0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα με παρηγορεί πάντως το γεγονός οτι πήρε λίγους σταυρούς.
Για να ξεσηκωθεί ο λαός χρειάζεται αρχηγός ικανός να οδηγήσει…..αν δεν υπάρξει αρχηγός το (κοπάδι) το κατευθύνουν προβοκατόρικα όπου και όπως θέλουν……εγώ δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι τέτοιο…….και τα αριστερά κόμματα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον έλληνα με την ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα………άσε που νομίζω ότι το κάνουν εσκεμμένα …γιατί ξέρουν ότι δεν είναι ικανά να κυβερνήσουν….και συνειδητά έχουν διαλέξει τον ρόλο της μόνιμης αντιπολίτευσης.
Παράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:31:03 amΓια να ξεσηκωθεί ο λαός χρειάζεται αρχηγός ικανός να οδηγήσει…..αν δεν υπάρξει αρχηγός το (κοπάδι) το κατευθύνουν προβοκατόρικα όπου και όπως θέλουν……εγώ δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι τέτοιο…….και τα αριστερά κόμματα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον έλληνα με την ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα………άσε που νομίζω ότι το κάνουν εσκεμμένα …γιατί ξέρουν ότι δεν είναι ικανά να κυβερνήσουν….και συνειδητά έχουν διαλέξει τον ρόλο της μόνιμης αντιπολίτευσης. Κάπως έτσι είναι δυστυχώς.. Μόνο αν φτάσουν τα πράγματα σε πολύ ακραίες καταστάσεις, ίσως μπορούσε να γίνει κάτι, αλλά φοβάμαι ότι θα βρίσκονταν κάποιοι να εκμεταλευτούν την κατάσταση και να κατευνάσουν το πλήθος προς όφελός τους. Τέλος πάντων, αμπελοφιλοσοφούμε τώρα..
Παράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:31:03 amΓια να ξεσηκωθεί ο λαός χρειάζεται αρχηγός ικανός να οδηγήσει…..αν δεν υπάρξει αρχηγός το (κοπάδι) το κατευθύνουν προβοκατόρικα όπου και όπως θέλουν……εγώ δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι τέτοιο…….και τα αριστερά κόμματα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον έλληνα με την ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα………άσε που νομίζω ότι το κάνουν εσκεμμένα …γιατί ξέρουν ότι δεν είναι ικανά να κυβερνήσουν….και συνειδητά έχουν διαλέξει τον ρόλο της μόνιμης αντιπολίτευσης. τελειωσανε φιλε οι αρχηγοι - βοσκοι. Φτανει το παραμυθι αυτο. Ο λαος να βγει στους δρομους και να κανει αυτο που δεν μπορει να κανει το κρατος: να κλεισει μεσα οσους ζημιωσαν τον τοπο εσκεμμενα και μας φεραν ως εδω. Δεν ειναι δυνατον να ειναι εξω στη βιλαρα του αραχτος στην Κερκυρα ο
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:39:39 amΠαράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:31:03 amΓια να ξεσηκωθεί ο λαός χρειάζεται αρχηγός ικανός να οδηγήσει…..αν δεν υπάρξει αρχηγός το (κοπάδι) το κατευθύνουν προβοκατόρικα όπου και όπως θέλουν……εγώ δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι τέτοιο…….και τα αριστερά κόμματα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον έλληνα με την ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα………άσε που νομίζω ότι το κάνουν εσκεμμένα …γιατί ξέρουν ότι δεν είναι ικανά να κυβερνήσουν….και συνειδητά έχουν διαλέξει τον ρόλο της μόνιμης αντιπολίτευσης. τελειωσανε φιλε οι αρχηγοι - βοσκοι. Φτανει το παραμυθι αυτο. Ο λαος να βγει στους δρομους και να κανει αυτο που δεν μπορει να κανει το κρατος: να κλεισει μεσα οσους ζημιωσαν τον τοπο εσκεμμενα και μας φεραν ως εδω. Δεν ειναι δυνατον να ειναι εξω στη βιλαρα του αραχτος στην Κερκυρα ο
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:42:43 amΠαράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:39:39 amΠαράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:31:03 amΓια να ξεσηκωθεί ο λαός χρειάζεται αρχηγός ικανός να οδηγήσει…..αν δεν υπάρξει αρχηγός το (κοπάδι) το κατευθύνουν προβοκατόρικα όπου και όπως θέλουν……εγώ δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι τέτοιο…….και τα αριστερά κόμματα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον έλληνα με την ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα………άσε που νομίζω ότι το κάνουν εσκεμμένα …γιατί ξέρουν ότι δεν είναι ικανά να κυβερνήσουν….και συνειδητά έχουν διαλέξει τον ρόλο της μόνιμης αντιπολίτευσης. τελειωσανε φιλε οι αρχηγοι - βοσκοι. Φτανει το παραμυθι αυτο. Ο λαος να βγει στους δρομους και να κανει αυτο που δεν μπορει να κανει το κρατος: να κλεισει μεσα οσους ζημιωσαν τον τοπο εσκεμμενα και μας φεραν ως εδω. Δεν ειναι δυνατον να ειναι εξω στη βιλαρα του αραχτος στην Κερκυρα ο
Η ύβρις είναι το χειρότερο όμως. Δεν σέβονται το λαό, το χέρι που τους ταϊζει! Γουστάρω να κάνουν τέτοιες δηλώσεις οι Πάγκαλοι γιατί μας εξοργίζουν και μας οδηγούν στον ξεσηκωμό πιο γρήγορα. Μπας και ξυπνήσει ο εθελόδουλος έλληνας.Ενώ ο ΓΑΠ και ο play station champion είναι πιο έξυπνοι. Ο ένας λουφάζει και ο άλλος διαβάζει τους λόγους του αδελφού του του συγγραφέα ερωτικών μυθιστορημάτων και κοντεύουμε να μελώσουμε από το γλείψιμο και να κλάψουμε από συγκίνηση για το πόσο μας συμπονάει ώστε θυσιάστηκε και μας πήγε στο ΔΝΤ για το καλό μας μπας και κοπούν λεφτά από τις συντάξεις για να συνεχιστούν οι μίζες. Για να "αξιοποιήσουν" τη δημόσια ακίνητη περιουσία οι Μπόμπολες και οι Πάχτες (που τον θυμήθηκα αυτόν τώρα;)ΟΥΣΤ ΡΕ! ΟΛΟΙ!