0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:34:43 pm
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 09:39:15 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 05:54:49 pmπολυ ωραια και τι θα γινει με αυτους που δεν "διορησαν";; αυτοι ολοι γιατι να βαλουν πλατη ;; Το είπε ο Πρωθυπουργός σ' ένα Αμερικάνικο κανάλι. "Διαμαρτύρονται γιατί λένε εγώ δε τα έφαγα, γιατί να πληρώσω, αλλά συνειδητοποιούν οτι είναι το πτριωτικό τους καθήκον" Και δε παίζει να έκανε λάθος, γιατί τα είπε στ' Αγγλικά.Το πατριωτικό μας καθήκον λοιπόν, είναι να πληρώσουμε τα φαγωμένα (κλεμμένα) των τελευταίων 30 ετών. Πολύ ωραία.Κατ' αρχας εχουμε εναν πρωθυπουργο ο οποιος συνεχεια κατηγορει την πατριδα μας. Ειδικα τον πρωτο καιρο.Επισης κανεις δεν μου βγαζει απο το μυαλο οτι αντι τον πρωτο καιρο να κανουν ενα δανειο με τα "τοτε" επιτοκια που δεν ειχαν ανεβει στον θεο και στη συνεχεια χωρις τη λαιμητομο να αξιολογησουν την κατασταση, αυτοι επιτηδες τα αφησαν στασιμα τα πραγματα ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΣ σε ολη την υφηλιο την Ελλαδα ως την πιο χρεωμενη, διεφθαρμενη και ανικανη χωρα. Ο σκοπος ηταν ενας: η ενταξη στο Δ.Ν.Τ. το οποιο και πετυχανΉ μηπως ο πρωθυπουργος μας δεν ηξερε οτι δεν υπηρχουν τα λεφτα που ελεγε προεκλογικα? Καλα, ενταξει το τελευταιο ερωτημα ειναι ρητορικο...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 05:54:49 pmπολυ ωραια και τι θα γινει με αυτους που δεν "διορησαν";; αυτοι ολοι γιατι να βαλουν πλατη ;; Το είπε ο Πρωθυπουργός σ' ένα Αμερικάνικο κανάλι. "Διαμαρτύρονται γιατί λένε εγώ δε τα έφαγα, γιατί να πληρώσω, αλλά συνειδητοποιούν οτι είναι το πτριωτικό τους καθήκον" Και δε παίζει να έκανε λάθος, γιατί τα είπε στ' Αγγλικά.Το πατριωτικό μας καθήκον λοιπόν, είναι να πληρώσουμε τα φαγωμένα (κλεμμένα) των τελευταίων 30 ετών. Πολύ ωραία.
πολυ ωραια και τι θα γινει με αυτους που δεν "διορησαν";; αυτοι ολοι γιατι να βαλουν πλατη ;;
«Αχρηστοι δύο στους τρεις»Νέες βόμβες κατά του δημοσίου εξαπέλυσε ο Θ. Πάγκαλος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε «άχρηστο» και αντιπαραγωγικό το μεγαλύτερο τμήμα του δημοσίου και μίλησε για φαυλοκρατία διορισμών. Πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=32576948