0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτός από γραμματολογίες θα πρότεινα και παιδαγωγικά. Προσωπικά ξεκίνησα να διαβάζω την Παιδαγωγική ψυχολογία του Καψάλη, που μου φαίνεται κάπως ελαφρύτερη από το Ματσαγγούρα. Μη φανταστείτε... ένα πασάλειμμα έκανα. Το είχα σαν ελέθευρο ανάγνωσμα τις ώρες της ραστώνης
Ναι...κι αυτό καλή ιδέα...τα παιδαγωγικά...επίσης το βιβλίο του Καψάλη είναι αρκετά καλό και πιο εύπεπτο απ'του Ματσαγγούρα...χωρίς να εννοώ εκλαικευμένο...
Έλα μωρέ παιδιά, τα παιδαγωγικά που πέφτουν είναι αστεία. Το 70% των απαντήσεων μπορείς να το υποθέσεις και χωρίς να έχεις διαβάσει τίποτα. Εγώ ένα του Κάτσικα διάβασα μία φορά και έπιασα 80% στο διαγωνισμό.
Εφόσον λένε ότι ο επόμενος διαγωνισμός θα γίνει με νέα δεδομένα, μήπως δεν έχει νόημα να αρχίσουμε ( ή να αρχίσετε, δεν ξέρω τι πρόσωπο να χρησιμοποιήσω γιατί δεν ξέρω αν θα δώσω ) από τώρα;; Μήπως είναι χαμένος κόπος;;
Δεν ξέρω τι να πω...Είμαι και άσχετη, δεν έχω δώσει ποτέ ΑΣΕΠ, επειδή όμως προφανώς θα αλλάξει μορφή, είναι περίεργη η κατάσταση...Είναι λίγο ρευστά τα πράγματα. Και αν καταργηθεί το γνωστικό;;;
ουσιαστικα δεν ειχαμε υλη, μονο γενικους αξονες