Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
29 χρονών διοριστέα μη διορισθείσα. ΄Και με μεταπτώσεις ψυχολογικές.
Δυστυχώς είναι κατάντια ότι σε αυτή τη χώρα του πρώιμου καπιταλισμού χωρίς εκβιομηχάνιση ουδέποτε υπήρξε σοβαρός ιδιωτικός τομέας να απασχολήσει το εργατικό δυναμικό και η μόνη διέξοδος έγινε το δημόσιο το οποίο χάρη στις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών μας (κακόχρονο να χουν) διογκώθηκε και πρέπει να συντηρηθεί εις βάρος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και επιχειρηματικότητας αφού για να ανοίξεις το οτιδήποτε στην Ελλάδα, αν δεν είσαι Μπόμπολας και φίλος των πολιτικών, είναι τεράστια αποκοτιά που το κράτος την τιμωρεί σκληρά ώστε να ευνοούνται οι μονοπωλιακές συγκεντρώσεις σε όλους τους κλάδους και οι πολλοί, αν δεν καταφέρουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, να μην έχουν άλλη επιλογή από το να γίνουν δούλοι των μεγαλοεπιχειρηματιών για τρεις κι εξήντα. Όσοι με σκληρή δουλειά,μυαλό και τύχη καταφέρνουν να ξεφύγουν και να αναπτύξουν ελευθερο επάγγελμα ή μικρή επιχείρηση θεωρούνται εκ προοιμίου εγκληματίες και κλέφτες του δημοσίου χρήματος που πρέπει να συγκεντρωθεί ώστε να έχουν να τρώνε μίζες κάποιοι. Δεν είμαστε εμείς που θέλουμε να μπούμε στο δημόσιο, είναι η τραγική οικονομία της χώρας μας που δεν έχει δουλειές παρά μόνο για γκαρσόνια, μπάρμαν, πορτιέρηδες και βιζιτούδες και παρουσιαστές ρε-αλήτη! Οι υπόλοιποι στον ιδιωτικό τομέα αμοίβονται με 800 ευρώ το μήνα να τραβάνε κουπί στη γαλέρα των πολυεθνικών που τα χώνουν στους πολιτικούς σε μίζες. Μην έχετε τύψεις λοιπόν, δεν είμαστε εμείς τεμπέληδες, αυτοί είναι άχρηστοι!!Αυτά! Τα είπα και ξεθύμανα!!
Παράθεση από: LEONTITO στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:39:57 pm29 χρονών διοριστέα μη διορισθείσα. ΄Και με μεταπτώσεις ψυχολογικές.25 χρονών διοριστέα μη διορισθείσα!!;-)
Παράθεση από: katgodr στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:40:37 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:39:57 pm29 χρονών διοριστέα μη διορισθείσα. ΄Και με μεταπτώσεις ψυχολογικές.25 χρονών διοριστέα μη διορισθείσα!!;-) Μια νέα κοινωνική τάξη γεννιέται στη χώρα που όλα είναι πιθανά! Οι διοριστέοι...
28...το οτι δεν εχω διοριστει ακομα δεν με ενοχλει τοσο οσο οτι με απορριπτουν σε αλλες δουλειες ασχετες,επειδη εχω πτυχιο νηπιαγωγου και θεωρουν δεδομενο οτι θα φυγω ... φυσικα δεν καθονται να τους εξηγησεις...
ψηλος 1.78 με κοντο μαυρο μαλλι, με βλεμμα Μπρους Γουιλυ, με μαυρα ματια, γοητευτικος, ρωμαλεος, με σεξ απιλ, γεροδεμενος,γυμνασμενος (υπηρετησας στους μαυροσκουφιδες), μορφωμενος, με 3 πτυχια και ξενες γλωσσες, με καλη και σπουδαια θεση σε εταιρια με μισθο 3100 ευρω μηνιαιως, λατρης της μηχανης και του ωραιου φυλου ζητα γνωριμια με κοπελα εως 28 ετων (το πολυ) χωρις να απορριπτονται και οι μεγαλυτερες αρκει να εχουν αναλογιες play mate , (αποκλειονται οι φιλολογινες, δεκτες με χιλια οι νηπιαγωγινες και οι αναπληρωτριες κομμωτριες) περιουσιακα στοιχεια Ε9 δεν χρειαζονται (εχω εγω). ΜΟΝΟ σοβαρες προτασεις και με φωτο παρακαλω.