0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμείς δηλαδή που γυρνάμε όλη την Ελλάδα για να μαζέψουμε μόρια και τα πετάει στα σκουπίδια η Διαμαντοπούλου είμαστε σε καλύτερη μοίρα?Που φτάνουμε να διοριζόμαστε στα 45 όταν οι στρατιωτικοί παίρνουν σύνταξη!Το ζόρι θα το περάσει,έτσι είναι η ζωή. Αν δε ζοριστεί τώρα,θα ζοριστεί όταν θα ψάχνει για δουλειά κιαι δε θα βρίσκει.Το θέμα ποιο ζόρι διαλλέγει να περάσει.
Δε νομίζω ότι το ζόρι του «διαλέγω μια σχολή και ένα επάγγελμα που τελικά διαπιστώνω ότι δεν μου αρέσει,δεν το αντέχω» και το ζόρι του «έχω επιλέξει ένα επάγγελμα , μια σχολή που μου αρέσει ,αλλά ταλαιπωρούμαι, μου βγαίνει η ψυχή –αν θες-μέχρι να αποκατασταθώ επαγγελματικά» είναι το ίδιο.
Πες μας ρε φίλε,εσύ είσαι διορισμένος? Με ασεπ? Γιατί διορίστηκες,αν διορίστηκες? Γιατί θέλεις να διοριστείς?Και ναι,τα σίγουρα λεφτά του δημοσίου δε συγκρίνονται ούτε με το μισθό διευθυντή πολυεθνικής.Καλύτερα 1000 το μήνα και το απόγευμα να έχεις χρόνο και όρεξη να παίξεις μπάλα με το γιο σου,παρά 4000 και να μην κοιμάσαι από το άγχος.
Αν το όνειρο κάποιου είναι να γίνει αστυνομικός ή καραβανάς και να βγει σύνταξη στα 45, τότε τι να πω.. με γεια του με χαρά του. Αν όμως δεν είναι αυτό, τότε μέχρι τα 45 θα χάσει περισσότερα "χρόνια"..Και ΤΕΜ, γιατί τα παίρνεις τόσο πολύ για επιλογές άλλου και για απόψεις άλλων; Χαλάρωσε λίγο (και επίσης κόψε πια αυτό το κλαψούρισμα του "γύρισα και όργωσα όλη τη χώρα")
Ή έχεις εκεί υπομονή και αντοχή ή φεύγεις.
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 03:57:04 pmΉ έχεις εκεί υπομονή και αντοχή ή φεύγεις.μεγαλωνοντας κανεις βλεπει πως το να αντεχεις τις γυναικες ειναι το πιο δυσκολο. Αν εχεις υπομονη μενεις, αλλιως φευγεις.