*

Αποστολέας Θέμα: Aπό Ειδική σε Γενική Αγωγή  (Αναγνώστηκε 11382 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimGan75

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Aπό Ειδική σε Γενική Αγωγή
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 10:12:30 am »
μονο το υπουργειο θα μας δωσει την απαντηση...υπομονη μεχρι τη δευτερα...αυτα τα ατομα εχουν αποδεχτει  τη θεση και υπογραψει στην ειδικη,δε νομιζω οτι θα ειναι τοσο απλο να παραιτηθουν...

συμφωνω στη λογική σου..μα αν ειναι κατι που δε μπορεί γίνει γιατί τους κάλεσαν και δεν τους προσπέρασαν για να καλέσουν άλλους που μένουν απο έξω ετσι..στη περίπτωση παντα που δε μπορει να γινει κατι τετοιο..

αν δε μπορει να γινει ειναι πλασματικοι διορισμοι..ναι μεν πχ λεει υπουργειο διορισε τοσους μα ξερει με βαση τους διορισμους που εχει κανει οτι πχ 200 ατομα ειναι ηδη διορισμενα, δε τα αφηνω να φυγουν και ετσι
ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΟΥς ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΩ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:41:39 »

Αποσυνδεδεμένος maraki_kor

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:12:48 am »
μονο το υπουργειο θα μας δωσει την απαντηση...υπομονη μεχρι τη δευτερα...αυτα τα ατομα εχουν αποδεχτει  τη θεση και υπογραψει στην ειδικη,δε νομιζω οτι θα ειναι τοσο απλο να παραιτηθουν...

συμφωνω στη λογική σου..μα αν ειναι κατι που δε μπορεί γίνει γιατί τους κάλεσαν και δεν τους προσπέρασαν για να καλέσουν άλλους που μένουν απο έξω ετσι..στη περίπτωση παντα που δε μπορει να γινει κατι τετοιο..

αν δε μπορει να γινει ειναι πλασματικοι διορισμοι..ναι μεν πχ λεει υπουργειο διορισε τοσους μα ξερει με βαση τους διορισμους που εχει κανει οτι πχ 200 ατομα ειναι ηδη διορισμενα, δε τα αφηνω να φυγουν και ετσι
ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΟΥς ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΩ
δεν τους προσπερασαν γιατι προφανως το υπουργειο δεν εκανε ξεκαθαρισμα να δει ποιοι εχουν μπει στην ειδικη...για μενα μακαρι να πανε γενικη να εχω ελπιδες στην ειδικη αλλα ο καψαλακης ειπε οτι πρεπει να παραμεινουν στις αρχικες τους θεσεις...

Αποσυνδεδεμένος maria_sib

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:19:36 am »
Επειδη και εμενα με απασχολει το θεμα...μιλησα με το Υπουργειο την παρασκευη. Η κοπελα με διαβεβαιωσε πως και απο την ειδικη μπορω να παω στην γενικη (δηλωνω απλα παραιτηση και κανω αναληψη στον νεο νομο) και τα μορια, ως 0,1 το μηνα βεβαια στον επομενο ασεπ, θα δοθουν. Τωρα δεν ξερω αν μπορεις να τους εχεις εμπιστοσυνη, γιατι μια μερα ειναι ετσι και την αλλη αλλιως, παντως αυτο που ισχυει ως τωρα, ειναι αυτο.

Τωρα αν γινει ασεπ ειδικης, και παλι δεν νομιζω να αφαιρεσει απο τους 60.50 το 0,1 το μηνα...το βρισκω ακραιο, τουλαχιστον για οσους δουλευουν φετος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:26:54 am »
Επειδη και εμενα με απασχολει το θεμα...μιλησα με το Υπουργειο την παρασκευη. Η κοπελα με διαβεβαιωσε πως και απο την ειδικη μπορω να παω στην γενικη (δηλωνω απλα παραιτηση και κανω αναληψη στον νεο νομο) και τα μορια, ως 0,1 το μηνα βεβαια στον επομενο ασεπ, θα δοθουν. Τωρα δεν ξερω αν μπορεις να τους εχεις εμπιστοσυνη, γιατι μια μερα ειναι ετσι και την αλλη αλλιως, παντως αυτο που ισχυει ως τωρα, ειναι αυτο.

Τωρα αν γινει ασεπ ειδικης, και παλι δεν νομιζω να αφαιρεσει απο τους 60.50 το 0,1 το μηνα...το βρισκω ακραιο, τουλαχιστον για οσους δουλευουν φετος
μακαρι να ειναι ετσι οπως λεει το υπουργειο,πολλα παιδια εχουν αυτο το προβλημα...οσο για τον ασεπ της ειδικης δε νομιζω να αφαιρεσει τα μορια απο τους 60.50,υπαρχουν παιδια με μεταπτυχιακα που δουλευουν χρονια στην ειδικη,θα ειναι αδικο αν γινει κατι τετοιο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:41:39 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:30:54 am »

μακαρι να ειναι ετσι οπως λεει το υπουργειο,πολλα παιδια εχουν αυτο το προβλημα...οσο για τον ασεπ της ειδικης δε νομιζω να αφαιρεσει τα μορια απο τους 60.50,υπαρχουν παιδια με μεταπτυχιακα που δουλευουν χρονια στην ειδικη,θα ειναι αδικο αν γινει κατι τετοιο...

Εχω μια αλλη απορια οι πε61 διοριζονται ως νηπιαγωγοι? Αν οχι , που ειναι εξαφανισμενοι απο τον πινακα?

Σιγουρα γι αυτους με τα μεταπτυχιακα δεν θα γινει, δεν ξερω τι θα ισχυσει γι αυτους με τα σεμιναρια, οπως εγω, αλλα και παλι ακραιο μου κανει, τουλαχιστον για οσους δουευουν φετος....αλλα οπως ειπα εμπιστοσυνη δεν ειναι να τους εχεις

Αποσυνδεδεμένος setherial

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:53:25 am »
Οι ΠΕ 61 έχουν δικό τους πίνακα.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 12:05:57 pm »

Ο οποιος που βρισκεται και απο ποσα ατομα απαρτιζεται αραγε?

στο e-aitisi  δεν τον βρηκα

Αποσυνδεδεμένος dimGan75

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 12:10:21 pm »

είναι μαζι στον ιδιο πινακα με τους ΠΕ 60.50, προηγούνται από  τους ΠΕ 60.50 με σεμιναρια ανεξαρτητως προυπηρεσίας..

και είναι πισω από όσους τυχόν έχουν διδακτορικό ή μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή και είναι ΠΕ 60.50

αν υπαρχουν και ΠΕ 61 και ΠΕ60.50 με μεταπτυχιοκό ή διδακτορικό στην ειδική αγωγή προηγούνται πάντα οι ΠΕ 61..

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 12:16:21 pm »

http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_smea_anap_10_A/PE60.html

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 12:22:32 pm »
Ευχαριστω κοριτσια. Ειναι ελαχιστοι ομως. Αυτοι μπορουν να διοριστουν και στους νηπιαγωγους, γι αυτο ειναι τοσο λιγοι?

Αποσυνδεδεμένος dimGan75

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 01:06:14 pm »
Μετά από παρα παρα παρα παρα παρα πολυ ψαξιμο το βρηκα..μπορούμε να παραιτηθούμε..ελπίζω τουλαχιστον.

Συμφωνα με την: 67572/Γ6/6-7-2005 (Φ.Ε.Κ. 1030
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 01:28:30 pm από dimGan75 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 01:25:24 pm »
Ευχαριστουμε πολυ!! Μηπως εχει βρει κανεις και την εγκυκλιο που πιστοποιει πως τα μορια απο την ειδικη αναγονται και στην γενικη? Εχω σκασει να ψαχνω ολο το πρωι αλλα πουθενα δεν το βρηκα

Αποσυνδεδεμένος eln

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:27:39 pm »
καλημερα σας...μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..
ειμαι διορισμενη σε ιδωτικο σχολειο με 2ετη συμβαση.Την Παρασκευη με καλεσανε ως αναπληρωτρια ειδικης αγωγης!Το ερωτημα μου ειναι αν θα μπορεσω να κανω χρηση του νομου 3577 και να μου αναγνωριστει η προύπηρεσια μου στο δημοσιο αν θα παραμεινω φετος στο ιδωτικο σχολειο..
παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μου πει γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη..Ευχαριστω! :)

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:31:02 pm »
καλημερα σας...μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..
ειμαι διορισμενη σε ιδωτικο σχολειο με 2ετη συμβαση.Την Παρασκευη με καλεσανε ως αναπληρωτρια ειδικης αγωγης!Το ερωτημα μου ειναι αν θα μπορεσω να κανω χρηση του νομου 3577 και να μου αναγνωριστει η προύπηρεσια μου στο δημοσιο αν θα παραμεινω φετος στο ιδωτικο σχολειο..
παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μου πει γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη..Ευχαριστω! :)
καλημερα!αφου εχεις συμβαση για 2 χρονια σου αναγνωριζεται...περυσι ετσι ηταν,το ξερω απο φιλη μου,δεν νομιζω να αλλαξε κατι φετος.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182542
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)