0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μονο το υπουργειο θα μας δωσει την απαντηση...υπομονη μεχρι τη δευτερα...αυτα τα ατομα εχουν αποδεχτει τη θεση και υπογραψει στην ειδικη,δε νομιζω οτι θα ειναι τοσο απλο να παραιτηθουν...
Παράθεση από: maraki_kor στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 11:59:32 pmμονο το υπουργειο θα μας δωσει την απαντηση...υπομονη μεχρι τη δευτερα...αυτα τα ατομα εχουν αποδεχτει τη θεση και υπογραψει στην ειδικη,δε νομιζω οτι θα ειναι τοσο απλο να παραιτηθουν...συμφωνω στη λογική σου..μα αν ειναι κατι που δε μπορεί γίνει γιατί τους κάλεσαν και δεν τους προσπέρασαν για να καλέσουν άλλους που μένουν απο έξω ετσι..στη περίπτωση παντα που δε μπορει να γινει κατι τετοιο..αν δε μπορει να γινει ειναι πλασματικοι διορισμοι..ναι μεν πχ λεει υπουργειο διορισε τοσους μα ξερει με βαση τους διορισμους που εχει κανει οτι πχ 200 ατομα ειναι ηδη διορισμενα, δε τα αφηνω να φυγουν και ετσιΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΟΥς ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΩ
Επειδη και εμενα με απασχολει το θεμα...μιλησα με το Υπουργειο την παρασκευη. Η κοπελα με διαβεβαιωσε πως και απο την ειδικη μπορω να παω στην γενικη (δηλωνω απλα παραιτηση και κανω αναληψη στον νεο νομο) και τα μορια, ως 0,1 το μηνα βεβαια στον επομενο ασεπ, θα δοθουν. Τωρα δεν ξερω αν μπορεις να τους εχεις εμπιστοσυνη, γιατι μια μερα ειναι ετσι και την αλλη αλλιως, παντως αυτο που ισχυει ως τωρα, ειναι αυτο. Τωρα αν γινει ασεπ ειδικης, και παλι δεν νομιζω να αφαιρεσει απο τους 60.50 το 0,1 το μηνα...το βρισκω ακραιο, τουλαχιστον για οσους δουλευουν φετος
Παράθεση από: maria_sib στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:19:36 amΕπειδη και εμενα με απασχολει το θεμα...μιλησα με το Υπουργειο την παρασκευη. Η κοπελα με διαβεβαιωσε πως και απο την ειδικη μπορω να παω στην γενικη (δηλωνω απλα παραιτηση και κανω αναληψη στον νεο νομο) και τα μορια, ως 0,1 το μηνα βεβαια στον επομενο ασεπ, θα δοθουν. Τωρα δεν ξερω αν μπορεις να τους εχεις εμπιστοσυνη, γιατι μια μερα ειναι ετσι και την αλλη αλλιως, παντως αυτο που ισχυει ως τωρα, ειναι αυτο. Τωρα αν γινει ασεπ ειδικης, και παλι δεν νομιζω να αφαιρεσει απο τους 60.50 το 0,1 το μηνα...το βρισκω ακραιο, τουλαχιστον για οσους δουλευουν φετοςμακαρι να ειναι ετσι οπως λεει το υπουργειο,πολλα παιδια εχουν αυτο το προβλημα...οσο για τον ασεπ της ειδικης δε νομιζω να αφαιρεσει τα μορια απο τους 60.50,υπαρχουν παιδια με μεταπτυχιακα που δουλευουν χρονια στην ειδικη,θα ειναι αδικο αν γινει κατι τετοιο...
Οι ΠΕ 61 έχουν δικό τους πίνακα.
Παράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:53:25 amΟι ΠΕ 61 έχουν δικό τους πίνακα.Ο οποιος που βρισκεται και απο ποσα ατομα απαρτιζεται αραγε?στο e-aitisi δεν τον βρηκα
καλημερα σας...μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..ειμαι διορισμενη σε ιδωτικο σχολειο με 2ετη συμβαση.Την Παρασκευη με καλεσανε ως αναπληρωτρια ειδικης αγωγης!Το ερωτημα μου ειναι αν θα μπορεσω να κανω χρηση του νομου 3577 και να μου αναγνωριστει η προύπηρεσια μου στο δημοσιο αν θα παραμεινω φετος στο ιδωτικο σχολειο..παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μου πει γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη..Ευχαριστω!