0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι καλά θα θέλαμε!!!Για την ειδική το είπε.Μακάρι να είναι ένα βήμα και για τους υπόλοιπους που είμαστε κοντά στο διορισμό,αλλά δεν ισχύει νομίζω......δυστυχώς....
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 01:20:13 pmΝαι καλά θα θέλαμε!!!Για την ειδική το είπε.Μακάρι να είναι ένα βήμα και για τους υπόλοιπους που είμαστε κοντά στο διορισμό,αλλά δεν ισχύει νομίζω......δυστυχώς....++++++++++++
Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη αποτελεί η δήλωση του κ. Αλεβίζου, μετά από επίμονες ερωτήσεις μας, ότι η προϋπηρεσία όλων των συναδέλφων που εργάζονται φέτος θα καταγραφεί και θα προστεθεί στους πίνακες που θα δημοσιευτούν και για το σχολικό έτος 2011-2012, εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι ο νέος νόμος όριζε το συνολικό κλείδωμα των πινάκων στις 30/6/10.
συμπληρωματικά να πω ότι η ανακρίβεια στον νόμο υπάρχει εσκεμμένα. Και είναι η πρωτη φορά πουπαίρνουμε απάντηση... δεν είναι τυχαίο γιατί πάντα το βάζαμε πρώτο θέμα... θεωρώ ότι η πίεση αρχίζει να αποδίδει, αλλά αυτό πρέπει και να καταγραφει... το έχω ξαναπεί... verba volant
Δείτε το άρθρο: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10700
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=4754EΘΝΟΣΔεκέμβριο ο γραπτός διαγωνισμός Ειδικής Αγωγής08/07/2010 - 12:54Τον Δεκέμβριο του 2010 θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για 300 θέσεις εκπαιδευτικών (δασκάλων και νηπιαγωγών) Ειδικής Αγωγής, ενώ η σχετική προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί τον προσεχή Οκτώβριο.Οπως είχε επισημάνει η «Ε» και επιβεβαίωσε η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους, παρότι μέχρι στιγμής το υπουργείο δεν έχει παραδώσει στο ΑΣΕΠ το απαραίτητο για τη σύνταξη της προκήρυξης υλικό.Εφόσον σταλεί στην Ανεξάρτητη Αρχή η κατανομή των θέσεων των εκπαιδευτικών, καθώς και τα γνωστικά πεδία πάνω στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι, θα δημοσιευτεί η προκήρυξη που θα αφορά στην πρόσληψη 300 Νηπιαγωγών και Δασκάλων στα σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2010-2011. Οι υπόλοιπες 200 θέσεις θα καλυφθούν από τους πίνακες αναπληρωτών που διατηρεί το υπουργείο Παιδείας.