0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχω δώσει σαν φιλόλογός το 2004 αλλά δεν έπιασα ούετ τη βάση!58 έγραψα!ξέρω ότι η ύλη είναι μεγάλη αλλά το βρίσκω πιο ενδιαφέρον.Από την άλλη η ύλη των νηπιαγωγών είναι αόριστη και γενική,είναι τα παντα από πρακτική έως θεωρίες αλλά οι υποψήφιοι λιγότεροι και δεν έχω δώσει ποτέ σαν νηπιαγωγός.
ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:59:20 pmΠαράθεση από: kafi στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:48:20 pm θα λαμβάνονται υπόψιν οι δύο τελευταίοι διαγωνισμοί στους οποίους πήρε μέρος ο υποψήφιοςοχι "οι δυο τελευταιοι" αλλα ενας απο τους δυο τελευταιους. Αυτος που εχεις παει καλυτερα.Έστω και έτσι... Μιας που ήμουν οριακά πάνω από τη βάση, δεν έχω να χάσω τίποτα(εκτός από ελεύθερο χρόνο που θα αφιερωθεί στο διάβασμα και ψυχική ακεραιότητα)....
Παράθεση από: kafi στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:48:20 pm θα λαμβάνονται υπόψιν οι δύο τελευταίοι διαγωνισμοί στους οποίους πήρε μέρος ο υποψήφιοςοχι "οι δυο τελευταιοι" αλλα ενας απο τους δυο τελευταιους. Αυτος που εχεις παει καλυτερα.
θα λαμβάνονται υπόψιν οι δύο τελευταίοι διαγωνισμοί στους οποίους πήρε μέρος ο υποψήφιος
ισως να της αρεσει γενικοτερα ως επαγγελμα ειτε εχει μαθητες πιστιρικακια ειτε μεγαλους.οποτε εγω τουλαχιστον θα ελεγα να δωσει και στις 2. (ΠE60 & ΠE02)θα εχει ρε παιδια 2 ευκαιριες...δεν ειναι λιγο! Δωσε και στις 2. Τελος!επειτα, τι ειναι αυτα που διαβαζω? μου λετε?τι θα πει "ευκολα" των νηπιαγωγων? και δυσκολα των φιλολογων ? δεν υποτιμω κανεναν. η καθε ειδικοτητα εχει τις δυσκολιες της.
Παράθεση από: kafi στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:04:30 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:59:20 pmΠαράθεση από: kafi στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:48:20 pm θα λαμβάνονται υπόψιν οι δύο τελευταίοι διαγωνισμοί στους οποίους πήρε μέρος ο υποψήφιοςοχι "οι δυο τελευταιοι" αλλα ενας απο τους δυο τελευταιους. Αυτος που εχεις παει καλυτερα.Έστω και έτσι... Μιας που ήμουν οριακά πάνω από τη βάση, δεν έχω να χάσω τίποτα(εκτός από ελεύθερο χρόνο που θα αφιερωθεί στο διάβασμα και ψυχική ακεραιότητα)....ψυχική ακεραιότητα....
Παράθεση από: bania στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:51:19 pmΠαράθεση από: kafi στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:04:30 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:59:20 pmΠαράθεση από: kafi στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:48:20 pm θα λαμβάνονται υπόψιν οι δύο τελευταίοι διαγωνισμοί στους οποίους πήρε μέρος ο υποψήφιοςοχι "οι δυο τελευταιοι" αλλα ενας απο τους δυο τελευταιους. Αυτος που εχεις παει καλυτερα.Έστω και έτσι... Μιας που ήμουν οριακά πάνω από τη βάση, δεν έχω να χάσω τίποτα(εκτός από ελεύθερο χρόνο που θα αφιερωθεί στο διάβασμα και ψυχική ακεραιότητα)....ψυχική ακεραιότητα....Ωραία έκφραση... Τι χάνει κάποιος που γίνεται ψυχικά κομμάτια;; Την ψυχική του ακεραιότητα φυσικά!!!Τι σε δυσκολεύει;
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:57:36 pmΠαράθεση από: bania στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:51:19 pmΠαράθεση από: kafi στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:04:30 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:59:20 pmΠαράθεση από: kafi στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:48:20 pm θα λαμβάνονται υπόψιν οι δύο τελευταίοι διαγωνισμοί στους οποίους πήρε μέρος ο υποψήφιοςοχι "οι δυο τελευταιοι" αλλα ενας απο τους δυο τελευταιους. Αυτος που εχεις παει καλυτερα.Έστω και έτσι... Μιας που ήμουν οριακά πάνω από τη βάση, δεν έχω να χάσω τίποτα(εκτός από ελεύθερο χρόνο που θα αφιερωθεί στο διάβασμα και ψυχική ακεραιότητα)....ψυχική ακεραιότητα....Ωραία έκφραση... Τι χάνει κάποιος που γίνεται ψυχικά κομμάτια;; Την ψυχική του ακεραιότητα φυσικά!!!Τι σε δυσκολεύει; H φράση μου είναι απολύτως σωστή. Το ψυχολογική ακεραιότητα δε με καλύπτει, αν αυτή είναι η ένσταση σου bania!
Τι θα λέγατε να οργανωθούμε στο διάβασμα ΑΣΕΠ; Να δούμε α)από πού διαβάζουμε β)τι διαβάζουμε γ)τι σημειώσεις κρατάμε κτλ. να τις μοιραζόμαστε κα
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:22:21 pmΚαι είναι απλή λογική....για να ανεβαίνει η βάση διορισμού σημαίνει βατά θέματα και βατή ύλη....αντιθέτως στους ΠΕ02 μείωσαν τις θέσεις σχεδόν στο μισό το 2009 και αντι να ανέβει η βάση διορισμού....έπεσε.... Μάλλον τις βάσεις σας τις ρίχνουν οι άντρες!Εμείς είμαστε ένας κλάδος γυναικοκρατούμενος και τί βατή και άβατη μου λες είναι όλες κοράκια
Και είναι απλή λογική....για να ανεβαίνει η βάση διορισμού σημαίνει βατά θέματα και βατή ύλη....αντιθέτως στους ΠΕ02 μείωσαν τις θέσεις σχεδόν στο μισό το 2009 και αντι να ανέβει η βάση διορισμού....έπεσε....