0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και έχουμε ήδη και τον πρόεδρο για το ΚΠΔΕ. Ε Μάρκο;
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:17:02 pmΚαι έχουμε ήδη και τον πρόεδρο για το ΚΠΔΕ. Ε Μάρκο; ευχαριστω για την προταση, αλλα δεν κατεβαινω στη πολιτικη.... υπαρχουν αλλοι πολυ πιο καταλληλοι....
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 09:59:36 pmΕδώ οι κηνυγοί έχουν κόμμα.Δεν κατεβαίνουμε με το δικό μας κόμμα; 160.000 μόνιμοι και άλλοι τόσοι αδιόριστοι (σόρυ κ. υπουργέ για την έκφραση "αδιόριστος")και οι οικογένειές μας . . . έτοιμοι για αυτοδυναμία σωστοοοοοοςςςς!!!!και να το ονομασουμε Κ.Π.Δ.Ε. (Κομμα Πρωτοβαθμιας & Δευτεροβαθμιας Εκπαιδευσης) pdeτωρα, δεν προλαβαινουμε. Στις επομενες ομως που ειναι και βουλευτικες !!!
Εδώ οι κηνυγοί έχουν κόμμα.Δεν κατεβαίνουμε με το δικό μας κόμμα; 160.000 μόνιμοι και άλλοι τόσοι αδιόριστοι (σόρυ κ. υπουργέ για την έκφραση "αδιόριστος")και οι οικογένειές μας . . . έτοιμοι για αυτοδυναμία
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 09:08:51 pmΠαράθεση από: dimstella στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 09:06:07 pmσκουριασμένη η τρίαιναΓια πες.Εννοεις το 40,2% μονο απο τα εγκυρα? Γιατι χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω δεν ισχυεικι όμως αγαπητέ μου, το "σύστημα" έχει λάβει τα μέτρα του.Ψηφίσαντες : 100Ακυρα/Λευκά : 95Εγκυρα : 5Ελαβον : Α' κόμμα 3 ψήφοι = 60%
Παράθεση από: dimstella στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 09:06:07 pmσκουριασμένη η τρίαιναΓια πες.Εννοεις το 40,2% μονο απο τα εγκυρα? Γιατι χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω δεν ισχυει
σκουριασμένη η τρίαινα
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 04:58:22 pmΗ λυση ειναι μονο μια: ολοι ακυρο στις εκλογες για να μη μπορεσουν να φτιαξουν αυτοδυναμη κυβερνηση.Μονο τοτε θα ταρακουνηθουν, μονο τοτε θα αναγκαστουν να αλλαξουν (και αν...)Το άκυρο μπορεί να δηλώνει απαξίωση στα πολιτικά κόμματα και στην εκλογική διαδικασία αλλά δεν εμποδίζει να εκλεγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση γιατί μετράνε στην κατανομή μόνο τα έγκυρα ψηφοδέλτια. Όποιος θέλει να χτυπήσει την αυτοδυναμία θα πρέπει να στραφεί προς τα μικρά κόμματα.
Η λυση ειναι μονο μια: ολοι ακυρο στις εκλογες για να μη μπορεσουν να φτιαξουν αυτοδυναμη κυβερνηση.Μονο τοτε θα ταρακουνηθουν, μονο τοτε θα αναγκαστουν να αλλαξουν (και αν...)
Να πληροφορησω τον συναδερφο paraxeno,που προφανως εντρυφει στις ειδησεις του star,οπου σημειωτεον ηργασθη αοκνα και ο Καψης-η λατρεια-οτι το μπουστο της Μακρυπουλια ειναι fake.Θεωρω υποχρεωση μου να ενημερωνω με εγκυροτητα το κοινο του φορουμ,οπως και το δημοσιογραφικο μου ινδαλμα-λατρεια- με τον ιδιο ζηλο υπηρετει την εγκυροτητα.