0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω υπήρχε και κάποιο τμήμα νόμου ή ΠΔ (δεν γνωρίζω ποιό ακριβώς, μας είχε ενημερώσει προφορικά παλαιότερος Δ/ντης μας) που επέτρεπε επιπλέον 50 δικαιολογημένες απουσίες, εφόσον ο μαθητής είχε μέσο όρο προφορικών πάνω από 15.Το παραπάνω με κάθε επιφύλαξη... Δεν έχω δει το αντίστοιχο ΠΔ με τα μάτια μου...
συμφωνω πανω σε αυτο που λες. Μιλησα μονο για το οριο των απουσιων και εδωσα μια συμβουλη στην υποψηφια που δεν προλαβαινει η καημενουλα να κανει ...μπανιο!!! και αυτο γιατι της εκοψαν τις 2 μερες που μπορουσε αδικαιολογητα να απουσιασει ...!!
Μας/σας διαφεύγει ένα γεγονός: το 1983 δεν υπήρχαν 7ωρα παρά μόνο 5 ωρα.Επιπλέον πρόκειται για απλό δελτίο τύπου και όχι για εγκύκλιο.
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 04, 2010, 01:46:02 pmσυμφωνω πανω σε αυτο που λες. Μιλησα μονο για το οριο των απουσιων και εδωσα μια συμβουλη στην υποψηφια που δεν προλαβαινει η καημενουλα να κανει ...μπανιο!!! και αυτο γιατι της εκοψαν τις 2 μερες που μπορουσε αδικαιολογητα να απουσιασει ...!!για να δεις και και την υποκρισία του υπουργείου και το πόσο έχει το ψέμα ψωμοτύρι, η υφυπουργός υπογράφει ότι "Θέλω να τονίσω κατηγορηματικά ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει καμία πρόθεση αλλαγής του ορίου απουσιών για τους μαθητές." τη στιγμή που αλλάζει τα όρια των απουσιών.