0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ok, να το δεχτώ. Εγώ που είμαι αδιόριστη και δεν έχω φάει τίποτα, θα εξαιρεθώ δηλαδή από τα νέα μέτρα?
Τώρα όμως ξέρουν οι Έλληνες για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται οι φορτηγατζήδες....εμάς τι μας κάνανε ξέρει κανείς....;;; ΚΑΝΕΝΑΣ!!
LK, διαμαρτυρια. Ποσοι ηταν να ρωτας.....(καλα κανεις και δεν το ρωτας γιατι θα απογοητευθεις!!) λοιπον, ραχουλες τυπου Γκωλφο και παπαριες προσωπικα ΔΕΝ τα μασαω! Αν δεν μπορεις δεν το κανεις. Αυτο αποδεικνυεται περιτρανα με τη σταση μερικων. κλαιγεσαι? που? στο pde? ε, αντε παραταμε, εχω αλλα πιο σημαντικα να ασχοληθω απο τη βενζινη σου, αφου ουτε συ ο ιδιος δεν νοιαζεσαι....(και δε μιλω για τους επαρχιωτες)
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:38:03 pmΤώρα όμως ξέρουν οι Έλληνες για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται οι φορτηγατζήδες....εμάς τι μας κάνανε ξέρει κανείς....;;; ΚΑΝΕΝΑΣ!! και αυτοι τι κερδισαν ;αν εξαιρεσεις τα μπινελικια που ακουγαν απο τον κοσμο ,, με το ....στο χερι εμειναν......
Την αξιοπρέπειά τους.
Παράθεση από: steven_seagal στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:52:33 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:38:03 pmΤώρα όμως ξέρουν οι Έλληνες για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται οι φορτηγατζήδες....εμάς τι μας κάνανε ξέρει κανείς....;;; ΚΑΝΕΝΑΣ!! και αυτοι τι κερδισαν ;αν εξαιρεσεις τα μπινελικια που ακουγαν απο τον κοσμο ,, με το ....στο χερι εμειναν......Την αξιοπρέπειά τους.
Μη μου τσαντίζετε τον Μάρκο!Θα θυμάστε οι παλιοί το αμίμητο το Χάρυ Κλυν:"Όταν ο Θεός μοίραζε μύτες, εγώ άκουσα πίττες και είπα πιάσε μια διπλή!!!"Κάντε τις παραφράσεις σας.Το έχω γράψει και παλιότερα: πρέπει να κερδίσουμε (ως εκπαιδευτικοί αδιόριστοι&διορισμένοι) τους γονείς και έτσι θα αλλάξει και το κλίμα στην κοινωνία. Και θα σου πω εγώ για Στάηδες και Πρετεντέρηδες και Πάγκαλους.
Ο ανθρωπος που προδωσε την ελλαδα, ενα ολοκληρο εθνος (κουρδους) και ατιμασε εναν πολυ σκληρο και δικαιο αγωνα, παραδιδοντας τον Οτσαλαν στα Τουρκικα σκυλια με τις κουκουλες, ειναι παλι εδω να κυβερναει ουσιαστικα αυτος αντι για τον Γιωργακι και να μας μαλωνει που τους φαγαμε τα λεφτα και να μας υποδεικνυει πως πρεπει να ζησουμε.ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ!!!! Συνεβει και αυτο σε αυτην την απιθανη χωρα...Ρε θελετε να φτιαξει η χωρα? ΟΛΟΙ ΑΚΥΡΟ. Μονο τοτε θα καταλαβουν (και αν) οτι πρεπει πραγματικα να αλλαξουν...