0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα rouso.Σε πιο φορουμ το είδες αυτό?
Το να μην πάρουν καθόλου οικονομολόγους φέτος μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο. Αλλά φέτος όλα στραβά πηγαίνουν, ποιός ξέρει;
Sotirios1977 σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες. Ειδικότερα δεν αναφερόμουν σε όλους αυτούς που δούλεψαν άμεσα ή που πήραν πολύ γρήγορα παιδ. επάρκεια. Το καταλαβαίνω αυτό που λες. Όσο αφορά αυτό με την προύπηρεσία δεν γνωρίζω ότι μπορεί να υπολογιστεί αν έχει υπηρεσία από άλλο πτυχίο. Δλδ ένας πρώην φιλόλογος μπορεί να περάσει την υπηρεσία του στους οικονομολογους του χρόνου; Δεν το εχω ξαναακούσει αυτό πάντως...Τώρα όσο αφορά τους αναπληρωτές και εγώ συμφωνώ με το pondiki. Ούτε ΑΜΩ δεν θα πάρουν δλδ; Αφού κάθε χρόνο πέρνουν πολλους ωρομίσθιους φέτος δεν θα πάρουν κάμποσους; Εντάξει ΑΚΩ ίσως ελάχιστους ή καθόλου αλλά ΑΜΩ; Δεν ξέρω μάλλον θα περιμένω και εγώ μέχρι την άλλη εβδομάδα όπως μου είπαν από το Υπουργείο ότι θα ξέρουν αλλιώς μετά αλλαγή πλεύσης μετά από τόσες προσπάθειες....δυστυχώς.....
Καλημέρα συνάδελφοι.Rouso ειδα τον σύνδεσμο που μας υπέδειξες,ειδικά το πρώτο όνομα, πέρυσι εισήχθηκε στην ΑΣΠΑΙΤΕ(ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ) και παράλληλαδουλεψε και ως αναπληρώτρια στην ίδια περιοχή!!!!!!!!!!!!΄Στον πίνακα των διοριστέων το όνομά της είναι στην πρώτη 5αδα.Έχω εντοπίσει και άλλες περιπτώσεις,οπου συνάδελφοι με χαμηλή προυπηρεσία,ξεκινούν να δουλεύουν από την αρχή της χρονιάς(μάλλον στην αμαρτωλή ΣΙ