0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να γουστάρει να τσακώνονται οι μπλε και πράσινοι για να τη βολεύουν οι κόκκινοι.
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:42:43 amΠαράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:39:39 amΠαράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:31:03 amΓια να ξεσηκωθεί ο λαός χρειάζεται αρχηγός ικανός να οδηγήσει…..αν δεν υπάρξει αρχηγός το (κοπάδι) το κατευθύνουν προβοκατόρικα όπου και όπως θέλουν……εγώ δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι τέτοιο…….και τα αριστερά κόμματα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον έλληνα με την ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα………άσε που νομίζω ότι το κάνουν εσκεμμένα …γιατί ξέρουν ότι δεν είναι ικανά να κυβερνήσουν….και συνειδητά έχουν διαλέξει τον ρόλο της μόνιμης αντιπολίτευσης. τελειωσανε φιλε οι αρχηγοι - βοσκοι. Φτανει το παραμυθι αυτο. Ο λαος να βγει στους δρομους και να κανει αυτο που δεν μπορει να κανει το κρατος: να κλεισει μεσα οσους ζημιωσαν τον τοπο εσκεμμενα και μας φεραν ως εδω. Δεν ειναι δυνατον να ειναι εξω στη βιλαρα του αραχτος στην Κερκυρα ο
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:39:39 amΠαράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:31:03 amΓια να ξεσηκωθεί ο λαός χρειάζεται αρχηγός ικανός να οδηγήσει…..αν δεν υπάρξει αρχηγός το (κοπάδι) το κατευθύνουν προβοκατόρικα όπου και όπως θέλουν……εγώ δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι τέτοιο…….και τα αριστερά κόμματα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον έλληνα με την ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα………άσε που νομίζω ότι το κάνουν εσκεμμένα …γιατί ξέρουν ότι δεν είναι ικανά να κυβερνήσουν….και συνειδητά έχουν διαλέξει τον ρόλο της μόνιμης αντιπολίτευσης. τελειωσανε φιλε οι αρχηγοι - βοσκοι. Φτανει το παραμυθι αυτο. Ο λαος να βγει στους δρομους και να κανει αυτο που δεν μπορει να κανει το κρατος: να κλεισει μεσα οσους ζημιωσαν τον τοπο εσκεμμενα και μας φεραν ως εδω. Δεν ειναι δυνατον να ειναι εξω στη βιλαρα του αραχτος στην Κερκυρα ο
Παράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:31:03 amΓια να ξεσηκωθεί ο λαός χρειάζεται αρχηγός ικανός να οδηγήσει…..αν δεν υπάρξει αρχηγός το (κοπάδι) το κατευθύνουν προβοκατόρικα όπου και όπως θέλουν……εγώ δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι τέτοιο…….και τα αριστερά κόμματα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον έλληνα με την ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα………άσε που νομίζω ότι το κάνουν εσκεμμένα …γιατί ξέρουν ότι δεν είναι ικανά να κυβερνήσουν….και συνειδητά έχουν διαλέξει τον ρόλο της μόνιμης αντιπολίτευσης. τελειωσανε φιλε οι αρχηγοι - βοσκοι. Φτανει το παραμυθι αυτο. Ο λαος να βγει στους δρομους και να κανει αυτο που δεν μπορει να κανει το κρατος: να κλεισει μεσα οσους ζημιωσαν τον τοπο εσκεμμενα και μας φεραν ως εδω. Δεν ειναι δυνατον να ειναι εξω στη βιλαρα του αραχτος στην Κερκυρα ο
Για να ξεσηκωθεί ο λαός χρειάζεται αρχηγός ικανός να οδηγήσει…..αν δεν υπάρξει αρχηγός το (κοπάδι) το κατευθύνουν προβοκατόρικα όπου και όπως θέλουν……εγώ δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι τέτοιο…….και τα αριστερά κόμματα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον έλληνα με την ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα………άσε που νομίζω ότι το κάνουν εσκεμμένα …γιατί ξέρουν ότι δεν είναι ικανά να κυβερνήσουν….και συνειδητά έχουν διαλέξει τον ρόλο της μόνιμης αντιπολίτευσης.
Δε χρειαζόμαστε νέα κόμματα και νέους απατεώνες, χρειαζόμαστε μυαλό και γνώση για να αλλάξει το σύστημα συθέμελα και να περάσουμε σε νέες μορφές κοινωνικής οργάνωσης και οικονομικής δραστηριότητας.
Ακούσατε τη δήλωση του Πάγκαλου; Στην ερώτηση "πού πήγαν τα λεφτά;", η απάντηση του εν λόγω πολιτικάντη ήταν " μαζί τα φάγαμε, όταν σας διορίζαμε". Το νέο μισθολόγιο έρχεται και όποιον πάρει ο χάρος, με άλλα λόγια. Αφού μας διόρισαν, πρέπει να τα επιστρέψουμε πίσω.ΥΓ: πραγματικά, είναι ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει στην πολιτική ιστορία αυτού του τόπου.
Δεν διάβασα όλα τα σχόλια και δεν ξέρω αν το επισήμανε κάποιος ήδη:Εντάξει, τα λεφτά τα φάγαμε μαζί. Τότε τι φταίει και δεν έχουμε κι εμείς πενηνταοχτώ ακίνητα που έχει ο Πάγκαλος κι αγωνιζόμαστε μια ζωή να ξεχρεώσουμε το ένα;;;
πολυ ωραια και τι θα γινει με αυτους που δεν "διορησαν";; αυτοι ολοι γιατι να βαλουν πλατη ;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 05:54:49 pmπολυ ωραια και τι θα γινει με αυτους που δεν "διορησαν";; αυτοι ολοι γιατι να βαλουν πλατη ;; Το είπε ο Πρωθυπουργός σ' ένα Αμερικάνικο κανάλι. "Διαμαρτύρονται γιατί λένε εγώ δε τα έφαγα, γιατί να πληρώσω, αλλά συνειδητοποιούν οτι είναι το πτριωτικό τους καθήκον" Και δε παίζει να έκανε λάθος, γιατί τα είπε στ' Αγγλικά.Το πατριωτικό μας καθήκον λοιπόν, είναι να πληρώσουμε τα φαγωμένα (κλεμμένα) των τελευταίων 30 ετών. Πολύ ωραία.
Για να ευθυμήσουμε και λίγο (που λέει ο λόγος δηλαδή), ο τίτλος του θέματος μου θυμίζει εκείνο το ανέκδοτο με τον μικρό