0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυριο δε θα μπορεσω να ειμαι στη συνελευση. Εχω να παω σε ενα παιδικο παρτυ....
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 08:24:11 pmαυριο δε θα μπορεσω να ειμαι στη συνελευση. Εχω να παω σε ενα παιδικο παρτυ.... Τα "μωρά" Μάρκο τι ηλικίας είναι;
Ακριβώς επειδή ποτέ μέχρι τώρα δεν το είχε πει και επειδή στο 24μηνο υπάρχει και το ζήτημα με τη ρύθμιση που λέει "με βάση τις ανάγκες της υπηρεσίας", την ρώτησα 3 φορές.... είπε για όλους, αλλά ούτε και εγώ το πιστεύω. Αυτή τη στιγμή μπορεί να είπε έτσι γιατί είναι πιεσμένη... αύριο μπορεί να πει ό,τι άλλο θέλει. ΥΓ. Δεν την πιστεύω όχι μόνο για το 24μηνο, αλλα για τα πάντα
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 10:45:51 am τα φροντιστηρια ανηκουν στο υπ.εμποριου, οχι παιδειας. εμεις που τρεχουμε σε αυτα εχουμε την ευθυνη, οχι παντα το ευκολο: ο αλλος φταιει!αρα σωστα μιλησε ο Κοντογιαννης.Τα φροντιστήρια αδειοδοτούνται από του Υπουργείο Παιδείας με άδεια που ανανεώνεται κάθε χρόνο.Τα Κέντρα Υπολογιστών και τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών δεν παίρνουν άδεια από το Παιδείας για να λειτουργήσουν. Τουλάχιστον και φέτος, από το καλοκαίρι θα παίρνουν και αυτά άδεια.Το "παράνομο" που ανέφερε ο Κοντογιάννης είναι ότι κανένας ιδιωτικός φορέας δεν δικαιούται να κάνει μαθήματα προετοιμασίας για διαγωγνισμούς ΑΣΕΠ........
τα φροντιστηρια ανηκουν στο υπ.εμποριου, οχι παιδειας. εμεις που τρεχουμε σε αυτα εχουμε την ευθυνη, οχι παντα το ευκολο: ο αλλος φταιει!αρα σωστα μιλησε ο Κοντογιαννης.
Από πότε το κράτος υποχρεούται να κάνει (δωρεάν) μαθήματα προετοιμασίας για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ;;; Το λέει κάποιος νόμος.. or what? Μην τρελαθούμε