0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 10:51:56 amTελικά Μάρκο νομίζω ότι εσύ είσαι ο πιο ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα της συνάντησης..Not too bad.......ε, οχι, ΔΕΝ συμφωνησα σε ολα. απλα σχολιασα 2 ζητηματα.(ισως τα πιο αθωα !!!) Αν τα σχολιαζα ολα, ακομα θα εγραφα.Τελικα, Λιλα μου, νομιζω οτι πολυ λιγοι θα ειμαστε στο Συνταγμα σε λιγη ωρα! Αυτο ισως κατι πρεπει να λεει στους περισσοτερους.Εγω, που φαινομαι ως ο πιο συγκαταβατικος/μετριοπαθεις θα ειμαι εκει. τωρα φευγω για να υψωσω τη φωνη διαμαρτυριας. Αλλοι που εχουν σοβαρους λογους να ειναι εκει πολυ φοβαμαι πως ΔΕΝ θα τους δουμε.Οι πραξεις μετρανε Λιλα μου, και το ξερεις, οχι τα λογια απο το πληκτρολογιο!εχω δυστυχως κατηγορηθει (οχι απο σενα που σε εκτιμω) ως ο χαβαλες τυπος και οχι τοσο σοβαρος. Ομως αυτο το στυλακι εχω και πρεπει να διαβαζουν και κατω απο το χιουμορ. Δεν περιμενω να κριθω σοβαρος ή οχι απο το φορουμ. Εχω τους συναργατες μου και συναδελφους στη δουλεια και εκει κρινομαι πολλα χρονια και καθημερινα. οι γελοιοι ειναι αυτοι που κρινουν και χαρακτηριζουν τον καθενα μας επιπολαια.ολα φιλικα και με αγαπη, το ξερεις αυτο....
Tελικά Μάρκο νομίζω ότι εσύ είσαι ο πιο ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα της συνάντησης..Not too bad.......
τα φροντιστηρια ανηκουν στο υπ.εμποριου, οχι παιδειας. εμεις που τρεχουμε σε αυτα εχουμε την ευθυνη, οχι παντα το ευκολο: ο αλλος φταιει!αρα σωστα μιλησε ο Κοντογιαννης.
κι εμεις που ξεκινησαμε φετος με 19 μηνες προυπηρεσια; στον καιαδα; δινουμε το μισο μισθο μας σε βενζινες ή ενοικια και ποιο ειναι το οφελος; να κανει η διαμαντω τη δουλεια της...για μας η ΠΕΑΕ δεν αξιζει να αγωνιστει;
[
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 01:08:47 pm[
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 10:45:51 am τα φροντιστηρια ανηκουν στο υπ.εμποριου, οχι παιδειας. εμεις που τρεχουμε σε αυτα εχουμε την ευθυνη, οχι παντα το ευκολο: ο αλλος φταιει!αρα σωστα μιλησε ο Κοντογιαννης.Τα φροντιστήρια αδειοδοτούνται από του Υπουργείο Παιδείας με άδεια που ανανεώνεται κάθε χρόνο.Τα Κέντρα Υπολογιστών και τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών δεν παίρνουν άδεια από το Παιδείας για να λειτουργήσουν. Τουλάχιστον και φέτος, από το καλοκαίρι θα παίρνουν και αυτά άδεια.Το "παράνομο" που ανέφερε ο Κοντογιάννης είναι ότι κανένας ιδιωτικός φορέας δεν δικαιούται να κάνει μαθήματα προετοιμασίας για διαγωγνισμούς ΑΣΕΠ........
μιλησα για φροντιστηρια ΑΣΕΠ, οχι Μ.Ε. τουλαχιστον ετσι ξερω, αν ξερεις εσυ καλυτερα....ΟΚ !ψαξτο ομως γιατι κατι μου ....βρωμαει με τα νομικιστικα!