0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:56:04 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:27:11 pm προληπτική δεν είμαι αλλά ΑΝ;;;;;;; δεν υπαρχει πιο καταλληλη απαντηση απ αυτη: Αν - Δ. Μητσοτάκης & Ευδαίμονες.wmv http://www.youtube.com/watch?v=fj8piAlMUtoαν αναφερθει και τριτη φορα το συγκεκριμενο ονομα νομιζω οτι θα πρεπει ν'αποχαιρετησουμε το φορουμ!
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:27:11 pm προληπτική δεν είμαι αλλά ΑΝ;;;;;;; δεν υπαρχει πιο καταλληλη απαντηση απ αυτη: Αν - Δ. Μητσοτάκης & Ευδαίμονες.wmv http://www.youtube.com/watch?v=fj8piAlMUto
προληπτική δεν είμαι αλλά ΑΝ;;;;;;;
Eγώ πάλι έχω πάθει σοκ... Μόλις διάβασα στην αρχική σελίδα ότι το Υπουργείο Παιδείας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ΠΕΑΕ εκ μέρους της Υπουργού για συνάντηση αύριο! Δηλαδή, ...υπάρχουμε τελικά;! Ελπίζω να μην κάνει πλάκα κανένας πάλι...
εγώ πάντως θα πάω αύριο και θα της πω... πιάσε με, μη με φοβάσαι, δεν είμαι φάντασμα, είμαι αδιόριστη!
Παράθεση από: CHRISOYLA στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:04:48 pmεγώ πάντως θα πάω αύριο και θα της πω... πιάσε με, μη με φοβάσαι, δεν είμαι φάντασμα, είμαι αδιόριστη!Μόνο αυτό μην της πεις γιατί....δεν υπάρχουν αδιόριστοι «Έχω δεχτεί επίθεση κραυγών από μία ¨ιστορία¨ αδιόριστων καθηγητών οι οποίοι δεν υπάρχουν. Δεν τους έχουμε βρει και δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ, παρόλο που τους έχω καλέσει δημόσια μέσα από την τηλεόραση για διάλογο. Είναι άτομα με μεγάλη ένταση. Αυτά ως προς τις αποδοκιμασίες».Α.Δ.
και επειδή βλέπω συνέχεια το "πείτε κι αυτό, πείτε και το άλλο και μη φύγετε αν δεν κλπ..." τι νομίζετε; ότι θα πάμε, θα πούμε και θα γίνουν;;; το αυριανό
όμως, ότι όσα κι αν πούμε, όσο ωραία κι αν τα πούμε, αν δεν έχει κορμιά, συνάδελφοί μου, δε θα γίνει κάτι,....
Αν το Σάββατο στο Σύνταγμα είμαστε χιλιάδες,
Μάρκο, το ξέρω πως εσύ δε μίλησες για κατάργηση, δεν εννοούσα εσένα και επίσης συμφωνώ μαζί σου για τη μεταβατική.
σορυ παιδια, σορυ rozy που επαναληφθηκα!!! δε το ειχα δει....fotini μου δεν ειπα για καταργηση.....Lila μου , τί ? παραταση της μεταβατικης? Ε, οχι !!! ΠΟΤΕ η μεταβατικη συναδελφισσα κρατησε 15 χρονια καιρος να παρει τελος αυτη η ιστορια. Δε καταλαβα, καλα εμενα χ@@σε με, εχω καλη δουλεια και δεν με ενδιαφερει τοσο, αλλα τα νεα παιδια στο καιάδα? η μεταβατικη επρεπε να εχει ληξει ηδη.....XTES
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:18:25 pmΠαράθεση από: CHRISOYLA στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:04:48 pmεγώ πάντως θα πάω αύριο και θα της πω... πιάσε με, μη με φοβάσαι, δεν είμαι φάντασμα, είμαι αδιόριστη!Μόνο αυτό μην της πεις γιατί....δεν υπάρχουν αδιόριστοι «Έχω δεχτεί επίθεση κραυγών από μία ¨ιστορία¨ αδιόριστων καθηγητών οι οποίοι δεν υπάρχουν. Δεν τους έχουμε βρει και δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ, παρόλο που τους έχω καλέσει δημόσια μέσα από την τηλεόραση για διάλογο. Είναι άτομα με μεγάλη ένταση. Αυτά ως προς τις αποδοκιμασίες».Α.Δ.δεν υπαρχω?