Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω λεω να μη μεινετε στα στατικα/τυπικα στοιχεια, αλλα να ειναι ενα ειδους ημερολογιου οπου ο καθενας θα γραφει πως περασε τη μερα του. ο τιτλος θα αλλαξει και θα ειναι " Το ημερολογιο ενος....αδιόριστου"
annoula D άσε αυτούς τους κατ εφημισμόν "αδιόριστους" να αλληλοπροξενεύονται προκειμένου να διοριστούν για πενταροδεκάρες και πες σε εμάς τους businnes oriented new economy educators πώς μπορούμε να μασήσουμε κανένα κονδυλάκι ΕΣΠΑ ανοίγοντας ιδιωτικά ΙΕΚ και να θησαυρίζουμε εκπαιδεύοντας ανεργους με λεφτά του ΟΑΕΔ, αν δεν ξέρεις ρώτα τον σύζυγο....Το κατάλαβες ή να στο πω στα Αγγλικά για να το καταλάβει και ο ΓΑΠ αν γραφτεί στο φόρουμ;[/quotεπειδη εμεις οι ταπεινοι και τιποτενιοι αδιοριστοι εχουμε και καρδια,σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στην νεα σου επαγγελματικη διαδρομη σαν business..........ολο αυτο τελος παντων...
Ρε σεις εγώ δεν είμαι μοναχοφάης... αν με βοηθήσει η Αnnoula με ένα κονδυλάκι και ανοίξω ΙΕΚ θα σας προσλάβω όλους...
Μου φαινεται πως δεν υπαρχει πιο χΑΜΩ απο ΑΜΩ
Παράθεση από: horror_mis8ios στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:46:32 pmΜου φαινεται πως δεν υπαρχει πιο χΑΜΩ απο ΑΜΩωρομισθιος για 3 ωρες, και η πληρωμη του ;)χρονου
Το βαρέλι της εκπαίδευσης δεν έχει πάτο, πάντα υπάρχει κάποιος πιο χαμω και από ΑΜΩ, και αν δεν υπάρχει θα τον εφεύρουν στο υπεπθ!