Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
28 και εχω αρχισει ηδη να απελπιζομαι.. :(ειναι νωρις λετε ακομη???
Παράθεση από: firiki στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 05:01:34 pm28 και εχω αρχισει ηδη να απελπιζομαι.. :(ειναι νωρις λετε ακομη???Ναι,είναι νωρίς να απελπίζεσαι.... Ίσως οφείλεται στο ότι απομακρύνεσαι απ'τα 25 και πλησιάζεις τα 30....Εγώ είμαι 30 ακριβώς,αλλά την πέρασα ανώδυνα την κρίση των 30...είχα δίπλα μου ανθρώπους μεγαλύτερους,πολύ ωραίους με ανοιχτό μυαλό που μου δώσαν άλλη οπτική.....Ω
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 06:02:32 pmΠαράθεση από: firiki στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 05:01:34 pm28 και εχω αρχισει ηδη να απελπιζομαι.. :(ειναι νωρις λετε ακομη???Ναι,είναι νωρίς να απελπίζεσαι.... Ίσως οφείλεται στο ότι απομακρύνεσαι απ'τα 25 και πλησιάζεις τα 30....Εγώ είμαι 30 ακριβώς,αλλά την πέρασα ανώδυνα την κρίση των 30...είχα δίπλα μου ανθρώπους μεγαλύτερους,πολύ ωραίους με ανοιχτό μυαλό που μου δώσαν άλλη οπτική.....ΩΚαι εγώ...
υπαρχει κριση των 30?
κύριος…ετών (5-ο κουτάκι ψηφοφορίας) ……μακριά μαύρα μαλλιά….. καστανά μάτια…. ύψος 1.80….……κάτοχος των παρακάτω περιουσιακών στοιχείων-5άρι διαμέρισμα στα βόρεια προάστια ,με βεράντες που μπορείς κλείνοντας τις πόρτες να τις μετατρέψεις σε πισίνα-παραθαλάσσια μονοκατοικία κτισμένη σε οικόπεδο 836, και κάτι ψιλά.-μονοκατοικία σε υψόμετρο 950 μέτρων (μέσα στο δάσος) και σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων -αυτοκίνητο …..2500 cc-αυτοκίνητο διθέσιο…1800 cc -μοτοσικλέτα 850 ccκαταθέσεις άνω των 300.000 ευρώ …..(το ακριβές ποσό είναι 300.010) ζητά κυρία εκπαιδευτικό …..(απορρίπτονται θεολόγες) ευπαρουσίαστη…. ευγενική…. χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις….. και χωρίς μία.θα γίνουν δεκτές……μόνον σοβαρές προτάσειςυγ.και διορισμένος