0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα,έχω μια απορία, αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει...σε ποιον άλλον τομέα επιτρέπεται να απασχοληθεί ένας εκπαιδευτικός;διάβασα τους νόμους, αλλά θα ήθελα από την εμπειρία σας να συζητηθεί πιο πρακτικά το θέμα...(πέρα από ιδιαίτερα και φροντιστήρια)πχ1 ως υπάλληλος σε κάποια εταίρείαπχ2 ως υπάλληλος σε οικογενειακή επιχείρησηπχ3 ως συγγραφέας ή εκδότηςπχ4 ως...(δεν μου έρχεται στο νου κάτι άλλο.. )ευχαριστώ!
Παράθεση από: upsidedown στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 09:24:25 amΚαλημέρα,έχω μια απορία, αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει...σε ποιον άλλον τομέα επιτρέπεται να απασχοληθεί ένας εκπαιδευτικός;διάβασα τους νόμους, αλλά θα ήθελα από την εμπειρία σας να συζητηθεί πιο πρακτικά το θέμα...(πέρα από ιδιαίτερα και φροντιστήρια)πχ1 ως υπάλληλος σε κάποια εταίρείαπχ2 ως υπάλληλος σε οικογενειακή επιχείρησηπχ3 ως συγγραφέας ή εκδότηςπχ4 ως...(δεν μου έρχεται στο νου κάτι άλλο.. )ευχαριστώ!Μέχρι 10 ώρες την εβδομάδα, μετά από άδεια του ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, με την προϋπόθεση ότι η απογευματινή εργασία δεν παρακολύει την πρωινή. Αν πρόκειαι για συγγραφή και συμμετοχή σε ερυνητικά ρπογράμματα δεν χρειάζεται άδεια.Άρα μπορεί να απασχοληθεί όπου θέλει, αρκεί να μην είναι μέτοχος στην εταιρεία που εργάζεται
σε ευχαριστώ πολύ...μια όμως μικρή διευκρίνιση στο τελευταίο που είπες για τη συγγραφή...αν κάποιος θέλει να συγγράφει και να εκδίδει ένα περιοδικό δικό του (πχ πληροφορικής) γίνεται ή τοτε αποτελεί εταιρεία δεδομένου ότι θα "πουλάει" ενημέρωση και ενδεχομένως να έχει και κάποιες διαφημίσεις;Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:44:17 amΠαράθεση από: upsidedown στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 09:24:25 amΚαλημέρα,έχω μια απορία, αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει...σε ποιον άλλον τομέα επιτρέπεται να απασχοληθεί ένας εκπαιδευτικός;διάβασα τους νόμους, αλλά θα ήθελα από την εμπειρία σας να συζητηθεί πιο πρακτικά το θέμα...(πέρα από ιδιαίτερα και φροντιστήρια)πχ1 ως υπάλληλος σε κάποια εταίρείαπχ2 ως υπάλληλος σε οικογενειακή επιχείρησηπχ3 ως συγγραφέας ή εκδότηςπχ4 ως...(δεν μου έρχεται στο νου κάτι άλλο.. )ευχαριστώ!Μέχρι 10 ώρες την εβδομάδα, μετά από άδεια του ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, με την προϋπόθεση ότι η απογευματινή εργασία δεν παρακολύει την πρωινή. Αν πρόκειαι για συγγραφή και συμμετοχή σε ερυνητικά ρπογράμματα δεν χρειάζεται άδεια.Άρα μπορεί να απασχοληθεί όπου θέλει, αρκεί να μην είναι μέτοχος στην εταιρεία που εργάζεται
Να είναι μέτοχος σε ΑΕ επιτρέπεται που δεν έχει σχέση με την εκπαίδευση?