να φύγω, να φύγω, να φύγω. Καλό σας μεσημέριΡίξε μια ματιά πιο πάνω, ο συνάδελφος δηλώνει ελεύθερος... κι εγώ μαζί σας να κρατάω φανάρι γιατί για μετανάστευση το βλέπω αλλιώς δε βγαίνει η ζωή εδώ!!Το είδα, το είδα και του έκανα ήδη πρόταση χαχα. ΄Κάτσε να δούμε αν δε τον χαλάει η διαφορά ηλικίας κι η Αυστραλία... Πάντως σοβαρά θέλω να φύγω. Πιάτα έστω ας πλένω αρκεί να βγαινει μεροκάματο και αυτό το μεροκάματο να μη μου το κλέβουν. Οχι σα μ.λάκες να τρέχουμε να σπουδάζουμε 6 χρόνια, άλλα τόσα ωρομισθία και να μένουμε και ανεργοι. Γιατί άνεργη είμαι τώρα!