0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sixtir στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:58:39 pmπάντως πρέπει να παραδεχτέιται οτι η Διαμάντω ήταν άμεση με δελτίο τύπου. Η ΠΕΑΕ πάλι, φαντάζομαι μαγειρεύει τι να γράψει για να μην τα ακούσει.....όταν λες να τα ακούσουμε από ποιούς εννοείς;
πάντως πρέπει να παραδεχτέιται οτι η Διαμάντω ήταν άμεση με δελτίο τύπου. Η ΠΕΑΕ πάλι, φαντάζομαι μαγειρεύει τι να γράψει για να μην τα ακούσει.....
Παράθεση από: sixtir στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:58:39 pmπάντως πρέπει να παραδεχτέιται οτι η Διαμάντω ήταν άμεση με δελτίο τύπου. Η ΠΕΑΕ πάλι, φαντάζομαι μαγειρεύει τι να γράψει για να μην τα ακούσει.....Λογικό, η Α.Δ. ήταν άμεση γιατί έχει τόσο κόσμο από κάτω, επιτελεία, αναπληρωτές υπουργούς, υφυπουργούς, γραφεία τύπου... Το ποιός μαγειρεύει πριν γράψει είναι μάλλον υποκειμενικό θέμα, ε;
για τον επόμενο διαγωνισμο ειπωθηκε κατι ? ( εγω το....χαβα μου!!)
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 11:33:55 pmγια τον επόμενο διαγωνισμο ειπωθηκε κατι ? ( εγω το....χαβα μου!!) Έχουμε εθιστεί Μάρκο... Εγώ λέω να τον κόψουμε...
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 11:01:45 pmΠαράθεση από: sixtir στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 10:58:39 pmπάντως πρέπει να παραδεχτέιται οτι η Διαμάντω ήταν άμεση με δελτίο τύπου. Η ΠΕΑΕ πάλι, φαντάζομαι μαγειρεύει τι να γράψει για να μην τα ακούσει.....όταν λες να τα ακούσουμε από ποιούς εννοείς;πιστεύεις δηλαδή οτι εκφράζετε όλους τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς? αυτό λέω. αναμένουμε το δελτίο και τα ξαναλέμε!!!
Γι'αυτό το ΜΠΡΑ