0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Rica,πηρα πτυχιο το 2002,εδωσα asep και πηρα αρκετα μορια τα οποια με εφεραν σε αυτη την θεση.Προσπαθησε να εισαι επιτυχουσα για να παρεις μορια και μετα (αν δεν εισαι διοριστεα) προσπαθησε να παρεις ΠΔΣ.Πρεπει να ξερεις οτι στην ΠΔΣ μετραει το μεσο αλλα αν εισαι επιτυχουσα στον ΑΣΕΠ δεν μπορει να σε αγνοησει κανεις αναγκαστικα θα σου δωσουν ωρες .
Για γρήγορα δεν το βλέπω.Αν κι έχω πτυχιο απο το 1993 έχω μόνο 10 μήνες καθαρή προυπηρεσια και θ΄αργήσω,η οικογένεια και τα παιδιά βλέπεις .Σευχαριστώ για τις ευχές.Ενα πράγμα δε μπορώ να ξεχάσω όλα αυτά τα χρόνια .Είναι σκληρό να περιμένεις να διοριστείς με την επετηρίδα ,να πλησιάζεις ένα χρόνο πριν κι ένα πρωί να ξυπνάς και να σου λέει δώσε ΑΣΕΠ και τα καταφέρνω, θα πρέπει όμως να είσαι στους διοριστέους και είμαι από τους τελευταίους διοριστέους και το χάνω στην προυπηρεσία γιατί έχω μηδέν μόρια και να παρακαλάω να με πάρουν στην ΠΔΣ, να με προσλαμβάνουν και να κυνηγάω τα παιδιά στους διαδρόμους μόλις σχολάσουν για να μη φύγουν από την ΠΔΣ.Να τρέχω φέτος για ωρομισθία 300 χιλιόμετρα μακριά και πίσω στο σπίτι με παιδί στο Δημοτικό.Δεν έχασα ώρα ,να βλέπεις τους μόνιμους να μην έρχονται γιατί πονάει το δόντι τους και να σου έρχεται τρέλλα.Οικονομικά εξαντλήθηκα Σκέψεις ανακατεμένες ίσως από οργή αλλά και θλίψη. Τουλάχιστον επειδή εχω ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή μου ας με βοηθήσει ο Θεός .Ξέρω ότι τα δυσπρόσιτα με περιμένουν.
Να ρωτήσω κάτι, ρε παιδιά, γα να μην αγχώνομαι στο τζάμπα;! Είμαι στον πίνακα με μηδενική προϋπηρεσία και πήρα πτυχίο το 2005!!!.Υπάρχει λόγος να ψάξω θέση κ.τ.λ.; Απ'ό,τι ξέρω δεν υπάρχει καμία ελπίδα για αναπληρώτρια ή ωρομίσθια. Έτσι δεν είναι;
Και κάτι άλλο, γιατί δεν έχω ιδέα. Για ΠΔΣ πώς σε καλούνε;