Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
42 και προχωρώ !!!!Ακόμα θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία.Η παρακάτω αγγελία είναι ψευδής.Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:12:23 pmψηλος 1.78 με κοντο μαυρο μαλλι, με βλεμμα Μπρους Γουιλυ, με μαυρα ματια, γοητευτικος, ρωμαλεος, με σεξ απιλ, γεροδεμενος,γυμνασμενος (υπηρετησας στους μαυροσκουφιδες), μορφωμενος, με 3 πτυχια και ξενες γλωσσες, με καλη και σπουδαια θεση σε εταιρια με μισθο 3100 ευρω μηνιαιως, λατρης της μηχανης και του ωραιου φυλου ζητα γνωριμια με κοπελα εως 28 ετων (το πολυ) χωρις να απορριπτονται και οι μεγαλυτερες αρκει να εχουν αναλογιες play mate , (αποκλειονται οι φιλολογινες, δεκτες με χιλια οι νηπιαγωγινες και οι αναπληρωτριες κομμωτριες) περιουσιακα στοιχεια Ε9 δεν χρειαζονται (εχω εγω). ΜΟΝΟ σοβαρες προτασεις και με φωτο παρακαλω.Για όσους δεν γνωρίζουν , ο φίλος ΜΑΡΚΟΣ είναι 74 ετών. Μπορείτε να διαβάσετε και το προφίλ του.Που πάτε κύριε !! Νομίζετε ότι με μία ρετουσαρισμένη φωτογραφία στο photoshop θα μας ξεγελάσετε ;
ψηλος 1.78 με κοντο μαυρο μαλλι, με βλεμμα Μπρους Γουιλυ, με μαυρα ματια, γοητευτικος, ρωμαλεος, με σεξ απιλ, γεροδεμενος,γυμνασμενος (υπηρετησας στους μαυροσκουφιδες), μορφωμενος, με 3 πτυχια και ξενες γλωσσες, με καλη και σπουδαια θεση σε εταιρια με μισθο 3100 ευρω μηνιαιως, λατρης της μηχανης και του ωραιου φυλου ζητα γνωριμια με κοπελα εως 28 ετων (το πολυ) χωρις να απορριπτονται και οι μεγαλυτερες αρκει να εχουν αναλογιες play mate , (αποκλειονται οι φιλολογινες, δεκτες με χιλια οι νηπιαγωγινες και οι αναπληρωτριες κομμωτριες) περιουσιακα στοιχεια Ε9 δεν χρειαζονται (εχω εγω). ΜΟΝΟ σοβαρες προτασεις και με φωτο παρακαλω.
32όχι διοριστέα στον προηγούμενο ΑΣΕΠ λόγω χαμηλού πτυχίου...γυρνάει σε site γνωριμιών;
Παράθεση από: rpd2301 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:58:03 am32όχι διοριστέα στον προηγούμενο ΑΣΕΠ λόγω χαμηλού πτυχίου...γυρνάει σε site γνωριμιών;site γνωριμιων? προς Θεου...πως σου ηρθε αυτο!!!απλα μερικοι μαζι με την ηλικια δινουν κι επιπλεον στοιχεια...ετσι για το στατιστικο κομματι του θεματος
ρε μανία με την αποκατασταση !!!! χιλιες φορες ελευθερος παρα μπελαδες στο κεφαλι μου με ζηλιες και ....ιστοριες απ τη κρύπτη !!! Εσεις, πατε γυρεύοντας? για σκεφτητε το .....
Που είναι οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί;Άντε να μπουν να ρίξουν λίγο το μέσο όρο