Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 09:12:08 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:36:05 am74 ακριβως και με καθολου ρετουσαρισμενη φωτο...(υπαρχουν ποοοοοολλες μαρτυριες!!)http://www.youtube.com/watch?v=vWlzYXwdJ7c ολα ειναι μυθος!!! Εγω ειδα την ακριβη ημερομηνια γεννησης στο διπλωμα οδηγησης, (γιατι τη ταυτοτητα την εχει στο πορτοφολι) και την λεω για να αποκαταστησω την αληθεια. Δεν ειναι 74 !!! αλλα 37 (15/6/73).τελος, πια γιατι εχουμε πολυ πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε απο την ηλικια του προεδρου...
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:36:05 am74 ακριβως και με καθολου ρετουσαρισμενη φωτο...(υπαρχουν ποοοοοολλες μαρτυριες!!)http://www.youtube.com/watch?v=vWlzYXwdJ7c
74 ακριβως και με καθολου ρετουσαρισμενη φωτο...(υπαρχουν ποοοοοολλες μαρτυριες!!)
-Και αυτό το έχω καταλάβει ,ότι όλοι εδώ μέσα είστε ΚΚΕ ,γιατί επαναλαμβάνετε τις ίδιες λέξεις και θέσεις χρόνια τώρα ,καμιά απολύτως βελτίωση και προσαρμογή στα καινούργια δεδομένα.
-Και αυτό το έχω καταλάβει ,ότι όλοι εδώ μέσα είστε ΚΚΕ ,
Παράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 02:55:37 pm-Και αυτό το έχω καταλάβει ,ότι όλοι εδώ μέσα είστε ΚΚΕ ,γιατί επαναλαμβάνετε τις ίδιες λέξεις και θέσεις χρόνια τώρα ,καμιά απολύτως βελτίωση και προσαρμογή στα καινούργια δεδομένα. Φυσικέ13 πάλι εσύ είσαι....;;; Ελέος πια!!! Έχεις σκάσει στα γέλια!!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 03:07:49 pmΠαράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 02:55:37 pm-Και αυτό το έχω καταλάβει ,ότι όλοι εδώ μέσα είστε ΚΚΕ ,γιατί επαναλαμβάνετε τις ίδιες λέξεις και θέσεις χρόνια τώρα ,καμιά απολύτως βελτίωση και προσαρμογή στα καινούργια δεδομένα. Φυσικέ13 πάλι εσύ είσαι....;;; Ελέος πια!!! Έχεις σκάσει στα γέλια!! -Διάβασα ότι είμαστε πατριώτες , γιατί είσαι τόσο αρνητική; πολύ θα ήθελα να μάθω ,με ενδιαφέρει η άποψη μιας πατριώτισσας.-Ούτε ξέρω,ούτε με ενδιαφέρει για ποιόν Φυσικό μιλάς.
τελος ομως τα κομματικα. Αρκετα!
Παράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 03:15:47 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 03:07:49 pmΠαράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 02:55:37 pm-Και αυτό το έχω καταλάβει ,ότι όλοι εδώ μέσα είστε ΚΚΕ ,γιατί επαναλαμβάνετε τις ίδιες λέξεις και θέσεις χρόνια τώρα ,καμιά απολύτως βελτίωση και προσαρμογή στα καινούργια δεδομένα. Φυσικέ13 πάλι εσύ είσαι....;;; Ελέος πια!!! Έχεις σκάσει στα γέλια!! -Διάβασα ότι είμαστε πατριώτες , γιατί είσαι τόσο αρνητική; πολύ θα ήθελα να μάθω ,με ενδιαφέρει η άποψη μιας πατριώτισσας.-Ούτε ξέρω,ούτε με ενδιαφέρει για ποιόν Φυσικό μιλάς.Έλα...ξεκόλλα φυσικέ...εσύ είσαι!! Σε μάθαμε.....γιατί αν ήταν η Υπερμαχία δεν νομίζω να ήθελε να μάθει τις απόψεις μου...μου χει πει πως δεν θέλει να της απευθύνω τον λόγο....!!! Τόσο δημοκρατικά......!!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 03:19:35 pmΠαράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 03:15:47 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 03:07:49 pmΠαράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 02:55:37 pm-Και αυτό το έχω καταλάβει ,ότι όλοι εδώ μέσα είστε ΚΚΕ ,γιατί επαναλαμβάνετε τις ίδιες λέξεις και θέσεις χρόνια τώρα ,καμιά απολύτως βελτίωση και προσαρμογή στα καινούργια δεδομένα. Φυσικέ13 πάλι εσύ είσαι....;;; Ελέος πια!!! Έχεις σκάσει στα γέλια!! -Διάβασα ότι είμαστε πατριώτες , γιατί είσαι τόσο αρνητική; πολύ θα ήθελα να μάθω ,με ενδιαφέρει η άποψη μιας πατριώτισσας.-Ούτε ξέρω,ούτε με ενδιαφέρει για ποιόν Φυσικό μιλάς.Έλα...ξεκόλλα φυσικέ...εσύ είσαι!! Σε μάθαμε.....γιατί αν ήταν η Υπερμαχία δεν νομίζω να ήθελε να μάθει τις απόψεις μου...μου χει πει πως δεν θέλει να της απευθύνω τον λόγο....!!! Τόσο δημοκρατικά......!!Έχεις περάσει από το γραφείο μου ,σε θυμάμαι που με κοίταζες με ζήλεια.
Δεν θέλω να πω περισσότεραΠέρασε από το γραφείο μου , ξέρεις που θα με βρεις