Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
-Για να κάνεις ομελέτα πρέπει να σπάσουν πρώτα αυγά «λέμε στην Κοζάνη» και στην συνέχεια να απολαύσεις την γεύση.
Για να σας επαναφέρω στο θέμα... 36 μισό και μητέρα 2 παιδιών. Άντε βοήθεια μας...
Η γυναίκα είναι της "άμεσης δημοκρατίας" και του "δημόσιου διαλόγου" μεγάλη δημοκράτισσα όχι αστεία! Πολύ μπροστά η Αννούλα σε όλα!Πατάει γερά τις ακριβές γοβίτσες της στα ακριβά περσικά χαλιά του γραφείου της!Ας μας πει και πώς διορίζεσαι νομάρχης στα 25 σου κάνοντας παρέα με ηλικιωμένους πολιτικούς και πώς γίνεσαι επαγγελματίας πολιτικός σταυρώνοντας τα χέρια κάτω από το πηγούνι και αποφεύγεις ανεργία και εξετάσεις ΑΣΕΠ δια βίου.
Παράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:52:41 amΗ γυναίκα είναι της "άμεσης δημοκρατίας" και του "δημόσιου διαλόγου" μεγάλη δημοκράτισσα όχι αστεία! Πολύ μπροστά η Αννούλα σε όλα!Πατάει γερά τις ακριβές γοβίτσες της στα ακριβά περσικά χαλιά του γραφείου της!Ας μας πει και πώς διορίζεσαι νομάρχης στα 25 σου κάνοντας παρέα με ηλικιωμένους πολιτικούς και πώς γίνεσαι επαγγελματίας πολιτικός σταυρώνοντας τα χέρια κάτω από το πηγούνι και αποφεύγεις ανεργία και εξετάσεις ΑΣΕΠ δια βίου. Όταν είσαι ωραία γυναίκα και ξέρεις να το εκμεταλλευτείς πολλά μπορείς να πετύχεις, αλλά εσύ πως γνωρίζεις ότι τα χαλιά του γραφείου μου είναι περσικά; τα πάτησες για κανένα ρουσφετάκι;
Παράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:57:04 pmΠαράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:52:41 amΗ γυναίκα είναι της "άμεσης δημοκρατίας" και του "δημόσιου διαλόγου" μεγάλη δημοκράτισσα όχι αστεία! Πολύ μπροστά η Αννούλα σε όλα!Πατάει γερά τις ακριβές γοβίτσες της στα ακριβά περσικά χαλιά του γραφείου της!Ας μας πει και πώς διορίζεσαι νομάρχης στα 25 σου κάνοντας παρέα με ηλικιωμένους πολιτικούς και πώς γίνεσαι επαγγελματίας πολιτικός σταυρώνοντας τα χέρια κάτω από το πηγούνι και αποφεύγεις ανεργία και εξετάσεις ΑΣΕΠ δια βίου. Όταν είσαι ωραία γυναίκα και ξέρεις να το εκμεταλλευτείς πολλά μπορείς να πετύχεις, αλλά εσύ πως γνωρίζεις ότι τα χαλιά του γραφείου μου είναι περσικά; τα πάτησες για κανένα ρουσφετάκι; ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ...
Παράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:54:45 am -Για να κάνεις ομελέτα πρέπει να σπάσουν πρώτα αυγά «λέμε στην Κοζάνη» και στην συνέχεια να απολαύσεις την γεύση. ξερω και αλλο τροπο για να απολαυσει καποιος το αβγο. Να του το πεταξεις στα μουτρα !!
Παράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:00:33 pmΠαράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:57:04 pmΠαράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:52:41 amΗ γυναίκα είναι της "άμεσης δημοκρατίας" και του "δημόσιου διαλόγου" μεγάλη δημοκράτισσα όχι αστεία! Πολύ μπροστά η Αννούλα σε όλα!Πατάει γερά τις ακριβές γοβίτσες της στα ακριβά περσικά χαλιά του γραφείου της!Ας μας πει και πώς διορίζεσαι νομάρχης στα 25 σου κάνοντας παρέα με ηλικιωμένους πολιτικούς και πώς γίνεσαι επαγγελματίας πολιτικός σταυρώνοντας τα χέρια κάτω από το πηγούνι και αποφεύγεις ανεργία και εξετάσεις ΑΣΕΠ δια βίου. Όταν είσαι ωραία γυναίκα και ξέρεις να το εκμεταλλευτείς πολλά μπορείς να πετύχεις, αλλά εσύ πως γνωρίζεις ότι τα χαλιά του γραφείου μου είναι περσικά; τα πάτησες για κανένα ρουσφετάκι; ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ...Εσύ πουλάκι είσαι;
Παράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:03:33 pmΠαράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:00:33 pmΠαράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:57:04 pmΠαράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:52:41 amΗ γυναίκα είναι της "άμεσης δημοκρατίας" και του "δημόσιου διαλόγου" μεγάλη δημοκράτισσα όχι αστεία! Πολύ μπροστά η Αννούλα σε όλα!Πατάει γερά τις ακριβές γοβίτσες της στα ακριβά περσικά χαλιά του γραφείου της!Ας μας πει και πώς διορίζεσαι νομάρχης στα 25 σου κάνοντας παρέα με ηλικιωμένους πολιτικούς και πώς γίνεσαι επαγγελματίας πολιτικός σταυρώνοντας τα χέρια κάτω από το πηγούνι και αποφεύγεις ανεργία και εξετάσεις ΑΣΕΠ δια βίου. Όταν είσαι ωραία γυναίκα και ξέρεις να το εκμεταλλευτείς πολλά μπορείς να πετύχεις, αλλά εσύ πως γνωρίζεις ότι τα χαλιά του γραφείου μου είναι περσικά; τα πάτησες για κανένα ρουσφετάκι; ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ...Εσύ πουλάκι είσαι;Παράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:03:33 pmΠαράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:00:33 pmΠαράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:57:04 pmΠαράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:52:41 amΗ γυναίκα είναι της "άμεσης δημοκρατίας" και του "δημόσιου διαλόγου" μεγάλη δημοκράτισσα όχι αστεία! Πολύ μπροστά η Αννούλα σε όλα!Πατάει γερά τις ακριβές γοβίτσες της στα ακριβά περσικά χαλιά του γραφείου της!Ας μας πει και πώς διορίζεσαι νομάρχης στα 25 σου κάνοντας παρέα με ηλικιωμένους πολιτικούς και πώς γίνεσαι επαγγελματίας πολιτικός σταυρώνοντας τα χέρια κάτω από το πηγούνι και αποφεύγεις ανεργία και εξετάσεις ΑΣΕΠ δια βίου. Όταν είσαι ωραία γυναίκα και ξέρεις να το εκμεταλλευτείς πολλά μπορείς να πετύχεις, αλλά εσύ πως γνωρίζεις ότι τα χαλιά του γραφείου μου είναι περσικά; τα πάτησες για κανένα ρουσφετάκι; ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ...Εσύ πουλάκι είσαι;Κοράκι, και ξέρω και ξένες γλώσσες. Να μου το μοριοδοτήσεις!Αλλά πιο πολύ απ' όλα μ' αρέσει το κράξιμο. Γι' αυτό πρόσεχε!
Αληθεύει ότι η ΑΔ έχει προσλάβει τον Ασκητή στο γραφείο της; Αν ναι, τότε αποτελεί σκάνδαλο να ξοδεύει χρήματα του δημοσίου για επίλυση προσωπικών προβλημάτων! edit: exterr με τρόμαξες με τη φωτογραφία!!!