0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
steven εισαι διορισμενος??εγω ειμαι απο τα ατομα που θελω καποια στιγμη να διοριστω...ειμαι νεα,24 χρονων και ψαχνω εδω και ενα χρονο απεγνωσμενα για μια δουλιτσα οπουδηποτε και δεν βρισκω πουθενα!!ναι μπορει ο μισθος να ειναι εξευτελιστικος αλλα ειναι ενας μισθος και σημερα δυσκολα τον βρισκεις!!
@doritaΠΕ02Εννοείται πως καλά κάνεις και ετοιμάζεσαι από τώρα για τον επόμενο διαγωνισμό,όποτε και αν γίνει αυτός.Εάν η πρώτη σου προτεραιότητα είναι η εύρεση εργασίας,τότε εκεί πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση.Καλό είναι και το μεταπτυχιακό,αλλά διαθέτεις την πολυτέλεια να υπομείνεις επιπλέον 2-3 χρόνια ανεργίας για χάρη του;Αν ναι,με ΄γεια σου με χαρά σου!Το λέω αυτό,επειδή μπορεί ξαφνικά να προκηρυχθεί διαγωνισμός,πού ξέρεις;Μην ακούς κανένα ¨ειδήμονα¨,ούτε αυτοί που είναι μέσα στο υπουργείο δεν έχουν ιδέα τι μας ξημερώνει αύριο.Οσο για τυχόν ειρωνείες, μη ¨μασάς¨.Οπως και εκτός φόρουμ,έτσι κι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που κουβαλούν ένα σωρό απωθημένα και τα βγάζουν πάνω σε άλλους:άλλος έχει τύψεις που ο ίδιος δεν στρώνεται να διαβάσει και χαίρεται όταν δεν διαβάζουν και οι υπόλοιποι,άλλος ακούει ΑΣΕΠ και βγάζει σπυράκια γιατί ο ίδιος διάλεξε τον εύκολο δρόμο.Επίσης,άλλοι συνάδελφοι αισθάνονται κουρασμένοι μετά από τόσα χρόνια δοκιμασιών και αβεβαιότητας,την οποία επιτείνει η σημερινή κατάσταση.Μπορείς να καταλάβεις λίγο το πως αισθάνονται.Τα βιβλία θα τα βρεις και αν έχεις όρεξη θα τα καταφέρεις!Εγώ μόνο μια συμβουλή μπορώ να σου δώσω:μην απογοητευθείς με την ενδεχόμενη πρώτη αποτυχία και ως μηχανισμό άμυνας μην αρχίσεις να επιρρίπτεις ευθύνες σε άλλους.Τον θυμάσαι τον μύθο με την αλεπού και τα κρεμαστάρια;Θα ακούσεις απίστευτες δικαιολογίες,όπως ότι υπάρχουν φροντιστήρια ή ότι ο διαγωνισμός δεν είναι αδιάβλητος ή ότι υποβιβάζει τα πτυχία μας ή ότι αποσκοπεί μόνο στη μείωση διορισμών κτλ.Εσύ συγκεντρώσου στο σκοπό σου και βρες τα λάθη που έκανες.Κατά τη γνώμη μου αυτό αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα επιτυχίας.Και για να σε ενθαρρύνω λίγο,θα σου πω ότι στον τελευταίο διαγωνισμό της ειδικότητάς μου (η οποία είναι μια με τις λιγότερες πιθανότητες διορισμού) πρώτευσε μία συνάδελφος που είχε πάρει το πτυχίο της μόλις λίγους μήνες πριν! Καλό διάβασμα και κουράγιο!
Πολύ σωστά!!!ΑΣΕΠ θα γίνει και θα είναι πολύ δύσκολος.
Αν όμως είναι πολύ δύσκολος θα βρεθούν σε εξαιρετικά πλεονακτική θέση αυτοί που έχουν ήδη δώσει στο παρελθόν!
που το στηριζεις αυτο?
Παράθεση από: typos72 στις Ιανουαρίου 26, 2013, 11:40:57 pmΠολύ σωστά!!!ΑΣΕΠ θα γίνει και θα είναι πολύ δύσκολος.Δυσκολος να ειναι το θεμα να μη ζητησουν σαν προαπαιτουμενο κατι που δεν εχει η πλειοψηφια των συμμετεχοντων και ο νοων νοειτω...