0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: reg13 στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:44:47 pmΠαράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:35:00 pmδεν ξέρω μήπως το μεταπτυχιακό ή το πτυχίο προσπερνούν την προϋπηρεσία ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις.....Αν είναι έτσι, καλώς και πήγε αναπληρωτής.Αν όμως δεν παίζει ρόλο αυτό, αλλά ο μόνιμος πάντα προηγείται αναξάρτητα των προσόντων του αναπληρωτή..... ένστασηη συγκεκριμένη δεν έχει ούτε πτυχίο ούτε μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής όσο για την ένσταση το ΠΥΣΔΕ υπήρξε κατηγορηματικό ότι δεν μπορώ να κάνω τπτ επειδή εγώ είμαι μόνιμη και μπορώ να δουλέψω και στην γενική παιδεία ενώ αυτή επειδή την πήρανε απο τον πίνακα
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:35:00 pmδεν ξέρω μήπως το μεταπτυχιακό ή το πτυχίο προσπερνούν την προϋπηρεσία ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις.....Αν είναι έτσι, καλώς και πήγε αναπληρωτής.Αν όμως δεν παίζει ρόλο αυτό, αλλά ο μόνιμος πάντα προηγείται αναξάρτητα των προσόντων του αναπληρωτή..... ένστασηη συγκεκριμένη δεν έχει ούτε πτυχίο ούτε μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής όσο για την ένσταση το ΠΥΣΔΕ υπήρξε κατηγορηματικό ότι δεν μπορώ να κάνω τπτ επειδή εγώ είμαι μόνιμη και μπορώ να δουλέψω και στην γενική παιδεία ενώ αυτή επειδή την πήρανε απο τον πίνακα
δεν ξέρω μήπως το μεταπτυχιακό ή το πτυχίο προσπερνούν την προϋπηρεσία ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις.....Αν είναι έτσι, καλώς και πήγε αναπληρωτής.Αν όμως δεν παίζει ρόλο αυτό, αλλά ο μόνιμος πάντα προηγείται αναξάρτητα των προσόντων του αναπληρωτή..... ένσταση
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:48:00 pmΠαράθεση από: reg13 στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:44:47 pmΠαράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:35:00 pmδεν ξέρω μήπως το μεταπτυχιακό ή το πτυχίο προσπερνούν την προϋπηρεσία ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις.....Αν είναι έτσι, καλώς και πήγε αναπληρωτής.Αν όμως δεν παίζει ρόλο αυτό, αλλά ο μόνιμος πάντα προηγείται αναξάρτητα των προσόντων του αναπληρωτή..... ένστασηη συγκεκριμένη δεν έχει ούτε πτυχίο ούτε μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής όσο για την ένσταση το ΠΥΣΔΕ υπήρξε κατηγορηματικό ότι δεν μπορώ να κάνω τπτ επειδή εγώ είμαι μόνιμη και μπορώ να δουλέψω και στην γενική παιδεία ενώ αυτή επειδή την πήρανε απο τον πίνακα
Παράθεση από: desperino στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:55:51 pmΠαράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:48:00 pmΠαράθεση από: reg13 στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:44:47 pmΠαράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 03:35:00 pmδεν ξέρω μήπως το μεταπτυχιακό ή το πτυχίο προσπερνούν την προϋπηρεσία ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις.....Αν είναι έτσι, καλώς και πήγε αναπληρωτής.Αν όμως δεν παίζει ρόλο αυτό, αλλά ο μόνιμος πάντα προηγείται αναξάρτητα των προσόντων του αναπληρωτή..... ένστασηη συγκεκριμένη δεν έχει ούτε πτυχίο ούτε μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής όσο για την ένσταση το ΠΥΣΔΕ υπήρξε κατηγορηματικό ότι δεν μπορώ να κάνω τπτ επειδή εγώ είμαι μόνιμη και μπορώ να δουλέψω και στην γενική παιδεία ενώ αυτή επειδή την πήρανε απο τον πίνακα
Να ρωτήσω και κάτι άλλο.Την περυσινή χρονιά που σε βάλανε σε ειδικό σχολέιο, αυτό γράφτηκε πουθενά; Υπάρχει δη΄λαδή χαρτί ότι έχεις ένα χρόνο προϋπηρεσία ή σε τοποθέτησαν προφορικά για να καλύψουν το δικό τους λάθος;
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 04:38:35 pmΝα ρωτήσω και κάτι άλλο.Την περυσινή χρονιά που σε βάλανε σε ειδικό σχολέιο, αυτό γράφτηκε πουθενά; Υπάρχει δη΄λαδή χαρτί ότι έχεις ένα χρόνο προϋπηρεσία ή σε τοποθέτησαν προφορικά για να καλύψουν το δικό τους λάθος;υπάρχει το πρακτικό της πράξης ανάληψης υπηρεσίας και η συστατική επιστολή του διευθυντή
Παράθεση από: reg13 στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 04:43:40 pmΠαράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 04:38:35 pmΝα ρωτήσω και κάτι άλλο.Την περυσινή χρονιά που σε βάλανε σε ειδικό σχολέιο, αυτό γράφτηκε πουθενά; Υπάρχει δη΄λαδή χαρτί ότι έχεις ένα χρόνο προϋπηρεσία ή σε τοποθέτησαν προφορικά για να καλύψουν το δικό τους λάθος;υπάρχει το πρακτικό της πράξης ανάληψης υπηρεσίας και η συστατική επιστολή του διευθυντήΑν ζητήσεις βεβαίωση προϋπηρεσίας, πού θα λέει ότι δούλεψες; Θα αναφέερι το ειδικό ή θα αναφέρει κάποιο άλλο σχολείο, όπου ίσως να φαινόσουν ενώ δούλευες στο ειδικό; Στο λέω, γιατί μάι χρονιά που δούλευα σε ειδικό σχολείο φαινόμουν ως παράλληλη στήριξη σε άλλο σχολέιο (ειδική αγωγή, βέβαια και τα 2 οπότε δεν με πείραζε)
Σε ζαλίσαμε ,βρε reg13,με τις ερωτήσεις! Κάτι ακόμα όμως,γιατί έχει συμβεί στο δικό μας σχολείο σχεδόν κάτι παρόμοιο,θα σου πω..Έπαιρνες το επίδομα της ειδικής;
Άρα ήσουν δηλωμένη ως ειδική αγωγή.Κοιτά, αν δεν συμβαίνει αυτό που σου είπα (το σεμινάριο να ξεπερνα την προϋπηρεσία ακόμα και σετέτοιεσ περιπτώσεις), δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Κάνε αίτησ και ζήτα γραπτή απάντηση