0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο.Ο γάμος δίνει μόρια;
Ερώτηση: όταν μιλάμε για ecdl, εννοούμε και τις 7 ενότητες (για να πάρουμε το μόριο);;;; Έχω ακούσει μόνο για τις 4 ισχύει;
Παράθεση από: vasp στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:34:00 amΕρώτηση: όταν μιλάμε για ecdl, εννοούμε και τις 7 ενότητες (για να πάρουμε το μόριο);;;; Έχω ακούσει μόνο για τις 4 ισχύει;στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ μετράνε μόνο οι τρεις ενότητες word-internet- excel
Παράθεση από: DINAPE60 στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:42:49 amΠαράθεση από: vasp στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:34:00 amΕρώτηση: όταν μιλάμε για ecdl, εννοούμε και τις 7 ενότητες (για να πάρουμε το μόριο);;;; Έχω ακούσει μόνο για τις 4 ισχύει;στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ μετράνε μόνο οι τρεις ενότητες word-internet- excelΚαι πόσο κοστίζει αυτό το ECDL των τριώ ενοτήτων;; Πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά μαθήματα;
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:47:37 amΠαράθεση από: DINAPE60 στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:42:49 amΠαράθεση από: vasp στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:34:00 amΕρώτηση: όταν μιλάμε για ecdl, εννοούμε και τις 7 ενότητες (για να πάρουμε το μόριο);;;; Έχω ακούσει μόνο για τις 4 ισχύει;στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ μετράνε μόνο οι τρεις ενότητες word-internet- excelΚαι πόσο κοστίζει αυτό το ECDL των τριώ ενοτήτων;; Πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά μαθήματα;Γιατί να είναι υποχρεωτικό;Κρίμα που έσβησες το Υ.Γ. Επίσης όσα προσόντα και να έχουμε τελικά σ' αυτο που έσβησες καταλήγουμε όλοι....Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις.DINAPE60 είναι σίγουρο αυτό;
Demetroula σ' ευχαριστώ
Παράθεση από: vasp στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:14:54 amDemetroula σ' ευχαριστώ Τίποτα! Τι ανακάλυψα προχτές; Ότι λόγω των 5 μαθημάτων πληροφορικής στη σχολή (2 υποχρεωτικών και 3 επιλεγόμενων) μπορώ να πάρω το ένα μόριο χωρίς να έχω ECDL. Ψάξτε το κι εσείς για τις σχολές σας. Εμάς, όταν στο τελευταίο έτος (2008) μας είχαν πει ότι αυτή η βεβαίωση που μας έδωσαν (ότι περάσαμε αυτά τα 5 μαθήματα) θα μας χρησίμευε στον ΑΣΕΠ, είχα πει: "Τι βλακεία", αλλά ορίστε που θα μου χρησιμεύσει!