0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δουλευω σε παιδικο σταθμο,ειμαι μαζι με αλλη μια κοπελα και σημερα ηταν να παω στισ 7 αλλα απο τα ξημερωματα ειμουν χαλια.Πηρα στις 7 και ειδοποιησα και με πηρε η προισταμενη εξαλλη οτι την κρεμασα ,οτι αν και η αλλη κοπελα δεν ηταν καλα τι θα γινοταν θα εκλεινε ο παιδικος?Αισθανομαι ενοχες που αρρωστησα και απο την αλλη σκεφτομαι οτι τωρα που θελω να μεινω εγκυοσ τι με περιμενει.
Σε παιδικό του δήμου και σου έκανε τέτοια σκηνή..μάλλον έχεις πέσει σε καλή...προϊσταμένη!Ούτε καν μη το σκέφτεσαι, ειδικά με τόσα πιτσιρίκια που συναναστρεφόμαστε το να αρρωστήσεις είναι πολύ πιθανό, οπότε κι αυτή πρέπει να φροντίσει να σε αντικαταστήσει και ειδικά στο δήμο που μπορεί άνετα να βρει άτομο από άλλο σταθμό.Εγώ πάντως που εργάζομαι σε σταθμο του δήμου δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και όποτε είχε τύχει να λείψει η συνάδελφος έστελναν άλλο άτομο ή έμπαινε κι η ίδια η προϊσταμένη μου στη τάξη.Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι στο δημόσιο νηπιαγωγείο τι γίνεται άμα αρρωστήσεις, ειδικά άμα είσαι τελείως μόνη σου, τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση, το κλείνεις και φεύγεις?!